Connect with us
A murit primarul din Călărași. Dan Drăgulin era infectat cu Covid-19

Locale

A murit primarul din Călărași. Dan Drăgulin era infectat cu Covid-19

Primarul din Călărași, Dan Drăgulin, a pierdut lupta cu viața în spitalul Matei Balș. Acesta era infectat cu noul coronavirus, fiind încă primar în funcție, deși în ultima săptămână de campanie nu s-a mai putut implica din cauza bolii.

Dan Drăgulin, primarul din Călărași, a murit infectat cu noul coronavirus

Dan Drăgulin avea 59 de ani și tocmai terminase un mandat de primar, având și funcția de președinte al filialei PNL din Călărași, dar și cea de vicepreședinte al PNL. Primarul în funcție se afla internat la spitalul Matei Balș din Capitală. Acesta avea mai multe afecțiuni și organismul său nu a reușit să facă față odată infectat cu noul tip de virus. În ultima săptămână de campanie starea lui de sănătatea s-a deteriorat rapid și acesta nu a mai putut lua parte la activitățile pe care orice candidat le are în preajma alegerilor.

Anunțul trist a fot făcut printr-un comunicat al Partidului Național Liberal, prin care se transmit condoleanțe familiei și tuturor celor apropiați.

„Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012 – 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL. Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat al PNL.

În aceste condiții, alegerile din Călărași pentru funcția de primar au fost câștigate de Marius Grigore Dulce, candidatul PSD și consilier local şi director general al Casei de Asigurări de Sănătate Călăraşi. Conform datelor AEP, Daniel Drăgulin a obţinut 32% din voturi, în timp ce câştigătorul alegerilor a obţinut 43%. Prezența la vot a fost de aproape 40%.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top