Connect with us
Cum arată femeia care îmbătrânește de 8 ori mai repede

Social

Cum arată femeia care îmbătrânește de 8 ori mai repede

Oamenii îmbătrânesc diferit și nu pot arăta la fel la aceeași vârstă. Specialiștii au demonstrat de multe ori că îmbătrânirea se manifestă în mod diferit de la un ţesut sau organ la altul, ceea ce îi face pe oameni diferiți. Cu toate acestea, există cazuri speciale, când oamenii se confruntă cu afecțiuni grave, care nu le permit să arate conform vârstei lor. Cu o astfel de problemă se confruntă o femeie din Columbia Ohio, însă, este un caz fericit, deoarece a ajuns la o vârstă destul de înaintată, media supraviețuitorilor acestei boli fiind de 12 ani.

Cum arată femeia care îmbătrânește de 8 ori mai repede

Tiffany Wedekind este cea mai longevivă supraviețuitoare a acestei boli, respectiv sindromul „Benjamin Button”. Ea este una dintre cele aproximativ 156 de persoane din lume diagnosticate cu progeria, o afecțiune care duce la îmbătrânirea prematură a organismului. Această maladie genetică duce la apariția simptomelor bătrâneții mult mai devreme, instalându-se între 2 și 4 ani, iar până la 12 ani, copilul are deja toate semnele bătrâneții: pierderea dinților, căderea părului, îmbătrânirea pielii, rigiditatea articulațiilor sau problemele cardiace.

Cu toate acestea, Tiffany a fost o norocoasă, care a ajuns la 42 de ani. Ea arată ca o femeie care a împlinit pe puțin 70 de ani. Boala nu a fost depistată la naștere, ceea ce a făcut-o să creadă că este o persoană normală. Cu toate acestea, ea observa ceva schimbări la înfățișarea ei.  Deși era mai scundă decât copiii de vârsta ei, femeia nu a dat importanță acestui detaliu, până în momentul în care fratele ei a început să aibă probleme cardiovasculare grave. În plus, ei îi cădeau dinții.

“Nu am știut nimic până când fratele meu nu a început să aibă complicații și apoi am observat ce se întâmplă. Nu aveam alte complicații în afară de dinții care începuseră să cadă.”, a spus Tiffany Wedekind.

În prezent, femeia care îmbătrânește în ritm alert măsoară 134 cm și cântărește doar 26 de kilograme. Familia ei se teme că ar putea să o piardă, având în vedere că fratele ei a murit în urmă cu opt ani, la 39 de ani. Cu toate acestea, ea încearcă să aibă o viață normală și să se bucure de orice moment. Ea merge la yoga pentru a-și menține flexibilitatea și este chiar și afaceristă: conduce o companie de curățenie și o afacere cu lumânări.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Social

To Top