Connect with us
Horoscop Minerva August 2019 CAPRICORN. Ai șansa unei învieri totale

Horoscop lunar

Horoscop Minerva August 2019 CAPRICORN. Ai șansa unei învieri totale

Horoscop Minerva August 2019 Capricorn. Luna Nouă în Leu, de pe 1 august, îți oferă o șansă de a te elibera de bagajele emoționale neplăcute și de a gădi un nou început în toate relațiile față în față. Venus a intrat deja în Leu, sugerând că există dragoste și sprijin real acum. Evită să mai adăugi orice dramă, ci caută în profunzime și îngrijește acele conexiuni care contează.

Cum Mercur revine în mers normal, pe 1 august, ai șansa de a renegocia anumite aranjamente, de a clarifica orice confuzie și de a aprofunda înțelegerea în relațiile apropiate.

Pe 15 august, o lună plină în Vărsător reflectă un adevăr important despre tine în lumina relațiilor pe care le cultivi. Este posibil să fii nevoit să trasezi granițele sau să mai cobori ștacheta, în funcție de situație. Încearcă să nu lași vanitatea și orgoliul sau trecutul să stea în calea fericirii și viitorului tău.

Pe măsură ce Soarele intră în Fecioară pe 23 august, așteaptă-te ca viața să evolueze dramatic. Dar pe de altă parte, ești în siguranță și protejat. Până la 31 august, o lună nouă, de astă dată în Fecioară, îți oferă șansa unei învieri totale, arătându-ți că dragostea este reală și nu moare niciodată.

Horoscop Minerva August 2019 Capricorn Relaţional

 Flexibilitatea ta zboară pe fereastră de când Saturn, stăpânul tău planetar, este retrograd în semnul tău restrictiv și luna aceasta. Nu este posibil să trăiești în afara tipului obișnuit sau să încerci experiențe noi, este bine, dar sunt într-o oarecare măsură limitate. 

Restricțiile și limitările trebuie abordate în timpul opoziției stresante dintre Mercur  și Saturn de pe 10 august, mai ales când vine vorba despre planificarea întâlnirilor și să cunoaști oameni noi. Iți place să ții lucrurile sub control, așa că este cu siguranță stresant când detaliile nu depind de tine.

Încearcarea de a-ți ține emoțiile sub control în timpul lunii pline din 15 august nu este un lucru rău. Așteaptă până când ești gata să dai unele informații personale.

Horoscop Minerva August 2019 Capricorn Profesional

Luna nouă de pe 1 august, atrage pe orbita profesională o persoană creativă foarte capabilă. Munca alături de acest individ/ă va fi nu numai distractivă, ci și bună pentru cariera ta. În timp ce te concentrezi la latura financiară a lucrurilor, cealaltă jumătate se va ocupa de relațiile umane.

Luna plină de pe 15 august din Vărsător, te avertizează împotriva schimbării modului în care abordezi munca față de partenerul tău. Dacă te eliberezi de impulsul pentru conducere, această alianâă te va duce la următorul nivel de succes.

Trebuie să fii înțelept și vigilent în legătură cu poziția la locul de muncă în majoritatea acestei luni. Dacă ai relații bune cu colegii, folosește-le pentru a construi relații iar dacă nu se poate, obțineți-le altfel. Nevoia de a comunica cu alții este mai mare acum decât de obicei ori pentru a comunica în mod eficient, trebuie să înveți cum să te ocupi de alții. Este posibil să existe o potențială amenințare, care să atace poziția ta în instituție.

Horoscop Minerva August 2019 Capricorn Financiar

 În jurul datei de 30 august, are loc faza de lună nouă, iar intrarea banilor dintr-un raport de cheltuieli ar putea fi amânată tocmai din acest motiv. Probabil va dura mai mult decât de obicei să îți plătești facturile.

Trebuie să fi vigilent în tot acest timp pentru a depăși stresul care ar putea să se înrăutățească în această perioadă. În ciuda a ceea ce pare a fi întuneric și răutate, te detașezi de oameni pe care îi iubești, când aceștia se confruntă cu dificultăți. Închiderea comunicării cu cei dragi va face să te simți mulțumit sau să atenționezi măcar ceva la genul, vezi cum v-am lăsat puțin din mână cum ați dat-o în bară! 

Horoscop Minerva August 2019 Capricorn Sănătate

Dacă poți să lucrezi cu partenerul sau cu cel mai bun prieten, vă veți face amândoi o favoare. Și s-ar putea să vă îmbunătățiți și relația. Cu Mercur în sectorul relațiilor, ai putea fi mai disciplinat și mai motivat când ești răspunzător față de cineva. Mai târziu în a doua parte a lunii, vei depune ceva mai multă energie în antrenamentele tale  care ar putea fi pozitive în sensul transformării. Indiferent de nivelul de mișcare practicat, ridicarea jocului la rang de obișnuință te poate duce la un nou nivel vitalitate.

Horoscop Minerva August 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top