Connect with us
Alegeri parlamentare 2016. USR acuză turism electoral în Teleorman

Alegeri parlamentare

Alegeri parlamentare 2016. USR acuză turism electoral în Teleorman

Alegeri parlamentare 2016. USR, partidul condus de Nicușor Dan, acuză turism electoral în județul Teleorman, dată fiind prezența uriașă la vot în fieful liderului PSD Liviu Dragnea.

USR susține că în Teleorman se practică „turismul electoral”. Un reprezentant al Uniunii lui Dan a fotografiat în localitatea Bogdana mai multe mașini. Acestea duceau alegătorii la secțiile de vot. Aceștia acuză autoritățile locale că nu au făcut nimic pentru a împiedica această practică despre care se vorbește la fiecare tur de alegeri.

USR susține că a depus plângeri după ce a strâns mai multe probe privind încălcarea legii în ziua votului. Delegatul formațiunii din secția de vot numărul 104 din Bogdana a observat mașini care duc oameni la secțiile de vot.

„Am văzut de câteva ori aceeaşi maşină, plină, aducând oameni la vot şi ulterior preluându-i şi conducându-i spre o destinaţie necunoscută. După aceea am remarcat că sunt mai multe maşini după colţ care fac acelaşi lucru”, susține reprezentantul USR, scrie news.ro.

Șerban Marinescu, cel care a depus plângerea din partea USR, a sunat la 112 după ce poliția din localitatea Bogdana i-a spus că nu poate face absolut nimic.

”Sunt aceleaşi practici pe care le-am văzut timp de 26 de ani la partidul care domină Teleorman. Nu întâmplător prezenţa cea mai mare la vot se înregistrează în acest judeţ. Vom face plângere la BEJ”, a declarat Şerban Marinescu, candidat USR Teleorman.

CITEȘTE ȘI: Alegeri parlamentare 2016. Gheorghe Falcă, îngrijorat de votul din Arad

Scandal și în Alba. PSD aduce acuzații grave PNL

”PNL sau lideri PNL (Florin Roman, Ion Dumitrel, Mircea Hava) au distribuit pe reţele de socializare mesaje sponsorizate de îndemn la vot sau îndemnuri directe la vot. Aceste fapte sunt interzise de legea electorală şi constituie contravenţie”, se arată în comunicatul PSD Alba, scrie news.ro.

1 Comment

1 Comment

  1. GOGU

    2016-12-11T17:57:45+02:00 at 17:57

    Oamenii lui Plicusor Ban de la Uniunea Starpiti Romania mananca rahat cu gura plina pe banii lui Soros Bastardul zis si Ferenghiul, pe care nici macar ai lui nu-l mai inghit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top