Connect with us
Caz cutremurător! O fetiță a fost sfâșiată de câinele vecinilor chiar de ziua ei

Locale

Caz cutremurător! O fetiță a fost sfâșiată de câinele vecinilor chiar de ziua ei

Scene de groază au avut loc la Râmnicu Vâlcea, unde, chiar de ziua ei, o fetiță de 5 ani a fost la un pas de o mare tragedie. Totul s-a întâmplat în urmă cu două zile, după ce a ieșit la joacă, cu alți copii, în fața casei, iar câinele vecinilor săi a scăpat pe stradă. Aceasta a suferit răni extrem de grave în urma mușcăturilor de la câine.

Caz cutremurător! O fetiță a fost sfâșiată de câinele vecinilor chiar de ziua ei

În urmă cu două zile, o fetiță de doar cinci ani a fost sfâșiată de câinele vecinilor, care a scăpat din curte. Aceasta a ieșit afară, la joacă, alături de mai mulți copii, chiar de ziua ei de naștere. La um moment dat, câinele vecinilor a scăpat, nu se știe cum, din curtea alăturată și s-a năpustit peste fetiță. Momentul a fost dramatic. Copiii au început să țipe când au văzut cum câinele mușca din fetița doborâtă la pământ

Câinele vecinilor s-a repezit la gâtul fetei. Ea a fost mușcată de gât, de cap și de spate, având numeroase răni foarte dure. Aceasta a fost transportată de urgență la spital, unde a ajuns în stare foarte gravă. Cel care a efectuat apelul la 112 este reprezentantul legal al fetiței.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea s-a înregistrat la data de 17 august 2020, o cauză penală în care se efectuează urmărirea penală cu privire la comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 196 C.penal, ca urmare a sesizării organelor de poliție judiciară din cadrul Poliției mun. Rm. Vâlcea, de către reprezentantul legal al unei victime minore. În fapt, în cauză s-a reținut că la data de 16 august 2020, în jurul orelor 20.30, în timp ce victima minoră, în vârstă de 5 ani, se afla pe drumul din fața casei împreună cu alți copii, a fost mușcată de către câinele vecinei sale.” se arată într-un comunicat al procurorilor.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, iar pe măsura derulării acestora, autoritățile vor informa opinia publică.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top