Connect with us
Horoscop iunie 2019 Minerva - GEMENI. Lecții de viață luna aceasta

Horoscop lunar

Horoscop iunie 2019 Minerva – GEMENI. Lecții de viață luna aceasta

Horoscop iunie 2019 Minerva Gemeni. Stăpânul tău Mercur, va trece prin trei semne în această lună, sugerând că acoperă o întindere mare de posibilități. Pe măsură ce intri în luna iunie, înveți cine sunt prietenii tăi și cine îți este dușman. Nu toate acestea pot fi ușoare, dar fii recunoscător că poți consolida prieteniile care contează.

Luna nouă din Gemeni de pe 3 iunie, te provoacă să cobori în tine pentru a căuta un adevărat motivație a vieții. Fii deschis la realizările bruște sau la visele ciudate care trezesc idei subconștiente care te împiedică să progresezi. Acestea trebuie să fie dezrădăcinate conștient.

Pe 10 iunie, Venus face un sextil cu Chiron, dacă te întrebați de unde provin resursele pentru ceva, ridicați-vă deasupra nesiguranței. Merci mult mai mult decât îți dai seama.

Pe 17 iunie, luna plină din Săgetător aduce schimbări bruște la locul de muncă sau în rutina zilnică. Modificările pe care le faci acum te pot duce mai aproape de materializarea unui vis. Pe 20 iunie, Zmeul cu focar Luna îți va aduce momentul unui mare advăr.

Horoscop iunie 2019 Minerva Gemeni Relațional

 Energia stăpânului tău planetar Mercur se va resimți la nivelul Casei comunicării. Îți place să auzi ce spun ceilalți, să pui întrebări ca să primești un răspuns.

Marte se înmoaie un pic emoțional pe 15 iunie când va fi conjunct cu Nodul Nord și cu Mercur, așa că s-ar putea să nu îți dorești încă, să faci prima mutare cu cineva nou. Starea ta de spirit este acum joasă, așa că așteaptă să ajungi la o perioadă mai stabilă.

Mercur intră în Rac pe 5 iunie, așa că vei fi bun să atragi atenția celor din familie prin intermediul unor discuții inteligente când vei iniția conversații interesante. Întotdeauna știi ce trebuie să spui, ceea ce este o calitate atractivă.

Este timpul să depui eforturi reale pentru a te alătura ceilorlalți, atât la locul de muncă, cât și în viața personală. Cu cât te vei împrieteni cu mai mulți oameni cu atât te vor ajuta în eforturile personale și cu atât mai puțin trebuie să îți faci griji pentru cei care parcă lucrează  împotriva ta sau încearcă să te saboteze. Pentru bunăstarea familiei, nu ezita să întinzi o ramură de măslin chiar cuiva cu care te-ai certat.

Horoscop iunie 2019 Minerva Gemeni Profesional

 Pe 3 iunie, luna nouă îți va cere să lucrezi din spatele scenei. Deși îți place să fii în centrul atenției, îți va fi de folos să afli cum funcționează lucrurile la nivel administrativ. Ferește-te să ceri prea multe de la un coleg nou venit pe 10 iunie. Nu vrei să-ți faci un inamic dintr-o persoană talentată.

Luna plină din 17 iunie, aduce informații șocante la lumină. S-ar putea să fii nevoit să preiei un lucrător care este pe cale să renunțe la job sau care este concediat în urma unui scandal.

În această lună vei deveni mai conștient de limitele și punctele tale nevralgice. Este un o perioadă de testare, da, dar nu dispera; deși conștiința ți se intensifică, sentimentele de restricție sau de limitare nu vor dura.

Nu poți rezolva toate problemele lumii, chiar dacă ai reușit să ajuți pe cineva dintr-un departament într-o problemă specifică, recent.

Horoscop iunie 2019 Minerva Gemeni Financiar

 Bugetul este strâns la începutul lunii mai. Nu faceți nicio achiziție inutilă.

Poate că cel mai bun sfat în această lună este să îți vezi de treaba ta și să nu te oprești. Evită orice întâlniri în care se discută despre bugete, cheltuieli sau alte probleme financiare. Dacă vocea ta este absolut necesară pentru a rezolva o problemă specifică, spune doar ce trebuie să spui și nu lăsa loc pentru interpretări; o comunicare clară și concisă te va salva de la o mulțime de probleme.

Horoscop iunie 2019 Minerva Gemeni Sănătate

 Cu toată energia Soarelui din Casa personalității și a vitalității, s-ar putea să nu te simți atras de antrenamente în forță, preferând probabil să încerci ceva mai blând cum este yoga sau tai chi.

Alte practici spirituale pot ajuta mintea să rămână calmă și liniștită și să scadă stresul și anxietatea. Dacă poți să meditezi pentru o scurtă perioadă de timp, în fiecare zi, sau să-ți exersezi atenția, ai putea constata că tensiunea din corp începe să se disipeze și te simți capabil să înfrunți viața de zi cu zi, cu mai multă seninătate. O scurtă detoxifiere în jurul lunii pline, 17 iunie, ar putea crește nivelul de energie și ar putea împiedica instalarea oboselii.

Horoscop iunie 2019 – Alege direct zodia ta

Minerva realizat horoscopul lunii iunie 2019 pentru fiecare zodie. Dacă nu vrei să vezi rezumatul zodiei tale, alege direct zodia și citește previziunile lunare complete.

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂ BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top