Connect with us

Știri

Informații șocante despre proxeneții din Caracal: fete de liceu racolate, violate și șantajate cu filmări

Cazul Alexandra a reușit să scoată la lumină informații șocante despre proxeneții din Caracal: fete de liceu erau racolate de la școală, violate, șantajate cu filmări și apoi vândute pentru sex.

Deși până acum nu s-a putut demonstra că Gheorghe Dincă face parte dintr-o rețea de proxeneți, cazul crimelor sale a scos la iveală multe alte grozăvii care se întâmplă în Caracal.

Proxeneții din Caracal: Grupare de traficanți de minore destructurată de DIICOT

Multe persoane se întreabă și în ziua de astăzi dacă Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au fost răpite cu scopul de a produce bani pentru traficanții de carne vie. Conform Cancan.ro, o grupare de traficanți de minore din zonă a fost destructurată de DIICOT in anul 2014. În dosar procurorii au detaliat cum funcționa aceasta. Din 13 victime 9 erau minore cu vârsta cuprinsă între 14 si 17 ani.

Citește și: Acest român a câștigat un proces cu 112. Hotărârea spune că..

Fetele erau ținute într-un apartament extrem de bine păzit din Caracal. Șeful grupării era Bogdan Daniel Marinel, care opera alături de Bogdan Simona Mirela, Lăutaru Marinel, Vizante Pătru Cătălin și Nelu Țeculescu. Doi dintre aceștia erau șoferi de taxi și transportau fetele, care erau racolate direct din fața școlii. Clienții erau austrieci și plăteau aproximativ 150 de lei pentru servicii sexuale.

Proxenetii din Caracal: fete racolate direct de la liceu

Elevele erau obligate de proxeneții din Caracal să întrețină relații sexuale și dacă refuzau acestea erau bătute și amenințate că vor trebui să întrețină relații sexuale cu 10 bărbați. Se pare că una dintre victime a acceptat inițial de bună voie propunerea de a se prostitua. Fata se certase cu părinții și dorea să fie independentă.

Citește și: Peste 2800 de cazuri de copii dispăruți în țară în 2019. Doar 17 figurează pe siteul poliției

Un pompier din Caracal a fost client

Așa cum a declarat minora și în cursul cercetării judecătorești «și inculpatul L.M. a plasat-o la un bărbat din … fără a lua vreo sumă de bani de la acesta, care lucra la pompieri»”, se arată în motivarea judecătorilor.

Unul dintre proxeneții din Caracal nu a mai făcut închisoare deoarece a decedat. Dosarul încă se află pe rolul Curții de apel Craiova.

Citește și: Avocatul lui Gheorghe Dincă, noi detalii din anchetă – A început să aibă un regret. Am ajuns la concluzia că spune adevărul.”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Gogu

    2019-08-12T13:06:40+03:00 at 13:06

    Românii sunt ca oile, nu văd cine le taie viitorul nației, din rădăcină.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top