Connect with us
Horoscop Minerva August 2019 Balanță - Mai aveți de învățat

Horoscop lunar

Horoscop Minerva August 2019 Balanță – Mai aveți de învățat

Horoscop Minerva August 2019 Balanță. Luna Nouă de pe 1 august, în Leu, îți ofera o revigorare profesională, ducându-te spre destinul tău. De asemenea, Venus în Leu aduce și calmarea. Clarifică-ți obiectivele dacă vrei să faci alegeri conștiente.

Mercurul revine din retrogradare pe 1 august, dezvăluind straturile mai profunde ale unei povești care a aut loc la sfârșitul lunii trecute. Ai putea să te reconectezi cu prietenii și există o șansă să clarifici o neînțelegere. Cel mai important, este că acest proces de clarificare ține de ambițiile și viziunea asupra propriei vieți.

Pe 15 august, o luna plină în Vărsător te aduce pe culmea unui ciclu care a început cu când Soarele era în Vărsător. O situație internă iese la lumină, reflectând nevoia ta de securitate și stabilitate. Ar trebui să te muți pentru muncă sau să îți asumi un nou nivel de responsabilitate. Ridică-te deasupra oricărei nesiguranțe, eliberează-te în mod conștient de trecut și îngrijește-ți rădăcinile.

Depășește limitările copilăriei deoarece ceea ce se desfășoară sugerează clarificarea spațiului necesar pentru propria extindere. Mai aveți de învățat, dar te deplasezi spre cea mai extraordinară victorie. Unde există o voință, există și o cale.

Horoscop Minerva August 2019 Balanță Relaţional

Când focoasă Venus începe să-și petreacă timpul în Leu, preferi să păstrezi momentele vieții sntimentale pentru tine. Asta nu inseamna ca nu ești încântat de o întâlnire sau întâlnești pe cineva nou, dar preferi să păstrezi în tăcere acele momente speciale deocamdată.

Chiron, terapeutul sufletului se află în Berbec și pe măsură ce este retrograd prin Casa a 8-a, a intimității dar și a gândirii profunde, ceea ce ar trebui să îți ofere este timpul pentru a procesa o rană adâncă din trecut. Dacă ai trecut mai departe, dar nu ai reușit să o vindeci, începe procesul de vindecare acum.

Este interesant atunci când Venus a trecut în Leu se îndreaptă cu pași repezi de conjuncția cu Soarele ceea ce va revitaliza pasiunea pentru viața sentimentală din ultima vreme. Dacă ești nerăbdător să întâlnești pe cineva nou, încheie cu toate limitările autoimpuse și du-te unde simți că trebuie să mergi.

Horoscop Minerva August 2019 Balanță Profesional

 Pe 1 august, o oportunitate astrală legată de carieră ar putea apărea datorită unei luni noi în Leu, favorabile. Preluarea conducerii unei companii va fi o provocare minunată care poate aduce cele mai bune rezultate în sine. Fii în concordanță cu mesajul pe care îl trimiți către diferite grupuri pe 18 august. Este important ca toată lumea să fie pe aceeași lungime de undă cu tine.

Luna plină din 15 august ar putea fi destul de emoțională atunci când un coleg/ă admirat/ă se oprește brusc și se întoarce spre tine. Știi că orice schimbare care apare este cea mai bună.

Lucrul în echipă pe 31 august, de lună nouă, va fi neașteptat de provocator datorită intensității influxurilor lunare. Nu lasa pe cineva egoist sa îți domine conversația.

Horoscop Minerva August 2019 Balanță Financiar

Viziunea ta este practică acum în ce privește viața financiară; știi care rezultate sunt realiste și la ce să te aștepți ca să vezi rezultate tangibile pentru eforturile depuse. Oamenii din jurul tău știu că faci lucruri pentru că le faci rapid și eficient și este posibil să aibă mai multă legătura cu autoritatea ta. Nu este nimic pentru care să îți faci griji, deși, acestea sunt susceptibile de fățărnicie când te laudă sau îți recunosc performanțele. Fie că o cauți sau nu, o anumită responsabilitate poate veni împreună cu această recunoaștere. Acesta este modul în care funcționează afacerea, dar unii ar prefera să se ocupe de alte nevoi decât de ea. Nu este o atitudine egoistă, dar dacă vrei să mergi mai departe, trebuie să fi dispus să dai mai mult de ceea ce faci, în viață.

Horoscop Minerva August 2019 Balanță Sănătate

Pe măsură ce Jupiter este în pătrat cu Neptun aflat în sectorul sănătății, este posibil să fii nevoit să îți schimbi perepția asupra sănătății ca să atingi obiectivele dietei și să te abții când ți se așează în față un platou cu bunătăți. 

Dacă poți ieși cu fața curată din această provocare, va fi o diferență. De exemplu, dacă ai o problemă cu pierderea în greutate, s-ar putea să simți, văzându-te zilnic cu corpul pe care îl dorești, că slăbești aproape fără efort. Asta se numește calea minimei rezistențe și dă rezultatul scontat. 

Horoscop Minerva August 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop lunar

To Top