Connect with us
Elena Udrea a făcut un live pe Facebook: „Nu sunt pe poziția 69”

Alegeri parlamentare

Elena Udrea a făcut un live pe Facebook: „Nu sunt pe poziția 69”

Elena Udrea a făcut un live pe Facebook în care a răspuns românilor tuturor întrebărilor pe care le-au pus. Unul dintre internauți i-a adresat o întrebare stânjenitoare, cu tentă sexuală.

Întrebare stânjenitoare pentru Elena Udrea

„De regulă, în campanie se fac promisiuni. Unii se țin de promisiuni și reușesc, alții nici nu se apucă. Am reușit să fac ce am promis, în mare parte. Poate am mai omis și eu lucruri. Nu întotdeauna spui mereu ce trebuie. Rămâne să apreciați dacă sunt un politician mincinos.

La Baia Mare, am reușit să fac niște proiecte pe fonduri europene. Nu sunt pe poziția 69, ci pe poziția 30. Dacă nu aș fi persoană publică aș vota cu Traian Băsescu”, a spus Udrea în live-ul de pe Facebook.

„Constat că toată lumea vrea poziția 69, nu, e 30”, a mai spus Udrea enervată de insistențele unor internauți care duceau discuția într-o zonă sexuală.

Fostul ministru al Turismului a mai spus că va petrece Crăciunul în Maramureș, unul din locurile sale preferate din România. Elena Udrea candidează ca independent în București, pentru Senat. Fosta vedetă a PDL-ului îi îndeamnă pe români să voteze cu ea la Senat și cu Traian Băsescu la Camera Deputaților. Fostul ministru se află pe poziția 30 pe buletinul de vot.

CITEȘTE ȘI: Alegeri parlamentare 2016: Elena Udrea spune că nu a cheltuit niciun ban în campanie

Băsescu a dormit pe canapeaua lui Udrea

Elena Udrea a declarat aseară la România TV că va scoate o carte în care va face o serie de dezvăluiri. Multe au legătură cu relația dintre ea și Traian Băsescu, însă cartea dorește a fi o culegere de trăiri pe care lumea nu le știe. Udrea a spus că Băsescu a mâncat sarmale la ea acasă în ziua când urma să fie arestată și a adormit pe canapeaua ei. Acesta era „cutremurat” când a aflat că blonda va merge la pușcărie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top