Connect with us
Horoscop Minerva August 2019 SCORPION. Păstrează perspectiva și explorează opțiunile

Horoscop lunar

Horoscop Minerva August 2019 SCORPION. Păstrează perspectiva și explorează opțiunile

Horoscop Minerva August 2019 Scorpion. Luna nouă din Leu  de pe 1 august cere să cauți o perspectivă nouă a cunoașterii, literal sau metaforic vorbind. Este o călătorie a descoperirilor care te atrage să explorezi țărmuri îndepărtate. Este posibil să ai de-a face cu probleme juridice, să publici contracte, să călătorești, să imigrezi sau, probabil, să ai în vedere cursuri care țin de învățământul superior. Păstrează perspectiva și explorează opțiunile.

Deoarece Mercur a revenit în mers normal, chiar dacă ciclul se închide abia pe 15 august, sugerează că vei relua perspectiva. Fii înțelept și poți învăța o cale mai luminoasă pentru ceea ce îți propui. 

Pe 15 august, luna plină în Vărsător scoate în evidență mentalul de luptător, percepțiile, frații și călătoriile pe distanțe scurte. Înveți informații care schimbă totul sau cel puțin schimba modul în care percepi lucrurile. Conștient scapă-te de percepțiile întunecate, negative, de blocajele mentale sau temerile care te împiedică să recunoști ceea ce este plin de speranță. Aceasta poate fi o piatră de hotar iar oportunitatea de a renegocia aranjamentele în conformitate cu cele mai înalte obiective este la îndemâna ta.

Cu Soarele în Leo, intri și tu în lumina reflectoarelor și zboarul tău duce departe. La luna nouă din fecioară, de pe 31 august, recunoaște-ți valoarea, rămâi modest și mergi spre ceea ce dorești. 

Horoscop Minerva August 2019 Scorpion Relaţional

 Pluto, planeta guvernator, care este retrograd în Capricorn toată luna, îți oferă șansa de a face unele progrese spirituale reale în ceea ce privește viața sentimentală. Nu fi prea dur cu tine, toată lumea face greșeli.

Din punct de vedere sentimental, Soarele în Leu, semnul pe care îl va conduce, până pe 23 august, sugerează o lună distractivă și interesantă. Acest tranzit însă te îndeamnă să fii puțin mai spontan și îți amintește că o întâlnire ar trebui să fie distractivă. S-ar putea să fii surprins de cât de mult te poți distra când ve,i lăsa garda jos.

Iubăreața Venus este în semnul orgoliosului Leu, și îți poate face viața un iad, cu  momente jenante și mai greu de susținut decât de obicei. O lecție bună a acestui tranzit este că poți să faci de necaz și să ții capul sus!

Horoscop Minerva August 2019 Scorpion Profesional

Pe 1 august, Luna nouă ar putea marca o expansiune rapidă a carierei tale. Este posibil să fi trimis într-o călătorie de afaceri sau să semnați un contract cu un client de peste hotare. Și dacă angajatorul tău oferă rambursări de școlarizare, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a profita de acest program.

Un interviu care va avea loc pe 15 sau 16 august ar putea oferi mai mult decât este de așteptat. Fii răbdător și verifică politicos din când în când.

Luna plină din 15 august ar putea aduce un anunț brusc care va șocha întreaga instituție sau companie. Pregătește-te pentru o plecare dramatică. Luna nouă din 31 august este provocatoare deoarece ar putea face dificilă colaborarea cu un coleg capricios.

Horoscop Minerva August 2019 Scorpion Financiar

Pentru că mergi peste tot în lume, oboseala își va spune cuvântul și s-ar putea să faci greșeli legate de bani. Un dram de dezamăgire, cu colegii, superiorii sau cu altcineva apropiat ție, te poate ține treaz toată noaptea. Nu lăsa aceste lucruri să te distragă de la ceea ce ar trebui să fie o lună bună! Crește spiritual, intelectual și moral, pentru că este timpul pentru asta, curând va veni vremea culesului. Este ca și cum Universul te ajută într-un mod inexplicabil. Luna precedentă a avut o mulțime de maxime și minime pentru a te ține ocupat, dar luna aceasta va fi diferită. Prioritățile tale vor fi stabilite direct prin înțelegerea a ceea ce au nevoie oamenii din jurul tău de la tine, în fiecare zi.

Horoscop Minerva August 2019 Scorpion Sănătate

Te poți simți bine atunci când faci mișcare viguros și transpiri din greu. Imaginea de moment sugerează că există momente când simți că ai prea multă energie și că trebuie să fi canalizată în ceva valoros.

În acest caz, orice te împinge puțin peste limitele taale poate fi foarte util. După aceea, poți constata că te simți liniștit și calm și că acest lucru durează tot restul lunii. Dacă nu reușești acest lucru, totuși, atunci tai chi sau yoga te pot ajuta la reglarea energiei care curge prin tine și este posibil să aibă un efect similar.

Horoscop Minerva August 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top