Connect with us
Campionii donează pentru Bucovina. Ștefan Mandachi: Salvezi vieți și primești o bucată de autostradă

Social

Campionii donează pentru Bucovina. Ștefan Mandachi: Salvezi vieți și primești o bucată de autostradă

Ștefan Mandachi este un antreprenor din Bucovina a cărui faimă a explodat odată ce a apărut la televizor ca omul care a construit un metru de autostradă. Acesta susține proiectul construirii unei autostrăzi la Suceava. Pe lângă acest proiect, el se implică și în altele la fel de grandioase și frumoase. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba.

Campionii donează pentru Bucovina. Ștefan Mandachi: Salvezi vieți și primești o bucată de autostradă

Ștefan Mandachi este omul de afaceri care a reușit sa strângă 1.4 milioane de euro în cadrul unei campanii umanitare prin care va sprijini spitalele din județ. Acesta dorește să ajute cel mai afectat de pandemie județ din țară. Eforturile sale nu au rămas neauzite. Oameni importanți din lumea sportului au contribuit la ideea sa.

Pe listă se numără: Gică și Ianis Hagi, Gică Popescu, Mihăiță Neșu, Helmut Duckadam, Dorin Goian, Ivan Patzaichin, Ilie Năstase, Maria Olaru, Simona Halep, Nadia Comăneci, Ecaterina Szabo, Octavian Belu, Ana-Maria Brânză, Lucian Bute și Mihai Leu. Ștefan Mandachi a menționat că toți banii strânși prin intermediul acestei campanii, prin scoaterea la vânzare a acelui metru de autostradă construit de el sunt gestionați de Crucea Roșie.

Acesta a trimis ajutoare la mai multe spitale din județ constând în materiale de protecție și echipamente. Totuși din banii strânși din donații a fost comandat și un camion mobil destinat terapiei intensive. În acest moment acesta este asamblat într-o companie din Turcia, conform monitorulsv.ro. Acesta a declarat:

„Am comandat deja un camion mobil de terapie intensivă, cu care vom putea salva vieți în județul Suceava și în toată România, pentru că acesta este mobil și poate fi mutat în caz de epidemii,incendii, cutremure sau alte tragedii.

Camionul-salvare costă 720.000 euro. Pentru a-l dota complet, mai avem nevoie de 169.000 euro. Unitatea mobilă vine dotată standard cu paturi, dotările urmând să fie achiziţionate separat. Ar fi mare păcat să ne împiedicăm acum la final, când mai avem atât de puțin și putem demonstra că uniți putem salva vieți. Suntem la un pas distanță să dotăm această unitate de la A la Z, cu ventilatoare, monitoare și injectomate. Fac un apel la toți antreprenorii din România să mai facă un ultim efort și să ne ajute, acum la final. Orice sumă este vitală ca să finalizăm secția de Terapie Intensivă Mobilă. Sunt mii de branduri care ar putea copia exemplul de umanitate dat de Unilever.”

Deși a ajuns departe, mai are până la a echipa complet camionul mobil. De aceea, orice ajutor din partea firmelor este binevenit. Îndemnul său pentru toți cei care ajung pe pagina sa de Facebook sau site-ul său este următorul:

„Donează pentru Bucovina și îți faci cea mai tare reclamă. Da, reclama ajută economia și este sufletul capitalismului. E rău să furi, e rău să ucizi sau să dai în cap, nu e rău să-ți faci reclamă. Reclama este sănătoasă pentru orice societate. Cea mai mare bornă din lume, care are 4,2 metri și va fi autentificată și de către Guiness Book, va fi a ta pentru două luni. Ambele fețe. Apoi, va rămâne o placă pentru totdeauna lipită pe ea și vei avea titlul de proprietar onorific.”

Acesta a mers la Paris cu acest film pentru a inspira oamenii să fie mai solidari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top