Connect with us
Horoscop iunie 2019 Minerva - FECIOARĂ. Ești eliberat și nu ești singur în călătoria ta

Horoscop lunar

Horoscop iunie 2019 Minerva – FECIOARĂ. Ești eliberat și nu ești singur în călătoria ta

Horoscop iunie 2019 Minerva  Fecioară. Problema profesională și financiară evoluează pe măsură ce intri în luna iunie, la fel ca și tine. Și ai de ales. Ești la sfârșitul unui proces de evoluție, iar luna nouă din Gemeni de pe 3 iunie precum și Mercur în Rac te invită să explorezi pășunile mai verzi de dincolo de orizont. Extinde-ți propriile limite și ai credință. Ești eliberat și nu ești singur în călătoria ta.

Pe 9 iunie, Venus intră în Rac și Marte își continuă mersul prin Rac și el, evidențiind legăturile tale. S-ar putea să auzi de la un prieten de peste mări despre o oportunitate de afaceri. Nu îți fie teamă să explorezi opțiunile ci aruncă-te cu capul înainte.

Pe măsură ce lună plină din Săgetător se manifestă pe 17 iunie, afli informații care schimbă totul. Ar putea exista ocazii neașteptate de a călători sau de a duce o idee la nivelul următor.

Pe 21 iunie, Marte și Mercur se întâlnesc în Rac cu Nodul Nord, aducând în centrul atenției o problemă profesională. Poți face alegeri care să îți ofere libertate financiară și fă ceea ce simți că ești chemat să faci în această lume. Ai mai multă încredere în tine.

Horoscop iunie 2019 Minerva  Fecioară Relaţional

Stăpânultău planetar Mercur, intrăîn Gemeni pe 5 iunie, provocându-te să înfrunți iubirea sau să îți pună frâne, ia în considerare fiecare opțiune și unghiul din care privești lucrurile.

Un trigon Mercur – Neptun, care începe să se simtă de pe 12 iunie, pune în evidență obiectivele și visele romantice, dar nu te presează să faci nimic în privința lor încă. Dacă se întâmplă ceva, se întâmplă, dar acum ești mulțumit să mergi undete duce valul.

Soarele părăsește semnulamuzantal Gemenilor, pe 21 iunie, deci nu ai nicio idee despre locul în care dragostea ar putea să te găsească. Preferi rutina, dar, uneori, și surprizele pot fi distractive.

Horoscop iunie 2019 Minerva  Fecioară Profesional

 Luna nouă din 3 iunie te-ar putea găsi călătorind în interes de profesional. Semnarea unei înțelegeri cu un client de peste hotare va fi unul din atuurile acestui drum. Începând din 6 iunie, vei avea ocazia să faci o specializare pe care o dorești demult timp. Cu cât înveți mai mult, cu atât mai mari vor fi perspectivele tale profesionale.

O slujbă interesantă poate deveni disponibilă pe sau în jurul datei de 14 iunie. Asigură-te că soliciți acest lucru. Competențele superioare de comunicare te fac un candidat excelent pentru această poziție.

Lună plină depe 17 iunie, ți-ar putea aduce niște informații șocante. O preluare sau o restructurare a posturilor în instituția în care lucrezi te-ar putea lăsa fără poziția profesionale prin desființarea postului.

Horoscop iunie 2019 Minerva  Fecioară Financiar

Legăurile la distanță și cu străinătatea sunt favorizate în acest timp și te ajuta mult avansezi pe calea financiară aleasă. O serie de călătorii pe linie de muncă ți-ar putea aduce mai multe șanse să întâlnești oameni care să îți împărtășească opiniile și idealurile. Deoarece vei alerga încolo și încoace peste tot în țară, oboseală pune stăpânire pe tine și are potențialul de a te transforma lent.

O anumită dezamăgire legată de bani, din partea colegilor, superiorilor sau a altcuiva apropiat ție, îți poate da insomnii.  Nu lăsa aceste lucruri să te distragă, de ceea ce ar trebui să fie o lună în care să ai puterea de a face față acestora! Crește spiritual, intelectual și moral, în timp ce tpț așteaptă asta de la tie. Este ca și cum Universul te ajută într-un mod subtil.

Timpul petrecut cu un consilier spiritual sau cu un cineva din trecut va fi plăcut. Luna precedentă a avut o mulțime de maxime și de minime pentru a te ocupa de tine, dar luna aceasta va fi diferită. Prioritățile tale vor fi stabilite direct prin înțelegerea a ceea ce oamenii din jurul tău au nevoie de la tine în fiecare zi.

Horoscop iunie 2019 Minerva  Fecioară Sănătate

 Ați putea fi atras de idei și filozofii noi care să te ajute să mențineți un stil de viață echilibrat. Cu mintea și corpul atât de profund interconectate, orice poate aduce liniștea mentală și poate încuraja calmarea propriei ființe deschizând calea corpului spre vindecare.

Și dacă mai ai și o dietă care să completeze acest nou mod de gândire, merită să experimentezi acest lucru 30 de zile pentru a vedea cum reacționează organismul tău, în timp ce prezența lui Jupiter în Casa a 4-a a familiei, te poate face să te bucuri din plin de această dietă variată, lucru care ar putea fi suficient pentru a porni la un nou drum.

Horoscop iunie 2019 – Alege direct zodia ta

Minerva realizat horoscopul lunii iunie 2019 pentru fiecare zodie. Dacă nu vrei să vezi rezumatul zodiei tale, alege direct zodia și citește previziunile lunare complete.

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂ BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top