Connect with us
Nunta prinţului Harry cu Meghan Markle are loc astăzi - Live Text

Externe

Nunta Regală. Prințul Harry s-a căsătorit cu Meghan. Jurămintele

Nunta regală. Prințul Harry s-a casătorit astăzi cu Meghan și începând din 19 mai 2018, ambii au primit un titlu regal. Prințul Harry este începând de astăzi, duce de Sussex, iar Megahn ducesă de Sussex. Huff.ro a transmis LIVE nunta regală, puteți vedea mai jos galeria video, foto și LIVE TEXT. Rămâneți alături de noi. LIVE de la Nunta Regală mai jos.

UPDATE – Nunta regală se apropie de final. Harry și Meghan sunt de astăzi șoți. Vezi mai jos jurămintele celor doi.

ACTUALIZARE, 14:56 – Nunta Regală. Jurămintele spuse la căsătorie de Prințul Harry și Meghan VIDEO

Știri pe tema: Nunta regală

Nunta prinţului Harry cu Meghan Markle este evenimentul care ţine capul de afiş al acestui weekend. Nunta Regală din Marea Britanie a avut loc sâmbătă la palatul Windsor. Huff.ro vă va ţine la curent cu ce se întâmplă la nunta regală de azi! Vezi mai jos galerii foto, video și cele mai noi informații. LIVE video de la nunta regală și galerie foto mai jos.

VIDEO – Jurăminte. Harry și Meghan și-au jurat iubire veșnică.

Jurământul Prințului Harry.

Jurământul lui Meghan.

ACTUALIZARE Nunta regală. Discursul ținut de Lady Jane (sora Prințesei Diana)

LIVE STREAM. Nunta regală LIVE este transmisă live stream mai jos

Vezi mai jos nunta regală! Prințul Harry se casătorește astăzi cu Meghan Markle. Vezi galeria foto mai jos.

Prințul Harry și Meghan s-au căsătorit. Galerie foto

LIVE – Nunta regală. Prințul Harry s-a căsătorit cu Meghan

Actualizare, 14:08 – Prințul Harry și Meghan sunt în fața altarului. Cel mai mic dintre copiii Casei Regale este extrem de emoționat. Harry și Meghan devin începând de astăzi duce și ducesă de Sussex.

Galerie foto: Nunta regală. Prințul Harry și Meghan

Actualizare, ora 13:59 – Nunta regală începe! Mireasa a ajuns exact la ora 13:59, ora prevăzută în desfăsurător! În scurt timp Harry si Meghan vor fi duce și ducesa de Sussex.

Ora 13:50 – Cei doi prinți stau în biserică în așteptarea miresei.

Ora 13:40 – Prințul Harry a ajuns la Capelă, în acest moment ajunge și viitoarea ducesă de Sussex.

Nunta regală. Printul Harry a ajuns la Biserică

Update, 13:04 – Nunta regală începe în mai puțin de 56 de minute. Invitații au sosit deja, urmează ca la ora 14, ora României să înceapă ceremonia religioasă. Iată câteva fotografii realizate de corespondeții noștri.

UPDATE, 11:51 Mulțimea se pregătește să asiste la cel mai important eveniment al acestui an. Meghan Markle va deveni soția Prințului Harry, iar evenimentul va avea loc la Palatul Windsor.

UPDATE, 11:48 Prințul Harry a devenit Duce de Sussex, titlu nobiliar oferit de regina Elisabeta a II-a, potrivit unui comunicat al Palatului Buckingham. De asemenea, după nunta regală, Meghan Markle va purta titlul de Ducesă de Sussex.

Meghan Markle va fi condusă la altar sâmbătă de prinţul Charles, viitorul său socru, pentru nunta sa cu prinţul Harry – în absenţa tatălui viitoarei mirese care se recuperează după o operaţie la inimă, a anunţat vineri Palatul Kensington, citat de AFP şi DPA.

„Domnişoara Meghan Markle l-a rugat pe Alteţa Sa Regală, Prinţul de Wales, să o conducă la altarul Capelei Saint George din castelul Windsor în ziua nunţii”, a precizat Palatul într-un comunicat. „Prinţul de Wales este încântat să o poată primi pe domnişoara Markle în familia regală în acest fel”, se indică în acelaşi comunicat.

Tort impresionant la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle

Tortul ales de prinţul Harry şi de Meghan Markle pentru nuntă va fi unul netradiţional, iar la pregătirea sa au lucrat şase cofetari timp de cinci zile, a dezvăluit Claire Ptak, creatoarea de prăjituri care a semnat designul tortului, citată de Reuters.

Potrivit lui Ptak, creaţia sa seamănă mai degrabă cu o „instalaţie” decât cu tort tipic de nuntă, iar în compoziţia sa nu au fost folosite ingredientele alese în mod tradiţional de familia regală.

