Connect with us
Horoscop iunie 2019 Minerva - Pești. Faci rost de bani mult mai ușor

Horoscop lunar

Horoscop iunie 2019 Minerva – Pești. Faci rost de bani mult mai ușor

Horoscop iunie 2019 Minerva – Pești. De unde crezi că vin credintele tale? Pe 3 iunie, luna nouă în Gemeni îți cere să îți deschizi mintea spre alte posibilități. Acumuleză informații care ți-ar putea fi de folos deoarece vei pune la îndoială tot ceea ce crezi că este real. S-ar putea să dureze ceva timp pentru a digera tot ce aduni, dar ai răbdare cu acest proces și permanent păstrează-ți o minte deschisă.

Pe 9 iunie, Venus intră în Gemeni, iar Marte este în Cancer marcând o perioadă foarte creativă pentru tine. Este, de asemenea, un moment în care ai putea avea conversații din inimă care să te ducă la o înțelegere mai profundă a unei probleme.

17 iunie, Luna plină va avea loc în Săgetător, oferindu-ți o mai bună înțelegere a acesteia, de fapt, va rearanja percepțiile, căci este nevoie de o perspectivă. Nu vedem realitatea așa cum este, o vedem după cum suntem noi. Evită să-i judeci pe alții ca să poți începe să vezi posibilitățile infinite dintr-o situație. Ai o idee de geniu. Crede în ea și în tine și te condu cu inima.

Horoscop iunie 2019 Minerva – Pești Relaţional

Probabil că nu vei avea idei prea romantice atunci când Mercur ajunge în Rac pe 5 iunie, dar poate este bine. Normalitatea acestei energii îți convine dacă simți că ai ceva mai mult de așteptat până la urmă.

Casa sau biroul poate necesita o renovare sau chiar reconstrucție pentru a te ajuta să ieși din criza actuală. Schimbarea mediului înconjurător poate avea un impact major asupra felului în care te uiți la viață și cum acționezi. Este un moment bun pentru a lua în considerare achiziționarea de mobilier nou.

Marte în Rac, creează agitație și te pune în defensivă. Nu vei mai face mișcări îndrăznețe, iar timiditatea ta este atrăgătoare pentru unii sau chiar pentru familie.

Dacă ești singur, Soarele intră în Rac pe 21 mai, oferindu-ți căldură, energie și șansa unei creativități debordante. S-ar putea să fii puțin mai pretențios și mai sarcastic, ceea ce atrage un tip diferit de persoană decât în mod obișnuit. Ar putea fi distractiv. În același timp, dorință puternică de a intra în legătură cu rădăcinile și originile tale ar putea fi copleșitoare.

Horoscop iunie 2019 Minerva – Pești Profesional

 Privește lucrurile dintr-un alt unghi. Analizează anul care a trecut și întreabă-te ce ai realizat. Ai îndeplinit obiectivele pe care ți le-ai propus? Poate că nu ți-ai propus nicio țintă. Evaluează-te acum pentru a te pregăti de viitor.

Vrei un mediu de lucru stimulant care să te satisfacă deoarece satisfacția morală și tehnică reprezintă părți importante ale locului de muncă pentru tine. Vei face planuri pentru a obține acel statut și pentru a fi cu adevărat mulțumit de munca pe care o prestezi. Dispozitivele sau metodele de economisire a muncii îți pot spori eficiența atât la domiciliu cât și la birou. Pentru a-ți ușura munca la birou, ia în considerare Facebook pentru a găsi oameni calificați să te ajute să fai ceea ce dorești. S-ar putea să ai surprize.

Poziția planetelor îți întărește convingerea că faci lucrurile așa cum trebuie. Scopul tău este ca asistat de acest tranzit, să vezi că lucrurile care se termină cu bine ar putea genera judecăți premature. Folosește-ți capacitatea de decizie pentru a termina sarcinile deja începute mai degrabă, decât pentru a începe altele noi.

Horoscop iunie 2019 Minerva – Pești Financiar

 O oportunitate de a face bani ar putea apărea în jurul pe 10, 15 și 16 iunie. Acceptă noile condiții de la locul de muncă chiar dacă acestea sunt cronofage.

Apoi, luna nouă te încurajează să devi mai vocal la locul de muncă dacăvrei o mărire salarială. Ai idei minunate de pe urma cărora poate beneficia, în mare măsură, angajatorul tău. Luna plină, de pe 17 iunie, te-ar putea găsi încheind o afacere. Un client de peste hotare va încerca să introducă câteva clauze surpriză în ultimul moment. Fii atent.

Va fi greu să înțelegi ce vrea dela tine un coleg pe 29 iunie. Încurajează-l ușor să clarifice ce vrea. Amintește-i că sunteți în aceeași echipă.

Horoscop iunie 2019 Minerva – Pești Sănătate

 Bucură-te de satisfacția de a face ceea ce este potrivit pentru corpul tău: mișcare și mâncarea bună, plus cantități mari de apă.

S-ar putea să fii tentat să uiți de echipamentul de exerciții și de yoga. Abilitatea de a fi cinci minute aici și cinci minute acolo te provoacă să alegi un program de exerciții pe care să le poți practica în funcție de rutina profesională.

În același timp, este posibil să fi dornic să studiezi mai multe despre diete și nutriție și să găsești modalități de a păstra boala la distanță.

Horoscop iunie 2019 – Alege direct zodia ta

Minerva realizat horoscopul lunii iunie 2019 pentru fiecare zodie. Dacă nu vrei să vezi rezumatul zodiei tale, alege direct zodia și citește previziunile lunare complete.

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂ BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top