Connect with us
Ramona Bădescu, însărcinată la 50 de ani. Cum arată viitoarea mămică

Vedete

Ramona Bădescu, însărcinată la 50 de ani. Cum arată viitoarea mămică

Vești bombă în showbiz-ul românesc: Ramona Bădescu este însărcinată la vârsta de 50 de ani! Proaspăta mămică a dat detalii despre această frumoasă perioadă din viața ei într-un interviu amplu din revista OK.

Ramona Bădescu, însărcinată la 50 de ani. Cum arată viitoarea mămică

Ramona Bădescu este însărcinată și se pare că va avea un băiețel. Îndrăgita actriță a declarat că era pregătită chiar să apeleze la fertilizarea in vitro dacă nu reușea să rămână însărcinată pe cale naturală. Se pare totuși că nu a fost necesar și Ramona a fost binecuvântată cu un copilaș.

Citește și: Bianca Drăgușanu face nuntă în secret cu Alex Bodi, în septembrie

”Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca, în luna ianuarie, să recurgem la fertilizare, dar când m-am dus să încep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunân­du-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni.”, a povestit actrița pentru OK! Magazine.

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea se căsătoresc în weekend. Vor avea o nuntă de lux

Ramona Badescu este insarcinata la 50 de ani. sursa foto: okmagazine.ro

Ramona Badescu este insarcinata la 50 de ani. sursa foto: okmagazine.ro

Ramona Bădescu a vorbit și despre cel care este tatăl bebelușului ei. Se pare că cei doi au e relație de doi ani de zile și se iubesc enorm de mult. „În aceşti doi ani de zile de când am ales să mă dedic vieţii sentimentale, am trăit pentru prima oară în viaţa mea o iubire intensă, o iubire magică, aşa cum nu am simţit niciodată până acum pentru o persoană unică, aşa cum este el, dar care nu are nicio legătură cu lumea showbiz-ului.”, a mai mărturisit vedeta.

Citește și: Un nou divorț surprinde lumea mondenă! O celebră cântăreață pune punct mariajului

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top