Astfel, Meghan şi Harry, care îşi vor uni destinele sâmbătă, 19 mai, într-o ceremonie care va avea loc la Castelul Windsor, au decis să renunţe la tradiţia regală a tortului de fructe, optând în schimb pentru un tort cu lămâi şi flori de soc, acoperit cu o glazură de unt şi decorat cu flori proaspete – în ton cu aromele de sezon.

„Atunci când am fost rugată pentru prima dată să ofer o idee de tort, am venit cu o selecţie de arome şi desene, iar cei doi au luat decizia împreună”, a povestit ea pentru BBC.

Ptak, în prezent proprietara cofetăriei Violet Bakery, este originară din California şi a lucrat la Chez Panisse din Berkeley, sub conducerea cunoscutului chef Alice Waters, înainte de a se muta la Londra. În acest oraş ea şi-a deschis propria afacere, vânzând iniţial prăjituri preparate acasă la un stand din Broadway Market, în estul Londrei.

Măsuri de securitate sporite la Windsor

Pitorescul oraş englez Windsor, care va găzdui sâmbătă nunta prinţului Harry cu fosta actriţă americană Meghan Markle, a început să se asemene cu o veritabilă „fortăreaţă”: fiecare colţ al său este inspectat în cele mai mici detalii, pentru ca autorităţile să poată să garenteze securitatea invitaţilor şi a zecilor de mii de spectatori aşteptaţi la acest eveniment, informează AFP.

În rândul numeroşilor spectatori care au venit la Windsor pentru a asista la o repetiţie efectuată de armata britanică în vederea asigurării pazei cu ocazia procesiunii în caleaşcă a viitorilor miri s-au aflat câteva zeci de poliţişti, care au patrulat pe jos, în automobile, pe biciclete şi călare, sub un soare călduros de primăvară.

Pe una dintre străzile care duc spre castelul Windsor, unde regina Elisabeta a II-a obişnuieşte să îşi petreacă weekendurile, aflat la 30 de kilometri est faţă de Londra, ei au inspectat toate lampadarele, semafoarele, pubelele şi gurile de canal aflate pe traseul procesiunii de sâmbătă.

„Executăm pur şi simplu câteva inspecţii pentru a ne asigura că nunta se va desfăşura în deplină securitate”, a declarat pentru AFP unul dintre poliţişti. Un altul căuta eventuale urme de explozibili, însoţit de un câine special antrenat în acest sens, însă, la fel ca toţi ceilalţi colegi ai lui, a refuzat să dezvăluie mai multe detalii despre misiunea sa.

Britanicii nu sunt prea interesaţi de nunta prinţului Harry cu Meghan Markle

În timp ce un public numeros din întreaga lume va urmări sâmbătă ceremonia de căsătorie a prinţului Harry cu logodnica sa, Meghan Markle, cea mai mare parte dintre britanici se declară neinteresaţi de eveniment, este concluzia unui sondaj realizat de YouGov şi dat publicităţii luni, informează Reuters.

Potrivit sondajului, realizat la comanda organizaţiei antimonarhiste ”Republic”, 66% dintre britanici nu sunt interesaţi de eveniment, iar 60% dintre aceştia intenţionează să-şi petreacă weekendul în mod obişnuit.

Harry şi Markle urmează să se căsătorească la capela St. George de la Castelul Windsor, iar la eveniment sunt aşteptaţi peste 5.000 de reprezentanţi ai presei şi aproximativ 100.000 de spectatori.

Sondajul, realizat de compania de sondare a opiniei publice YouGov, arată că 57% dintre intervievaţi sunt de părere că familia regală ar trebui să achite nu doar costurile ceremoniei de căsătorie, ci şi pe cele ale forţelor de ordine care vor asigura siguranţa evenimentului.

Un alt sondaj de opinie publicat săptămâna trecută a arătat că cea mai mare parte dintre britanici sunt în favoarea continuării monarhiei în Marea Britanie.

Citeşte şi: Nunta regală: Programul complet al ceremoniilor

Citeşte şi: Nunta regală: Tatăl lui Meghan Markle se simte bine după operație

Citeşte şi: Sora lui Meghan Markle a ajuns la spital după o confruntare cu paparazzi

Citeşte şi: Noi probleme la nunta regală. Ce a făcut tatăl lui Meghan Markle

2 Comments

2 Comments

  1. eva vanvossen

    2018-05-19T13:03:06+03:00 at 13:03

    Meg…da,o copie ieftina si fortata a printesei Diana!?joaca teatru perfect doar ca,pozitia aia nefireasca a capului,cu fruntea usor plecata spre inainte ,o fac sa para ca impunge si scot in evidenta faptul ca este bine trecuta de prima tinerete.Diana era o inocenta ,foarte tanara la momentul nuntii iar ,,Meg” are aproape de doua ori varsta ei!va rezista acest mariaj?eu nu cred!

  2. Stroe vasilica

    2018-05-19T12:45:29+03:00 at 12:45

    !!!!!! HUF,ule,MEG NU SE MARITA CU CHARLES!!!CARE I DEVINE SOCRU!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top