Connect with us
Un bărbat din Iași a băut 4 litri de spirt contrafăcut și a supraviețuit în timp ce 5 vecini au murit

Locale

Un bărbat din Iași a băut 4 litri de spirt contrafăcut și a supraviețuit în timp ce 5 vecini au murit

Despre băutul spirtului am mai auzit, dar tot pare incredibil. De data aceasta un bărbat din Iași, localitatea Onești, a băut 4 litri de spirt contrafăcut și a reușit să supraviețuiască. 17 oameni au murit de la un astfel de gest, 5 oameni fiind chiar vecinii lui. Află din rândurile de mai jos mai multe informații despre acest caz.

Un bărbat din Iași a băut 4 litri de spirt contrafăcut și a supraviețuit în timp ce 5 vecini au murit

Un bărbat din satul Onești în vârstă de 58 ani a explicat că a băut spirt deoarece nu reușea să se îmbete. Teodor Sasu voia să se îmbete, iar jumătatea de rachiu pe care a băut-o nu l-a ajutat să își atingă scopul. Totuși, și-a amintit de ce primise de la primărie: spirtul pentru dezinfectare, alături de alte produse anti pandemie.

L-a amestecat cu apă și a făcut 4 litri de „băutură”. Chiar dacă a băut amestecul de spirt cu apă, tot nu a reușit să se îmbete până dimineață. Bărbatul dorea să se îmbete și a petrecut întreaga noapte bând, dar zorile l-au prins tot treaz, dar nefericit.

„De la Primărie mi-au dat o plasă cu o sticlă de spirt și mai multe lucruri pentru protecție în perioada asta. Eu seara am băut o jumătate de litru de rachiu. Când am terminat rachiul, am pus mâna pe sticla de spirt și am amestecat-o cu apă. Patru litri am făcut. I-am tot dat, i-am tot dat și am băut tot până spre dimineață,” conform BZI.

Acesta a mai precizat:

„Dimineața eram treaz, am fost supărat că nu m-am îmbătat. Eu asta am vrut, să mă îmbăt.”

Atunci când a auzit că 5 dintre vecinii săi au murit bând același decoct de spirt cu apă, bărbatul nu a putut decât să se bucure că nu a pățit nimic. De fapt, consideră că a avut noroc pentru că probabil a diluat spirtul mai mult decât vecinii săi. A mai menționat:

„Când am auzit că au murit și eu am scăpat, am făcut cruce. Mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat. Sunt tare, ce să mai… Nu știu cum de am scăpat, sincer… Cred că l-am diluat mai mult, nu știu. Când am mai băut, am pus jumătate de litru de spirt și jumătate de litru de apă. Era mai tare. Acum am pus trei litri, cam mult…”

Ce părere aveți despre asta?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top