Connect with us
Mohammad Murad ar fi fost arestat! VIDEO cu momentul reținerii omului de afaceri

Alegeri Locale 2020

Mohammad Murad ar fi fost arestat! VIDEO cu momentul reținerii omului de afaceri

Mohammad Murad, candidatul independent sprijinit de PSD la Primăria Mangalia, a fost prins în flagrant de poliţişti, în timp ce împărţea bani alegătorilor din portbagajul bolidului său de lux. În ciuda încercărilor de a-şi justifica demersul, milionarul a fost reţinut pentru mită electorală, informează Cancan.ro.

UPDATE 16:55 – Se pare că totul a pornit de la faptul că oamenii lui Mohammad Murad au fost prinși în flagrant, în timp ce ofereau mită electorală. Potrivit surselor noastre, aceștia nu au vrut să deschidă mașina, la sosirea oamenilor legii, motiv pentru care au fost reținuți.

Potrivit publicaţiei citate, Mohammad Murad a coborât din bolidul său de lux, un Range Rover de ultimă generaţie şi a început să împartă în stânga şi în dreapta sume mari de bani. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de Poliţie, iar în urma celor întâmplate, Murad a fost reţinut pentru mită electorală.

Murad a încercat în zadar să le ofere explicaţii oamenilor legii, după cum se poate vedea şi în materialul video obţinut direct de la faţa locului.

Mai mult, martorii care au asistat la scenele desprinse parcă din filme nu au mai stat pe gânduri şi au scos telefoanele mobile, filmând întreaga scenă.

Materialul video aici, candidat arestat Mohammad Murad


Reaminim că, recent, Mohammad Murad s-a ales şi cu un dosar penal pentru coruperea şi inducerea în eroare a alegătorilor, după ce organizaţia locală a PNL a formulat plângere în acest sens atât către biroul electoral, cât şi la poliţie, a declarat, pentru Agerpres, Dana Constantinescu, secretar general al formaţiunii liberale.

Potrivit sursei citate, Organizaţia municipală Mangalia a PNL a sesizat faptul că luni, 21 septembrie, persoanelor vârstnice din zona Neptun Olimp le-au fost distribuite pliante ce imită prin culoare şi formă vechile carnete de economii C.E.C, pe care sunt inscripţionate valoarea de 10.000 de lei şi numele candidatului Mohammad Murad, sugerându-se că, dacă acesta va ajunge primar, „seniorii” oraşului vor primi câte 10.000 de lei.

„Pe data de 21.09.2020 au fost distribuite persoanelor vârstnice din zona Neptun şi Olimp carnete care imită carnetele de economii C.E.C. Pe aceste carnete este trecută valoarea de 10.000 lei şi numele candidatului Mohammad Murad, aceste materiale fiind oferite cu scopul de a determina alegătorii să îl voteze în ideea obţinerii sumei de bani menţionată pe carnetul respectiv”, se arată în plângerile depuse la Biroul electoral de circumscripţie şi la Poliţia Mangalia.

PNL Mangalia a cerut sancţionarea lui Mohammad Murad pentru mituirea şi inducerea în eroare a alegătorilor, conform Codului penal.

Acesta nu este primul dosar deschis pe numele lui Murad în legătură cu campania electorală. La sfârşitul lunii august, IPJ Constanţa a anunţat declanşarea unei anchete penale, în baza unei sesizări din oficiu, după ce la un post local de televiziune a apărut o ştire în care Mohammad Murad a fost filmat în timp ce împărţea pachete inscripţionate cu numele său şi sloganul electoral.

În ştirea transmisă de un post de televiziune din Constanţa se observă cum Mohammad Murad împarte unor cetăţeni pachete cu sloganul „Alături de oameni” şi numele său, el înregistrându-şi de altfel candidatura la funcţia de primar al Mangaliei.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top