Connect with us
Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 - Lună Nouă, schimbări majore

Știri

Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 – Lună Nouă, schimbări majore

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 – Caracteristica săptămânii 1 – 7 iulie

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019

E, aici avem câteva ceva de spus. În primul rând, avem o eclipsă totală de Soare pe 2 iulie, la gradul 17:53 Rac peste Nodul Nord, care ne va obliga să ne întoarcem, toți, în Trecut, și să vedem care sunt consecințele. 

Luna Nouă, Nodul Nord și Eclipsa sunt conjuncte în Rac. Cum spunea o prietenă, Nodul Nord în acest context este o busolă care ne arată încotro trebuie să mergem, adevărata transformare va avea loc abia în momentul în care vom fi gata să renunțăm la lucrurile de care nu mai avem nevoie fiind depășite, spiritual vorbind.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 – Alege Zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Trebuie să ne eliberăm de acele obiceiuri care mai mult ne blochează decât ne lasă să evoluăm. Dar atenție, această energie lunară nu ne ajută cu nimic dacă nu facem schimbarea, deci, tăiați orice legătură toxică cu Trecutul și priviți către Viitor. Soarele facilitează acest transfer către ceva ce credem că am avut dar în fapt, nu am avut niciodată. 

Racul este semnul care vorbește despre siguranța emoțională, nu întâmplător este stăpânit de Lună, arhiva emoțională colectivă și personală. Vorbește despre maternitate, dorința de a avea copii, despre starea de graviditate și evoluția sarcinii, despre iubirea fizică dar și despre iubirea ideatică. 

La modul general, Racul este semnul în care Sufletul intră în viață atunci când se naște un OM sau iese din viață atunci când părăsește această existență. Un ciclul infinit care începe și se încheie în același loc. 

Astrologia încearcă să demonstreze că Nodurile Lunare sunt cheia care deschid fiecăruia înțelegerea nevoii de a percepe real, ideea că viața este o parte continuă a existenței noastre. Mulți astrologi chiar cred că Nodurile Lunare sunt mai importante decât restul temei natale. Cu experiență în cunoșterea științei mișcării planetelor, în special a Soarelui și a Lunii, și a poziției Nodurilor Lunare se poate vedea întreaga viață a nativului.

Este adevărat, de asemenea, că studiul Nodurilor Lunare, cu care lucrează astrologia apuseană, poate duce la o incursiune fascinantă în știința divină a astrologiei, prin legătura cu conceptul hinduist al reîncarnării.

Nodurile Lunare reprezintă deci, cauza și efectul relațiilor, indiferent de natura lor, care ne conduc viața. Nodurile Lunare plasează nativul pe scara evoluției, în măsura în care acestea definesc lecțiile de viață, pe care acesta a  decis să și le asume în această existență. Astfel că putem să le considerăm puncte de maximă importanță, unul care se îndreaptă spre Viitor și unul care vine din Trecut.

Nodul Nord reprezintă Viitorul și experiențele pe care le trăim în prezent. Cu toate acestea poziția lui nu va reprezenta niciodată o atracție magnetică așa cum o reprezintă Noul Sud. Mă refer la atracția exercitată asupra sufletului pentru creșterea spirituală. Vorbim despre Destinul care ne duce într-o direcție în care primim ajutor în eforturile noastre de a evolua.

Undeva la nivelul cel mai profund al ființei noastre simțim care este sensul și direcția în viață. Este ca și statuia prizonieră într-o stâncă, cum spunea Michelngelo, care nu așteaptă decât artistul care să o aducă la lumină. Scopul de trăi ne face să învingem în ciuda tuturor obstacolelor.

Nodul Nord reprezintă acea arie extinsă a expresiei de sine care trebuie îmbogățită în această viață și care, prin urmare, trebuie interpretată prin cele mai înalte calități ale semnului și ale casei în care se găsește.

Nodul Nord în Rac nativul trebuie să-și dezvolte talentul de a-l îngriji pe celălalt și un anumit sentiment de apartenență. S-ar putea să simtă că face totul pentru oricine altcineva într-o situație domestică fără a se referi la propriile nevoi, sentimente și emoții interioare. Trebuie să învețe să simtă dragostea cu care se îngrijește de sine, ceea ce îi va da un puternic sentiment de securitate interioară. Are tendința de a-și controla emoțiile atunci când îi susține pe ceilalți.

Ar putea să se simtă că nu a avut sprijin emoțional și securitate maternă în anii copilăriei și a adolescenței sau că aceste lucruri i-au fost luate într-un moment crucial în dezvoltarea timpurie. A crescut pentru a se ajuta singur. Prin urmare, nu îi  place ca oamenii să aibă controlul asupra lui.

Luna Nouă și Eclipsa au loc în Casa a 6-a, Casa muncii, a rutinei profesionale, a sănătății și a nutriției, deci o este o casă de servicii si o casa de vindecare, în același timp.

Aparent, nu aduce soluții, ci ne pregătește pentru schimbare prin tot soiul de crize existețiale. Și totuși în calitate pe care o are, aceea de vindecare, aduce și soluții prin faptul că neobligă să corectăm ceea ce am greșit, să reajustăm, să repunem în drepturi evenimente și semne pe care le-am ignorat.

Trebuie doar să ne lăsăm ghidați de inconștient și intuiție prin Luna Neagră aflată în Pești, semn cu care, cel al Racului rezonează.

Cei afectați de aceste influxuri vor fi în primul rând cei născuți în Rac și semnul lor complementar, Capricornul. Apoi celălalt braț al crucii cardinale, Berbec și Balanță, îndeobște nativii născuți cu Soarele între gradele 15:00 și 19:00. P

entru unii această energie abia va fi sesizabilă, dar pentru alții ea va aduce evenimente neașteptate, răsuciri de 180 de grade, vești importante sau mai puțin importante, lacrimi care pot fi și de bucurie și de disperare, noi începuturi în domenii care țin de caracteristicele semnelor care formează crucea cardinală: Rac-Capricorn-Berbec-Balanță.

Prin urmare, semnele cardinale vor avea cea mai grea sau cea mai ușoară lecție de învățat, în funcție de ce avem de învățat în acest moment.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 – Alege Zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top