Connect with us
Nicoleta Svârlefus 19 iunie 2019 - Lună plină în Săgetător, efect pentru toată lumea

Știri

Nicoleta Svârlefus – Lună plină în Săgetător, efect pentru toată lumea

Luna Plina este un moment al “culesului “, culegem ce am semanat in bine sau in rau, trecutul este analizat, rasplatit sau pedepsit. Luna este cea care ne ghideaza in fiecare moment, ea este profund conectata la viata noastra pamanteasca si este un traducator cosmic, un animator, un ordonator al influentelor planetare si celeste. Viata este un sir intreg de alegeri iar o faza de Luna Plina ne pune fata in fata cu “succesul sau esecul” acestor alegeri. Fructele acestui moment astral important au legatura cu semintele plantate in decembrie 2018 cand a fost luna noua in Sagetator iar cei mai influentati sunt cei nascuti in jurul datei de 17 (plus, minus trei zile) decembrie, iunie, martie, septembrie.

Acum, Luna Plina are loc cu Luna in Sagetator pe gradul 25:53 in opozitie cu Soarele in Gemeni gradul 25:53. Este timpul unei noi sedinte astrale in care entitatile solare trimit informatii importante catre entitatile lunare si care la randul lor le traduc pentru noi, pamantenii. Pentru “traducerea astrala“ a informatiilor primite, Luna in Sagetator are in plic si multe informatii de la Jupiter retrograd in Sagetator, un simbol al dreptatii naturale puse in practica de propriile noastre actiuni. Putem cauta adesea tapi ispasitori pentru durerile noastre dar Jupiter retrograd prin vocea Lunii pline in Sagetator ne spune ca a venit timpul sa reflectam mai mult la povestea noastra, la actiunile si responsabilitatile personale, la modul in care abuzam de libertatea noastra, de adevar, la promisiunile incalcate, la visele vandute, la exagerarile noastre.

Vezi cum sunt afectate zodiile

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie BERBEC. Bătăi de cap în familie

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie TAUR. Ai să ai de a face cu legea

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie GEMENI. Probleme mari în relația de cuplu

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie RAC. Opoziția între Soare și Jupiter

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie LEU. Greșești și nu vrei să recunoști

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie FECIOARĂ. Câștiguri mari pe toate planurile

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie BALANȚĂ. Ratezi șanse importante

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie SCORPION. Ești hărțuit de o grămadă de griji acum

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie SĂGETĂTOR. Jupiter și Neptun vă îți dau bătăi de cap

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie CAPRICORN. Riști să te sabotezi singur

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie VĂRSĂTOR. Ai șanse mari în carieră

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie PEȘTI. Ești tentat să practici tactici neortodoxe

Accentul lui Jupiter este întotdeauna pe imaginea de ansamblu iar acum, fiind retrograd, alegerile noastre din trecut sunt si mai vizibile. Jupiter guverneaza furtunile si trebuie sa ne asteptam la intensificarea propriilor furtuni care trebuie sa dea deoparte tot ceea ce nu functioneaza bine in viata noastra. Nu irositi timpul pe ganduri, pe povesti care nu conteaza. Lasati-i pe ceilalti sa-si gaseasca drumul, nu incercati sa-i protejati de lectiile karmice de care au nevoie. Fiecare dintre noi transcede  karma doar prin harul lui Dumnezeu. Trebuie sa intelegem ca  evenimentele care ne provoaca problemele emotionale, dureri, accidente dar si bucurii, reusite, sunt in mod deliberat orchestrate de Spiritul nostru. Acest lucru face parte din planul divin, din planul cresterii noastre. Iar Jupiter retrograd ne pune intr-un fel ochelari sufletului, vedem cu sufletul erorile comise, erori ce nu le-am vazut cu ochii cat timp a fost in mers direct.

