Connect with us
Horoscop Minerva August 2019 GEMENI. Ai mai mult de câștigat decât de pierdut în august

Horoscop lunar

Horoscop Minerva August 2019 GEMENI. Ai mai mult de câștigat decât de pierdut în august

Horoscop Minerva August 2019 Gemeni. August aduce o avalanșă de schimbări în viața ta. Pe 1 august Luna Nouă în Leu, marchează un nou ciclu, care îți va permite să experimentezi profunzimea securității emoționale și financiare. Venus deja în Cancer ar trebui să îndulcească atmosfera. Știi care îți sunt limitele și nu vei sări peste bord.

Deoarece Mercur încă de la început de lună revine în mers normal, vei avea o perspectivă mai profundă asupra trecutului  care și-a oferit șansa de a renegocia angajamente personale și financiare importante. Totuși ciclul retrogradării nu se va încheia decât pe 15 august, să nu uiți asta.

Pe 15 august, Luna Plină din Vărsător te aliniază cu prezentul, se întâmplă evenimente care se cer dezbătute. Dar, de asemenea, ai puterea de a-ți schimba cursul destinului și de a încheia un ciclu distructiv. Universul filtrează ceea ce nu este conform cu creșterea spirituallă și cu cele mai adecvate interese. În mod conștient, te-ai eliberat de modelele vechi și te-a condiționat să tai și pierderile atunci când este necesar.

Rămâi la curent cu valorile tale și poți deschide un nou ciclu al abundenței și prosperității. Pe măsură ce se termină luna, sper să îți dai seama de adevărata valoare pe care o oferă. Ai mai mult de câștigat decât de pierdut în august, dar cea mai mare recompensă va fi gradul de respect pentru sine.

Horoscop Minerva August 2019 Gemeni Relaţional

Când conducătorul tău Mercur a revenit în mers normal în noaptea de 31 iulie spre 1 august, comunicarea ar putea deveni puțin complicată și inegală. Fă tot ce este mai bun pentru a fi la timp la locul potrivit și nu critica pe nimeni dacă este posibil, din punct de vedere amical!

Distracția cu Soarele în Leu ține până pe 23 august când astrul diurn va trece în Fecioară, dar până atunci ai liber la întâlniri și la jocul extraordinar pe care-l presupun. Asigură-te că ai reacții prompte și la obiect. Aceasta te ajuta spargi ghiața și să iei lucrurile de acolo de unde au rămas.

O lună Nouă în Leu pe 1 august oferă o zi în care să arați cât de încrezător ești. Este ușor să impresionezi și să stimulezi o pasiune atunci când ești singur. Căile tale de atac sunt…foarte sexy.

Horoscop Minerva August 2019 Gemeni Profesional

 Luna Nouă din Leu de pe 1 august, ar putea aduce ca o pleașcă, o ocazie extraordinară de a face bani. Munca pentru Gemenii angajați într-o agenție guvernamentală, universitate sau spital ar putea fi extrem de profitabilă și satisfăcătoare. Dar ți-aș sugera să amâni semnarea unui contract care obligă următoarele trei săptămâni, nu de alta, Mercura revenit în mers normal, dar cum spuneam mai sus, ciclul se încheie abia pe 15 august. Folosește această perioadă pentru a negocia un acord ideal.

August marchează sfârșitul unui flux de venituri, permițându-ți să treceți la lucruri mai personale. Va fi o mare ușurare dacă a-i scăpa de un asociat manipulator. Ar putea fi dificil să comunici cu un asociat egoist pe 30 august, datorită unei luni noi provocatoare în Fecioară.

Horoscop Minerva August 2019 Gemeni Financiar

 Vei avea multe de rezolvat și cea mai mare parte dintre probleme vor vorbi despre bani; achiziționând cât mai repede posibil și cheltuind cât mai puțin, poți scăpa de cheltuieli fără a-ți compromite bugetul. Dacă sunteți în căutarea unui nou mod de a-ți face publicitate, nu te depărta de site-urile rețelelor de sociale; ele înseamnă publicitate gratuită pentru tine. Evită, de asemenea, cash-ul rapid sau alte scheme de înmulțire a banilor. Știi că aceste metode nu funcționează niciodată așa cum ar trebui și nu cred că ți-ai dori un fals sentiment de securitate.

Horoscop Minerva August 2019 Gemeni Sănătate

 Luna august aduce oportunitatea de a te documenta despre opțiunile de tratament pentru sănătate și cercetare, de a afla noi modalități de a rămâne în formă a la carte. Dacă simți că lucrurile nu merg bine, lectura inspirată ar putea fi suficientă pentru a te motiva să te întoarci pe pistă. În plus, există opțiunea de a-i învăța pe ceilalți cum să fie sănătoși dacă au informațiile de care au nevoie.

Se cere, de asemenea, un accent pe flexibilitate. Dacă ai observat în ultima vreme că corpul tău a devenit mai rigid, că încheieturile au înțepenit, încearcă un curs de yoga, t ai chi sau orice altă modalitate de a-ți relaxa corpul și musculatura. 

Horoscop Minerva August 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top