Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Berbec

Horoscop lunar

Horoscop Minerva August 2019 Berbec. Ești gata să scuturi lucrurile!

Horoscop Minerva August 2019 Berbec. A trecut și sezonul eclipselor și iată că luna august te aduce la stadiul următor de evoluție -situația profesională și personală.

Soarele din Leu evidențiază aspectele legate de casă, familie și securitate emoțională. Și pe 1 august, luna nouă din Leu îți oferă șansa de a șterge lucrurile urâte și de a începe să împroaspătezi atmosfera.

Când Venus intră și ea în Leu, o a treia oportunitate bate la ușă! Este un moment excelent pentru sărbătorile în familie, pentru a-ți redecora locuința și a lăsa să vină vremurile bune. Cu Marte în Leu, te simți creativ, pasionat și spontan. Ești gata să scuturi lucrurile!

Mercur a ieșit și el din retrogradare, după ce a devoalat înțelegere mai profundă a trecutului recent și îndepărtat.

Ăe 15august, luna plină din Văsător aduce încheierea unui capitol din viața ta. Poate că îți lasă un gust amar, dar permite ideii de succes să te acapareze întrutotul și ai putea gusta din lucrurile extraordinare care ți se întâmplă.

Până când Soarele intră în Fecioară pe 23 august, viața te scoate din cuib și te aruncă în lumea sălbatică. Va reclama un salt de credință, dar cred că această călătorie interioară este destinația finală și că ești exact unde trebuie să fii.

Horoscop Minerva August 2019 Berbec Relaţional

 Ai revendicat vreo legătură? Puterea vindecătoare a lui Chiron care este retrograd în semnul tău, se face simțită încă e la mijlocul lunii trecute, ar trebui să simți valurile de iertare care te spală de tine, peste tine. Ai așteptat mult timp această încheiere importantă.

Răzvrătirea romantică vine dinspre trigonul Marte – Uranus și care este o relație provocatoare. Cu puțină energie electrică ai tendința de a face ceva rău, dar gândește-te la consecințe, nu chiar acum dar ar trebui să o faci. 

Venus în Leo îți dă șansa de a face un pas înainte pentru ceva ce ți-ai dorit dintotdeauna. Ești pregătit, ai pasiunea pentru a face, în sfârșit, mișcarea? Cred că este timpul să aflăm!

Horoscop Minerva August 2019 Berbec Profesional

August implică mai mult joc decât muncă, care este motivul pentru sărbătoare. De semnalat, schimbări semnificative pe frontul intern. Există o șansă bună să lucrezi de acasă sau să îți iei concediul de odihnă.

Ferește-te de o confruntare cu angajatorul tău la mijlocul lunii, când șeful ar putea fi mai irascibil ca de obicei. Abia în a doua parte a lunii, vei înțelege sursa stării lui de spirit.

S-ar putea să fii solicitat să suni la birou chiar dacă ești în vacanță. Va trebui să te ocupi cu această urgență, rapid și eficient.

Horoscop Minerva August 2019 Berbec Financiar

Casa sau biroul pot necesita o schimbare sau chiar o renovare pentru a te ajuta să ieși din criza actuală. Schimbarea mediului poate avea un impact major asupra felului în care privești viață și cum acționezi. Acesta este un moment bun pentru a lua în considerare cumpărarea de mobilier nou.

Vrei un mediu de lucru stimulant care să te satisfacă nu de alta dar satisfacerea fizică și tehnică, reprezintă părți importante ale locului de muncă pentru tine. Vei face planuri pentru a obține acel statut și pentru a fi cu adevărat mulțumit de munca pe care o faci. Instrumentele sau dispozitivele de economisire a muncii îți pot spori eficiența la domiciliu sau la birou. 

Este timpul să faci tot ce poți pentru a te simți mai aproape de familie și de prieteni și pentru a-ți construi sau a-ți întreține propria familie pe o temelie solidă. Indiferent cu cine te întâlnești în următoarele câteva luni, vei avea o bază sigură de operațiuni la domiciliu dacă poți menține liniștea și bunăstarea celor alături de care trăiți.

Horoscop Minerva August 2019 Berbec Sănătate

În prima parte a acestei luni, s-ar putea să te simți relaxant dacă te tratezi câteva zile la un centru spa sau oriunde altundeva unde să  te simți foarte bine. Starea de bine te poate încuraja să te îngrijești în mod regulat. Gândește-te la mâncare bună, la somn și la rutina pe care o pui la bătaie.

Pe măsură ce luna trece, accentul se îndreaptă spre sectorul de agrement și recreere, adică spre o zonă în care te-ai simți bine. Dacă îți place sportul competitiv, este un moment excelent pentru a te răsfăța. Cu toate acestea, orice fel de activitate fizică în forță, te poate ajuta să te simți revigorat.

Horoscop Minerva August 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top