Connect with us
Traian Băsescu a fost prezent la Constanța, la o manifestare de lansare a candidaților PMP. Fostul șef al statului a spus că...

Alegeri parlamentare

Traian Băsescu, despre alianțe: „Exclud orice participare la un guvern condus de PSD”

Traian Băsescu a participat la un eveniment de lansare a candidaților PMP Constanța. Cu acest prilej, el a vorbit despre alianțe. Fostul șef al statului spune că partidul pe care îl conduce nu va participa la un guvern condus de PSD. De asemenea, Traian Băsescu i-a transmis și Alinei Gorghiu un semnal.

“Cred că vom obţine un rezultat bun la Constanţa, un rezultat care să ne permită ca, începând cu data de 12, în discuţii cu partidele, să găsim o soluţie. Cu cine nu se poate găsi soluţie şi exclud orice participare a noastră la un guvern condus de PSD sau cu PSD partid majoritar într-o coaliţie, exclud orice colaborare cu PSD-ului. Este adevărat şi doamna Gorghiu, pe unde poate, strigă că ea nu vrea cu PMP-ul. Mă rog, nu aş vrea să i se întâmple ca la locale când ne căuta, dar prea târziu”, a declarat Traian Băsescu, miercuri, la Constanţa.

Traian Băsescu: „Exclud orice participare a noastră la un guvern condus de PSD”

Traian Băsescu a participat, miercuri, la evenimentul de lansare a candidaţilor PMP Constanţa la alegerile parlamentare. La intrarea în clădirea Pavilionului a fost întâmpinat cu pâine şi sare de câteva tinere îmbrăcate în costum popular. Apoi, el a urcat în sala unde avea loc evenimentul PMP, fiind aplaudat de cei prezenţi.

Citește și: Traian Băsescu vrea dezbatere cu Alina Gorghiu și Liviu Dragnea

După discurs, fostul președinte a coborât de pe scenă şi s-a îmbrăţişat cu unii dintre cei prezenţi. El a fost însoţit, printre alţii, de preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, de Dorel Onaca, candidat al PMP pentru Senat şi Robert Turcescu, candidat pentru Camera Deputaţilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top