Connect with us
Artista moartă în accident rutier, a fost condusă pe ultimul drum. Colegii de formație i-au cântat la înmormântare

Locale

Artista moartă în accident rutier, a fost condusă pe ultimul drum. Colegii de formație i-au cântat la înmormântare

Artista moartă în urma unui accident rutier cumplit petrecut în Dărmănești, a fost condusă pe ultimul drum. Zeci de oameni au participat la înmormântare. Aripile tinerei cântărețe de muzică populară au fost frânte într-un accident de mașină. Colegii ei de formație au rămas fără solistă. Ei au venit să cântă la funeraliile Danielei.

Condusă pe ultimul drum

Artista moartă într-un cumplit accident rutier a fost condusă pe ultimul ei drum. Zeci de oameni au participat la funeraliile tinerei care s-a stins la doar 23 de ani. Era cântăreață de muzică populară, iar în ziua fatidică se întorcea de la o petrecere din localitatea Copșa Mică. La volanul mașinii se afla un tânăr de 19 ani, violonist în formația în care Daniela era solistă.

La câțiva kilometri de casă, tânărul de 19 ani a pierdut controlul asupra volanului. El le-ar fi declarat polițiștilor că ar fi adormit la volan.

Mașina a scăpat de sub control, a intrat într-un autoturism parcat în fața unei porți, după care s-a izbit de un cap de pod. În urma impactului teribil, tânăra artistă a decedat.

Joi, Daniela a fost condusă pe ultimul ei drum. La funeralii au participat toți cei care o cunoșteau, și nu numai. Colegii ei din Dorna Band i-au cântat la înmormântare. Ei au rămas fără un om, o prietenă, o colegă, o solistă.

Nu le vine să creadă

De când au aflat de cumplitul accident, cunoscuții Danielei Cușnir i-au umplut profilul de Facebook cu mesaje de condoleanțe. Nu le-a venit să creadă că destinul ei s-a frânt atât de devreme și atât de tragic.

Unii au postat poze și filmulețe cu Daniela, de la petrecerile la care ea a cântat și i-a încântat pe oameni. În loc să meargă la nunta ei, familia și prietenii au participat, din păcate, la înmormântarea tinerei.

”Fată dragă și scumpă Daniela Cuşnir, astăzi în loc să mă întorc acasă veselă cu o cutie de prăjituri de la nunta ta, m-am întors acasă de la ultima întâlnire cu tine, cu lacrimi în ochi, cu un colac, un prosop și – o lumânare. Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris o cunoștință pe profilul de Facebook al solistei de muzică populară.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top