Connect with us
Cum îți crești încrederea în tine rapid: 5 metode testate

Social

Nelu Tătaru anuntă că, cel mai probabil, școlile nu vor mai fi deschise în România. Ce se întâmplă cu anul școlar

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, susține că este foarte probabil ca școlile să nu mai fie redeschise în România. „Nu ne grăbim”, susține Tătaru, care dă exemplul Franței. Autoritățile franceze au permis elevilor să se întoarcă la ore și au apărut deja cazuri de infectare şi în rândul copiilor, şi în cel al cadrelor didactice.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, afirmă că autorităţile nu se vor grăbi cu o decizie legată de redeschiderea şcolilor, întrucât au văzut din experienţa Franţei, care a deschis parţial şcolile că ”primele semne nu sunt încurajatoare”.

Redeschiderea școlilor, tot mai puțin probabilă în România

Nelu Tătaru a declarat, duminică, pentru Libertatea, că urmăreşte cifrele care arată evoluţia pandemiei în România şi, în funcţie de acestea, se va lua o decizie cu privire la redeschiderea şcolilor.

”Un sfert din toţi cei bolnavi de COVID-19 sunt în Suceava şi avem datoria să evităm naşterea unor noi focare. De aceea nu ne grăbim cu o decizie legată de şcoli. (…) Am vorbit chiar sâmbătă în Franţa, care a redeschis parţial şcolile, şi au apărut deja cazuri de infectare şi în rândul copiilor, şi în cel al cadrelor didactice. Primele semne după redeschidere nu sunt încurajatoare. Vom vedea”, a spus Nelu Tătaru.

Anul școlar va fi încheiat, iar elevii din clasele terminale vor da examenele

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, că decizia de redeschidere a şcolilor va fi luată în funcţie de contextul epidemiologic şi de capacitatea de a reduce la maxim orice risc de îmbolnăvire a copiilor.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

2 Comments

2 Comments

  1. Radu

    2020-04-27T09:18:44+03:00 at 9:18

    Bai fratte, zici ca e sat fara caini, guvernul Romanie (sau, bataia de joc a romanie cu specialistii vela, arafat, tataru, catu, si alte astfel de specimene). Avem printre cele mai dure masuri din Europa, iar „specialistilor” tot nu le ajung.
    Cred ca trebuie ca pana la urma sa le aratam ca nu pot face chiar ce vor.
    Ni s-aspus ca de acum virusul va ramanr. Vom sta mereu in casa? Vom accepta un vaccin facut repedepe genunchi, a carui eficacitate,oricum nu va fi leste cea a vaccinului anti-gripal (aproape inutil, cum a fost si vaccinarea anti-HPV dictata de cercel si basescu, acum cativa ani). Oare chiar nu scapa nimeni de arafat? Sa se duca sa dea lectii prin destert. Sper sa ii vad cat mai repede jos sipe astia,chiar daca nu avem o alternativa reala
    Numele, sunt svrise speci fara majuscule…nu merita, personajele respective…

    • Râie

      2020-04-27T12:09:28+03:00 at 12:09

      Taci in plm și stai in casa.te ai trezit și tu acum

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top