Connect with us
Chinez răpit acum 32 ani a fost găsit: cum au reușit autoritățile să ajungă la el

Social

Chinez răpit acum 32 ani a fost găsit: cum au reușit autoritățile să ajungă la el

Un chinez care a fost răpit în urmă cu 32 ani a fost în cele din urmă găsit. Părinții săi nu și-au pierdut niciodată speranța că îl vor găsi. Acesta fost răpit când era mic și a ajuns să își cunoască părinții naturali după 32 ani, când este în postura de adult. Cum l-au găsit autoritățile?

Chinez răpit acum 32 ani a fost găsit: cum au reușit autoritățile să ajungă la el

Un cuplu originar din China și-a regăsit fiul care a fost rapit acum 32 ani, în anul 1988. Chinezul pe nume Mao Yi a fost răpit de lângă familia sa atunci când avea doar 2 ani. Acesta se afla în fața unui hotel în orașul chinez Xi’an, din provincia Shaanxi. După ce a fost răpit, a fost vândut unui cuplu fără copii din provincia Sichuan.

Părinții lui l-au căutat în toată țara fără să își piardă speranța. Mama lui a renunțat la locul de muncă și a ajuns să împartă 100.000 de pliante pentru a-l găsi. Deși de-a lungul anilor cazul alături de poza copilului au apărut în mai multe emisiuni televizate din țară, părinții nu și-au putut găsi copilul.

Anul curent în aprilie poliția din Xian ar fi primit un pont legat de un bărbat din provincia Sichuan care a cumpărat un copil originar din Sahhnxi la finalul anilor ’80. Această zonă se afla la aproximativ 1.000 kilometri de locul răpirii.

Poliția a desfășurat mai multe anchete și a găsit copilul care acum este bărbat în toată regula. Acestuia i s-au prelevat probe ADN pentru a vedea dacă se potrivește cu cel al părinților care au reclamat răpirea copilului acum atât de mult timp.

Mai mult, poliția a utilizat tehnologia de recunoaștere facială pentru a analiza poza veche a lui Mao și a obține o imagine simulată cu postura sa de adult. Fotografia a fost comparată cu toate imaginile din baza de date națională.

În urma acestor teste, Xiao Ji și-a regăsit părinții naturali, dar a vrut să mențină relația cu ambele familii. Familia sa adoptivă a spus că nu au avut nici cea mai mică idee că acesta fusese răpit. Cel care le-a vândut copilul le-a spus că este al lui și că nu are mijloacele financiare de a-l crește.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top