Astrologic vorbind, faza de Luna Plina este un aspect provocator (opozitie, 180 grade) ce are drept scop final armonizarea, echilibrarea vietii noastre. Ambele semne se ocupa de puterea mintii dar in feluri diferite, daca semnul Gemeni crede mai mult in puterea mintii rationale, pamantesti, semnul Sagetator crede in puterea mintii subconstiente, in puterea mintii divine care nu greseste. Sagetatorul este un semn al adevarului, al mintii superioare iar Gemenii este legat de inselaciune, provocata de distorsiunile care au loc in manifestarea ideilor de la mintea superioara la mintea inferioara. Cu toate acestea, ambele pot inversa aceste roluri: Gemenii cauta adevarul prin fapte si Sagetatorul se poate insela prin idealismul orb.
In orice caz, aceasta axa este legata de adevar si de inselaciune, de subconstient si constient, de tacere si mult zgomot. Sagetatorul este cuvantul sacru, discursul divin, in timp ce semnul Gemeni este despre discursul uman, vorbe multe si marunte. Sagetatorul se refera la restrangerea discursului prin controlul gandirii, o perspectiva nu tocmai placuta pentru Gemeni, care are o nevoie urgenta de a raspunde verbal la toate gandurile si impresiile din mediul sau.
Sagetatorul este retragerea linistita si Gemenii este orasul plin de viata, diversificat si plin de ramificatii, zgomotul ambiental al traficului si al masinilor, agitatia nesfarsita care se revarsa din mass-media. Axa Sagetator-Gemeni este una care se ocupa in primul rand de aceasta dualitate, adevarul meu si adevarul tau, adevarul adaptat unor nevoi si adevarul curat. Cand ajungem sa impartim adevarul, putem crea destula karma. Cand alegem sa spunem adevarul indiferent de consecinte, acesta devine eliberator si inaltator.
Exista doua adevaruri, adevarul fizic generat de lumea fizica si adevarul divin generat de lumea divina. Dificultatea Sagetatorului de a ajunge la adevar vine din exagerare, dramatizare, idealism. Dar tot Sagetatorul, se ridica din groapa si se indreapta spre mare in cautare de posibilitati viitoare si idealuri stralucitoare.

O Luna Plina este ca o partida de sah, fiecare vede mutarea celuilalt, fiecare trage in directia lui iar aceasta luna plina amplifica tendinta naturala de a fi trasi in doua directii prin conflictul dintre logica si credinta, dintre adevarul pamantesc si adevarul divin. 

Lectia importanta a acestui moment este gasirea unui echilibru intre cele doua energii care trag de noi in directii diferite, sa facem diferenta dintre ceea ce este util si informatiile care creeaza conflicte, care ne inseala. Aceasta Luna Plina in Sagetator poate sa ne ajute sa vedem imaginea de ansamblu a unei experiente, taie iluziile, smecheriile, minciunile, si ne conecteaza cu adevarul gol, golut. Ne ajuta sa identificam conceptiile, ideile, stirile gresite, amintindu-ne ca lipsa unei comunicari clare, sincere si corecte conduce la conflicte.
Acest moment astral vorbeste despre adevar si libertate. Putem culege roadele actiunilor naive, riscante iar aventura printre nori se sfarseste in mai mute feluri (mutabilitatea semnului Sagetator).De asemenea, acest moment astral poate crea destula nesiguranta, indoieli, teama, sensibilitate extrema.

Aceasta Luna Plina va aduce in lumina si informatii pretioase legate de strainatate, munca in strainatate, calatorii in strainatate, negocieri in strainatate, invatamant superior, legislatie, functionarea sistemului judiciar, religie, comert cu tari straine. Adevarul unor fapte din trecut face parte din limbajul astrologic al acestei lunatii.

Indiferent de provocari, aceasta Luna Plina ne cere sa fim indrazneti, sa credem in scopul divin al vietii noastre, sa credem in maretia fiintei noastre, sa urmam ceea ce bunul Isus ne spune: “..In lume veti avea necazuri; dar indrazniti, Eu am biruit lumea.” Ioan 16:33
Si in indrazneala noastra, vom gasi ca Dumnezeu are credinta in noi.

Luna plina in Sagetator formata de opozitia dintre Soarele in Gemeni si Luna in Sagetator  activeaza axa X-IV, o axa a carierei si familiei, viata sociala si viata privata, tata si mama, autoritatea lor si autoritatea mea. In casa IV, Luna Plina in Sagetator este puternica si va lumina dezechilibrele dar si reusitele legate de  familie si cariera, ambitii profesionale, camin, neam, tara, parinti, afaceri de familie, vocatia adevarata a sufletului nostru.
Intr-un fel destul de imprevizibil, aceasta Luna plina poate aduce socuri emotionale legate de membrii familiei, un final al unor plati karmice fata de cei din familie, schimbari fortate de locuinta, atmosfera apasatoare in mediul familial, in cariera. Fiti atenti in legatura cu problemele ce tin de domeniul imobiliar, de casa, jocuri ale puterii, cariere gresite, probleme cu parintii. Deci, aceasta lunatie va pune un accent deosebit pe traditii, familie, radacini, cariera, munca in echipa, camin, parinti, neam, patriotism, suflet, astrologie.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top