Connect with us
Momente grele pentru Cristina Spătar. ”La orice greșeală, ne dădea bătaie”

Vedete

Momente grele pentru Cristina Spătar. ”La orice greșeală, ne dădea bătaie”

Cristina Spătar nu a avut în tocmai o copilărie fericită. Artista a vorbit deschis despre trecutul său tumultos. Se pare că liniștea și-o găsea în brațele mamei, în timp ce tatăl ei eram un om mai dur, chiar violent. Cristina și-a amintit, emoționată, câteva fragmente din viața ei de copil.

„Mama a fost o femeie extraordinar de bună și de blândă cu noi. Tata era foarte dur, la orice greșeală, ne dădea bătaie. Mama mea era cu vorba bună. În momentul în care mama s-a îmbolnăvit de cancer, a ales să plece. Eu l-am căutat, l-am ajutat să se pună pe picioare, căci pierduse tot” a spus vedeta, la Antena Stars.

În urma celor întâmplate în viața ei, artista nu a uitat să se bucure de viață, iar viața i-a zâmbit înapoi. Cristina Spătar a reușit să-și împlinească un vis pe care îl avea de când era mică: și-a făcut atelier de croitorie iar în primăvară chiar și-a lansat prima colecție de haine.

Citește și: Probleme grave pentru Cristina Spătar: „Mi-e frică să nu rămân oarbă”

Care este noua ocupație a artistei

„Fac şcoala de designer vestimentar. Mai am până în luna martie. Trebuie să recunosc că este foarte greu. Vreau să deschid acel atelier.

 Eu cred că pot să mă adaptez tuturor cerinţelor femeilor. Vor fi rochii de seară şi cred că sunt în stare să fac lucruri frumoase. Este concurenţa foarte mare în acest domeniu.

Sunt conştientă că există oameni care au pornit această afacere imediat după revoluţie. Eu nu vreau să fac concurenţă nimănui, ci vreau doar să-mi fac treaba. Amenajarea este costisitoare şi necesită timp. 

De asta nu am putut sa fac totul brusc, a trebui să mai strâng nişte bănuţi”, a povestit Cristina Spătar la Antena Stars.

Cristina Spătar a divorţat anul trecut de Alin Ionescu după o căsnicie de opt ani din care au rezultat doi copii superbi, Albert (7 ani) şi Aida (5 ani).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top