Connect with us
Liviu Dragnea se teme de fraude la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Președintele PSD spune că are suspiciuni cu privire la...

Alegeri parlamentare

Liviu Dragnea are „suspiciuni” cu privire la procesul electoral

Liviu Dragnea se teme de fraude. El a spus că are în continuare „suspiciuni” cu privire la procesul electoral. Într-o conferință de presă, președintele PSD a povestit că a sunat la 112 pentru a sesiza o neregulă și a fost nemulțumit de modul de acțiune.

„Am în continuare aceste suspiciuni, pentru că ne vin tot felul de semnale din teritoriu şi le-am cerut tuturor colegilor mei (…) să fie foarte atenţi”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea a povestit cum, marţi, a văzut la televizor un clip informativ MAI privind frauda electorală şi s-a hotărât să testeze serviciul 112.

„Aseară mă uitam la televizor normal, ca orice român care să vrea să se uite la o piesă de teatru şi în pauza publicitară am văzut un clip finanţat de MAI. Am vrut să vadă dacă banii sunt cheltuiţi eficient”, a spus el.

Liviu Dragnea se teme de fraude la alegerile parlamentare din 11 decembrie

Liderul PSD a afirmat că a dorit să facă o sesizare privind o neregulă de la Arad.

„Am sunat la 112. Am spus cine sunt – nume, prenume – şi am spus că am văzut clipul şi am întrebat dacă este real sau dacă este o glumă. Mi s-a spus că este real. Am spus că vreau să sesizez o neregulă electorală. A zis să mai aştept puţin. Am aşteptat. A venit o altă doamnă la telefon, care m-a întrebat acelaşi lucru (…)

A zis să mai aştept puţin şi m-a transferat la MAI, unde o altă doamnă mi-a pus aceleaşi întrebări, eu am spus acelaşi lucru, cum mă numesc şi că vreau să sesizez o neregulă electorală şi a zis: unde, acum s-a întâmplat? Nu, ieri. (…) Deci dacă s-a întâmplat ceva ieri şi nu a fost o sesizare e dusă?”, a povestit el, nemulţumit.

Dragnea a continuat spunând că a fost în cele din urmă mutat la serviciul de la Arad, unde discuţia a continuat în aceeaşi termeni.

„M-a mutat la Arad şi mi-a răspuns un domn. Am spus cum mă cheamă, l-am rugat să-mi spună cum se numeşte. Mi-a răspuns că nu are voie să-mi spună cum se numeşte. Mi-a spus că este numărul de cod 69. Şi am spus că în seara de 5 decembrie, într-un loc public, pe scenă, un candidat de la PNL împărţea cadouri în timpul campaniei, ceea ce este ilegal. Şi mi-a zis: da, dar nu se întâmplă acum? Nu, s-a întâmplat ieri. A, am văzut şi noi!”, spune el.

Citește și: Liviu Dragnea: Propunerea PSD de premier va fi un membru de partid

Dragnea se întreabă dacă, după această sesizare a sa, acel candidat PNL va fi măcar „întrebat de sănătate” de către autorităţi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top