Connect with us
Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Sagetator

Horoscop lunar

Horoscop iunie 2019 Minerva – SĂGETĂTOR. Luna iunie va fi foarte ocupată

Horoscop iunie 2019 Minerva Săgetător. Luna nouă din Gemeni de pe 3 iunie, marchează un nou ciclu pentru sănătatea, munca și rutina zilnică. Așteaptă-te să fii foarte ocupat în iunie, cu evoluții bruște care să împingă granițele și să reorganizeze ordinea naturală a lucrurilor sau a rutinei. Dar vor fi multe momente de pasiune, emoție și timp pentru a savura viața și a te bucura de acest proces.

Mai presus de toate, sănătatea este o bogăție. Aigrijă să îți fie bine și fizic, mental, dar și emoțional și spiritual. Ai șansa de a-ți trăi viața cu regulile tale și de a vă îmbunătăți calitatea vieții.

Până la mijlocul lunii, intri în rutinăa. Pe9 iunie, Venus intră în Gemeni, iar Marte își continuă drumul prin în Rac, ducând o relație creativă, financiară sau personală la nivelul următor.

În timp ce luna plină în Semnul tău de pe 17 iunie, îți spune scobori în tine, să te odihnești, să te reîncarci energetic și să eliberezi conștient emoțiile ascunse, subconștiente ca să te concentrezi asupra vindecării.

Pe 21 iunie, Soarele intră în Rac, deci determinându-te să ai cel puțin o conversație deschisă care să-ți arate o altă parte a unei povești. Fii cinstit cu tine însuți și poți găsi un teren comun cu partenerul de viață sau cu prietenii.

Horoscop iunie 2019 Minerva Săgetător Relaţional

 Ești norocos în dragoste în timpul trigonului dintre Neptun și conjuncția Marte – Nodul Nord de pe 14 iunie. Dacă a trecut ceva timp de când ai experimentat acel sentiment de a fi împreună, acest aspect ar trebui să fie o surpriză plăcută. Marte se confruntă cu vibrația sensibilă a Racului, creând un mediu romantic în care dragostea poate să prospere. Emoțiile sunt mari, dar preferi să trăiești totul liber decât să te tragă ceva înapoi.

Soarele intră în Rac pe 21 iunie, deci pentru următoarele 30 de vei fi ca o carte deschisă. Îți place să vorbești despre tine însuți – sau orice alte subiecte care contează. Întâlnirea dorită are loc acum cu cineva căruia îi place cum vorbești și cum te alinți!

Horoscop iunie 2019 Minerva Săgetător Profesional

 Poți avea o idee genială pentru un produs sau serviciu pe 2 iunie. Asigură-te că dezvoltați acest concept.

Luna nouă din 3 iunie te va face să îți asumi diferite responsabilități la începutul lunii. Fii deschis ca să înveți cum să faci că munca alături de colegi să fie o plăcere. Vei ajunge și mai important în ceea ce faci.

Dacă ești propriul tău angajat, lansează-te într-o campanie de promovare pe 9 iunie. Îți va aduce noi clienți, relații cu alți patroni sau clienți, la ușă. Temerile tale vor scădea. Șanse neațteptate de a ieși la lumină în jurul datei de 17 iunie când luna plină devoalează  comportamentul abuziv al unor angajați sau șefi.

Horoscop iunie 2019 Minerva Săgetător Financiar

 Trebuie să ai înțelepciune legat de aspectul financiar și să fii vigilent la locul de muncă în mare parte a acestei luni. Dacă ai abilități dea lucra cu oamenii, folosește-le pentru a construi relații și, dacă nu, rovoacă-le. Nevoia de a comunica cu alții este mai mare acum dar pentru a comunica în mod eficient, trebuie să înveți cum să se ocupi de ceilalți.

Este posibil să existe o amenințare, potențială sau reală, care la adresa  sau la poziția ta în afacerea care o conduci. De aceea trebuie să fii vigilent în tot acest timp pentru a depăși lucrurile care ar putea să se înrăutățească. În ciuda a ceea ce pare a fi întuneric și răutate, îi călăuzești pe oamenii pe care îi iubești, când au probleme financiare.

Horoscop iunie 2019 Minerva Săgetător Sănătate

 Sectorul de viață este plin de energie în această lună. Și cu o lună nouă în această zonă pe 3 iunie, este timpul să faci schimbările la care visezi de ceva vreme. Încearcă să faci tot ce este necesar pentru a te simți bine în ceea ce privește sănătatea fizică, mentală și emoțională.

Acest lucru poate fi, de asemenea, un moment bun pentru a merge la sală și cu un instructor personal care te ajută, să antamezi o serie de exerciții fizice care să te ajute la păstrarea integrității organismului.

Horoscop iunie 2019 – Alege direct zodia ta

Minerva realizat horoscopul lunii iunie 2019 pentru fiecare zodie. Dacă nu vrei să vezi rezumatul zodiei tale, alege direct zodia și citește previziunile lunare complete.

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂ BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top