Connect with us
Horoscop Minerva August 2019 Leu - Nu te lăsa încurcat de dramele altora

Horoscop lunar

Horoscop Minerva August 2019 Leu – Nu te lăsa încurcat de dramele altora

Horoscop Minerva August 2019 Leu. August aduce o perioadă de relaxare interioară, sugerând că viața se schimbă profund în fața ochilor tăi și în spatele scenei. Pe 1 august, Luna Nouă te poate duce în ape întunecate și tulburi. Există un vis însă care se naște în sufletul tău, iar Mercur revenit în mers normal te atrage în continuare în interior prin introspecție, deoarece ciclul retrogradării nu se va încheia decât pe 15 august.

Poți da viață visurilor tale, dar trebuie să îți creezi spațiu pentru asta. Pe măsură ce luna plină din Vărsător de pe 15 august, eliberează conștient tot ceea ce nu mai funcționează – de la locul de muncă până la rutina zilnică, de la obiceiurile de sănătate până la dezordine, orice obiceiuri sau fapte care și-a depășit scopul.

Pe măsură ce Soarele intră în semnul Fecioarei pe 23 august, te întorci spre tine și ești gata să îți asumi și câteva riscuri. Ai mai multă încredere în abilitățile și existența ta care este ca un semn divin care te călăuzește.

Horoscop Minerva August 2019 Leu Relaţional

Viața ta sentimentală primește un impuls mai mare atunci când agresivul Marte va trece în semnul Fecioarei pe 12 auugust. Dacă ai așteptat momentul potrivit pentru a face mișcarea, atunci acesta este.

Confuzia pe care o aduce inconjuncția Soarelui cu Saturn și cu Pluto din 14 auugust este mai dificil de navigat și vei avea nevoie de mai mult efort și de mai multă concentrare pentru a trece de ea. Nu te lăsa încurcat de dramele altora. Ai suficiente resurse pentru a face față singur.

Puteți aștepta să începeți noi relații sub semnul lunii noi de pe 1 august și a lunii pline de pe 15 august, mai ales dacă ai deja multe întâlniri în calendarul tău social. Este o perioadă în care vei vorbi și vei flirta cu străinii și cu diverse cunoștințe.

Horoscop Minerva August 2019 Leu Profesional

 S-ar putea să ai ocazia minunată de a ajusta lumina reflectoarelor la începutul lunii. Mergi la discuții și la interviuri cât mai mult posibil în primele zile ale lui august. Pe 1  august, luna nouă te poate determina să lucrezi într-o capacitate administrativă pentru un executiv puternic. Aceasta va fi o oportunitate excelentă de a învăța lucruri noi.

Ar putea fi necesar să raportezi pe cineva pentru comportament neadecvat undeva în jurul datei de 15 august, când luna plină aduce la lumină activitatea ilicită a unor colegi.

Șansele de a obține o promovare sau un loc de muncă mai bun va crește după 23 august când Soarele va intra în Fecioară. Solicită poziția pe care o dorești cu adevărat. Nu lăsa pe cineva invidioas pe munca ta să te placheze pe 31 august.

Horoscop Minerva August 2019 Leu Financiar

Încă nu ai învățat că nu poți rezolva toate problemele lumii, chiar dacă ai reuși să ajuți pe cineva dintr-un alt departament să rezolve o problemă specifică. Poate că cel mai bun sfat pentru tine în această lună este să stai jos și să nu te oprești din muncă. Evită orice discuție detaliată despre bugete, cheltuieli sau alte probleme financiare. Dacă vocea ta este absolut necesară pentru a rezolva o problemă specifică, spune doar ce trebuie să spui și nu lăsa loc de interpretări; o comunicare clară, concisă te va salva de la o mulțime de probleme.

Este timpul să faci eforturi reale pentru a fi alăturide ceilalți, fie la locul de muncă, fie în viața personală. Cu cât te poți împrieteni cu mai mulți oameni pe care să îi ai aproape în eforturile tale, cu atât mai puțini oameni vor avea un dinte împotriva ta și vor încerca să te saboteze.

Horoscop Minerva August 2019 Leu Sănătate

O parte a mesajului din această lună este să îți permiți să îți asculți corpul și să afli ce are de spus. Acordă o atenție sp orităla ceea ce mănânci și cum te simți după mese. S-ar putea să consui unele lucruri pe care le dorești, iar acestea să fie elementele care te devitalizează sau îți contrazic creierul intestinal. Evidența unei alimentații corecte este o modalitate de a descoperi tipurile de alimente care ți se potrivesc și te lasă să te simți energizat și activ. Într-o altă notă, mișcarea Soarelui în semnul tău în această lună este excelentă pentru sănătatea ta. Te-ai putea bucura de viața în aer liber mai mult ca niciodată.

Horoscop Minerva August 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top