Connect with us
O nouă despărțire în showbiz. Divorțează după 10 ani de la căsătorie

Externe

O nouă despărțire în showbiz. Divorțează după 10 ani de la căsătorie

În această perioadă de pandemie, în care oamenii au stat mai mult în case și s-au regăsit, au avut loc diferite schimbări. În viața de cuplu, în timp ce unii și-au stabilizat relațiile și au reaprins flacăra iubirii, pe unii, perioada de izolare i-a ajutat să-și dea seama că nu se află lângă persoana potrivită. Drept dovadă stau divorțurile și despărțirile tot mai dese. Atât în țara noastră, cât și peste hotare, tot mai multe persoane decid să își spună adio. În această situație se află și Megan Fox și Brian Austin, a căror poveste de dragoste a luat sfârșit după 10 ani de căsnicie.

O nouă despărțire în showbiz. Divorțează după 10 ani de la căsătorie

Cei doi actori au decis să își separe drumurile după un deceniu de la căsătorie. Vestea a venit ca un fulger pentru toți apropiații, mai ales că cei doi nu dădeau semne că ar avea probleme în căsnicie. Motivul despărțirii lor ar fi infidelitatea femeii, care și-a înșelat soțul cu un artist celebru. Cel care a confirmat această despărțire a fost chiar Brian Austin Green. Într-un podcast, starul din “Beverly Hills 90210” a mărturisit că s-au separat în urmă cu câteva luni și a dezvăluit că locuiește acum în vila din Los Angeles, împreună cu cei trei copii pe care îi are cu celebra brunetă: Noah (7 ani), Bodhi (6 ani) și Journey River (3 ani).

Potrivit unor zvonuri, Megan Fox ar avea o relație extraconjugală cu celebrul rapper Machine Gun Kelly. Cei doi ar fi fost surprinși în ipostaze tandre și, în plus, joacă împreună într-o peliculă, ceea ce i-ar fi apropiat și mai mult. Potrivit declarațiilor lui Brian Austin, el ar fi purtat mai multe discuții cu soția sa și aceasta i-ar fi mărturisit că îi este mai bine singură. Deși a fost șocat de mărturiile soției sale, a declarat că nu îi poartă pică și nici nu este supărat pe ea.

“Anul trecut, Megan a fost plecată din oraș timp de cinci săptămâni ca să filmeze o peliculă și, după ce s-a întors, lucrurile s-au înrăutățit foarte rău. A fost prietena mea cea mai bună timp de 15 ani şi nu vreau să pierd acest lucru.”, a povestit Brian Austin Green într-o filmare făcută publică.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top