Connect with us
El este principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian! A fost condus la audieri

Locale

El este principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian! Este audiat chiar acum

Principalul suspect în cazul uciderii interlopului bucureștean Florin Mototolea a ieșit din spital și a fost condus la audieri. Bărbatul, cunoscut după numele de Ciprian Napy, face parte din clanul Rinu, rival al lui Emi Pian. El a fost adus la audieri la Serviciul Omoruri, unde este anchetată uciderea liderului clanului Duduianu.

El este principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian

Ciprian Napy este principalul suspect în cazul crimei din sectorul 6 al Capitalei. În timp altercației, bărbatul a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale. El a fost internat, sub pază strictă, la Spitalul Elias din Capitală. Astăzi a fost condus la audieri la Poliția Capitalei, Serviciul Omoruri.

Ciprian Napy este fiul liderului grupării interlope Rinu, care acționează în sectorul 2. El este considerat principalul suspect în acest caz. Emi Pian, liderul clanului Duduianu a murit după ce a fost înjunghiat de mai multe ori. Fiul său l-a dus la spital, însă la scurt timp, interlopul a decedat.

Emi Pian avea 39 de ani și fusese eliberat din închisoare în urmă cu aproximativ un an. La acea vreme a fost așteptat la poarta penitenciarului, de către prieteni, cu șampanie, lăutari și artificii.

Bărbatul a murit în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat. Totul s-a întâmplat în timpul unei partide de barbut la care participau membri ai clanurilor rivale – Rinu și Duduianu. De la niște neînțelegeri s-a ajuns la bătaie în plină stradă, iar unii au scos cuțitele.

Imediat după acest incident, Poliția a împânzit capitala cu filtre, pe mai multe artere, în urma cărora a găsit pistoale, bâte, săbii și alte arme albe. Au fost întocmite cinci dosare penale. La acțiune au participat în jur de 100 de polițiști și jandarmi.

Oamenii legii au intervenit și la priveghiul interlopului, unde au participat foarte multe persoane care nu au purtat măști și nu au păstrat distanța socială.

 

 

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top