Connect with us
Horoscop Minerva August 2019 Taur. Acesta este chemarea destinului tău

Horoscop lunar

Horoscop Minerva August 2019 Taur. Acesta este chemarea destinului tău

Horoscop Minerva August 2019 Taur. August vine cu acel moment de relache, cu acel sa-mi trag sufletul, după ce a trecut o lună extrem de grea, cu două eclipse, toridă, o perioadă care te-a dus într-o călătorie interioară a regăsirii de sine, cu răsuciri și transformări dintre cele mai interesante. Comunicarea este evidențiată și este nevoie de mai multă sensibilitate. Păstrează-ți o minte deschisă, ascultă, învață și fii isteț. Acesta este chemarea destinului tău.

Mercur a ieșit din retrogradare in noaptea de 31 iulie – 1 august, după ce te-a purtat pe culoarele unui adevăr mai profund și ți-a permis să renegociezi aranjamentele importante, astfel încât să te simțiți mai confortabil în preajma lor. 

Amintește-ți că atunci când o ușă se închide, se deschide o alta. Ai putea reînnoi sau renegocia contracte ori alte aranjamente, ai putea să scrii, să editezi sau să publici ori să te ocupi de probleme legale sau de imigrare.

Cine are putere și autoritate în viața ta? Există o forță mai mare care îți guvernează existența. Ai încredere în acest lucru mai presus de toate, mai ales dacă simți că ești prins într-o avalanșă de evenimente. Crede și vei fi ghidat în siguranță până la țărm.

Horoscop Minerva August 2019 Taur Relaţional

Cum Venus este conjunctă cu Mercur retrograd în Rac, dragostea este o experiență înălțătoare. Ești atras de sufletele oamenilor mai mult decât trupurile lor acum, dar ca un Taur care se respectă întotdeauna apreciezi frumusețea sub toate formele ei, permițându-ți să îți arăți unele dintre calitățile tale cele mai fiabile. Lasă cumva, fidelitatea să strălucească printre acțiunile tale constante.

Pătratul separant dintre Soarele conjunct cu Venus și Uranus din  săptămâna 1 – 5 august aruncă o oarecare incertitudine în viața ta sentimentală, care se poate materializa printr-o terță peroană, nedorită, care apare inopinat la una din întâlniri. Ai dori să îmbrățișezi mai multe schimbări, dar fiind un semn fix clar te-ai programat să reziști unei asemenea posibilități.

Horoscop Minerva August 2019 Taur Profesional

Începutul lunii august ar putea aduce noi știri. Se pare că steaua ta profesională începe să strălucească din ce în ce mai puternic. Este un moment minunat pentru a-ți deschide propria afacere, a publica o carte sau a lansa o linie de produse.

Începând cu 7 august, ar trebui să te asiguri că nu spui lucruri care nu ar trebui spuse la supărare. Așteptă măcar o zi înainte de a apăsa butonul „răspuns” la un e-mail de lucru și nu comenta nimic negativ despre muncă în social media.

Pe 15 august, Luna Plină în Vărsător te-ar putea surprinde preluând funcția de expert a colegului care a trebuit să își ia un concediu neașteptat. Ascultă-ți rațiunea și nu inima, atunci când Luna Nouă se precipită pe 30 august. 

Horoscop Minerva August 2019 Taur Financiar

 Dacă dorești să îți atingi obiectivele pe care le-ai stabilit, nu îți mai poți permite să fii neglijent. Asta înseamnă că, dacă vei ajunge să îți contactezi prietenii sau familia prin intermediul site-urilor de socializare, asigură-te că nu postezi nimic care să te facă să te simți jenat sau să primești cartonașul rosu. Oamenii din jurul tău văd ceea ce spui și nu ești atât de anonim, cât ai fi crezut. Întrebările sau documentele ar trebui să îți iaceva timp să le aduci la zi, deci așteptă-te să fii ocupat.

Te costă destulă energie ca să înțelegi, că trebuie să te adaptezi la mediul imediat. Vecinii, frații și prietenii apropiați sau rudele sunt pe punctul de a deveni actorii majori pe scena vieții tale. Rămâi deschis la întâlnirile întâmplătoare sau altele de gen și mușcă-ți limba dacă te simți tentat să spui ceva nepotrivit.

Horoscop Minerva August 2019 Taur Sănătate

Discutarea problemelor de sănătate cu alții sau aderarea la un forum online cu chestiuni de sănătate, poate fi o modalitate de a împărtăși din experiențele tale, în special cele referitoare la metode alternative de tratament. Poți găsi exact informațiile de care ai nevoie și s-ar putea ca viața ta să se schimbe, mai ales dacă ai suferit de o afecțiune ceva mai mult timp.

Cu toate că zona de relaxare nu este în centrul atenției, aceasta ar contribui la ușurarea stresului generat de programul încărcat. Este posibil să-ți dorești mai mult timp pentru a asimila schimbarea. Dieta presupune să fie deosebit de importantă. Găsirea celei care îți convine și care să îți permite să rămâi la o greutate normală se poate resimți ca o victorie.

Horoscop Minerva August 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top