Horoscop iunie 2019 Minerva – BALANȚĂ. Luna Nouă în Gemeni își îmbunătățește finanțele

01.06.2019
Horoscop iunie 2019 Minerva – BALANȚĂ. Luna Nouă în Gemeni își îmbunătățește finanțele

Horoscop iunie 2019 Minerva Balanță. Pe măsură ce luna nouă se produce în Gemeni pe 3 iunie, situația financiară, căsătoria și / sau viața intimă evoluează profund. Nu ai un control total, dar nu ești lipsit de putere și poți să alegi. Conștient renunți la orice atașament ca rezultat al investițiilor în situații care se aliniază valorilor propri.

Continuă procesul pe măsură ce Venus, pe 9 iunie, intră în Rac, în timp ce Marte se află și el acolo. O situație profesională sau un parteneriat se resuscită, iar tu vei avea de câștigat multe din asta. Ai grijă să nu îți compromiți valorile în goana după succes. Nu merită.

Luna plină din Săgetător depe17 iunie, marchează culmea unui ciclu, cerându-ți să treci dincolo de atașamentele tale pentru bani, sex sau cum ar trebui să arate o relație. Dacă te lupți pentru putere, eliberează-te.

Pe 21 iunie când Soarele intră în Rac te eliberezi dintr-o situație în care te-ai simțit blocat și care acum îți oferă o perspectivă prețioasă.

Horoscop iunie 2019 Minerva Balanță Relaţional

 Ești mulțumit de modul în care evoluează lucrurile sau dorești o schimbare? Opoziția dintre Mercur și Marte cu Saturn pe 8 iunie, adaugă o anumită tensiune vieții tale sentimentale și te face să te gândești la deciziile luate anterior.

Sextilul separant dintre Venus – Chiron, din 14 – 15 iunie, îți dă speranțe că o nouă relație ar putea deveni ceva special, dar trebuie să fii dispus să faci anumite lucruri. Dragostea nu se întâmplă doar, trebuie să o și provoci.

Venus intră în Gemeni pe 9 iunie, așa că ți se va face dor de o relație solidă, sigură și tradițională. Dacă nu ai avut pe cineva alături de tine în ultima vreme, lucrurile se vor schimba.

Horoscop iunie 2019 Minerva Balanță Profesional 

Pe 3 iunie, luna nouă ar putea marca unele avantaje care îți ies în cale. Intreprinderea sau instituția în care lucrezi ar putea adopta un plan de asistență profesională mai bun sau poți încheia un acord de împărțire a profitului. Această schimbare va funcționa în avantajul tău.

Încercarea de a proteja un partener de afaceri între 7 și 10 iunie, nu va funcționa. Este mai bine să spui lucrurilor pe nume.

Horoscop iunie 2019 Minerva Balanță Financiar

Vei deveni un magnet pentru bani începând cu 14 iunie. Dacă ai șansa să lucrezi la comision, adună-i în buzunarele. Luna plină din 17 iunie, îți va aduce știri surprinzătoare despre sursa principală de venit. S-ar putea să fii obligat să-ți schimbi locul de muncă cu propria casa, o posibilitate deloc de neglijat.

A venit timpul să îți demonstrezi abilitățile în gestionarea chestiunilor financiare. Moștenirile sau sumele încredințate de către cei pe care îi ai aproape, te vor implica în gestionarea lor cu chibzuință. Acum este momentul pentru a face un împrumut mic unui prieten sau pentru a cere un împrumut pentru tine, dacă ai nevoie de un bani în plus.

Deși știi cum să-ți adminstrezi banii și să-i faci să funcționeze pentru tine, te vei bucura de o sănătate pe măsură. Nu ai niciun control asupra duratei vieții și acum unele probleme de sănătate ar putea fi sensibile și să necesite bani.

O moștenire care provoacă emoții mixte, de durere și de ușurare, poate fi soluția în timpul acestei faze. Acordă o atenție deosebită oamenilor pe care îi vezi în fiecare zi și nu îți fie frică să gestionezi situația dacă te afli în poziția de a salva viața cuiva. Cum ar fi dacă ai putea să îți ajuți șeful, care a făcut un infarct, să trăiască, până când ajunge Salvarea?

Horoscop iunie 2019 Minerva Balanță Sănătatea

Se concentrează asupra sectorului de emoții profunde și de transformare, astfel încât acesta ar putea fi un moment bun pentru a lua în considerare o detoxifiere a organismului. Doar două-trei zile pot fi suficiente pentru a limita modul defectuos de alimentație și pentru a te simți refăcut la minte și la corp. Sau dacă preferi să adopți o dietă cu un conținut scăzut de calorii, timp de două zile pe săptămână, acest lucru ar putea funcționa bine și ai pierde în greutate în mod constant în următoarele luni.

Neptune continuă să tranziteze zona bunăstării generale, astfel încât ar putea fi dificil să rămâi pe drumul cel bun, dar dacă ai undeva notat care sunt obiectivele de sănătate, notă pusă undeva la vedere, te poate ajuta să te ții de disciplina propusă de dietă.

Horoscop iunie 2019 – Alege direct zodia ta

Minerva realizat horoscopul lunii iunie 2019 pentru fiecare zodie. Dacă nu vrei să vezi rezumatul zodiei tale, alege direct zodia și citește previziunile lunare complete.

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂ BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI