Connect with us
Horoscop Minerva August 2019 Rac - Poți atrage ceea ce îți dorești

Horoscop lunar

Horoscop Minerva August 2019 Rac – Poți atrage ceea ce îți dorești

Horoscop Minerva August 2019 Rac. August marchează trecerea eclipselor care te-au dus în următoarea etapă a evoluției personale și relaționale. Pe 1 august, luna nouă în Leu sugerează că ai renăscut la un nivel mai profund. Și cum Venus este și ea în Leu, poți atrage ceea ce îți dorești, dar sfatul meu este să începi cu iubirea în, primul rând.

Mercur a ieșit din retrogradare, odată cu începutul lunii, marcând o fază introspectivă și o șansă de a renegocia aranjamente financiare și personale. Totuși nu uita că ciclul nu se va ăncheia decât pe 15 august.

Tot pe 15 august, luna plină din Vărsător, marchează sfârșitul unui capitol în relațiile tale. Relațiile noastre, în cel mai bun caz, sunt o oglindă. În timp ce creștem, ele evoluează reflectând un adevăr important despre noi înșine. Nu îți fie teamă să trasezi granițe acolo unde este necesar, dar, în același timp, nu uita că schimbarea vine din interior.

Soarele și Venus se întâlnesc în Leu pe 14 și pe 15 august, aducând un moment de claritate și de profunzime. Pe măsură ce Soarele intră în Fecioară, o săptămâna mai târziu, rămâi cel care ești, dar ai încredere în tine și vei face progrese reale.

Horoscop Minerva August 2019 Rac Relaţional

Iulie este plecat și încă de la un începutul lunii august, lucrurile sunt mai calme, inclusiv sentimentele tale, pe masura ce Venus se apropie de conjuncția cu Soarele. Este ușor pentru tine să te comporți frumos cu cineva, chiar si atunci cand nu esti atras de persoana respectivă, ceea ce ar putea provoca neînțelegeri.

Mercur intră și el în Leu, pe 12 august, așa că metoda preferată de a intra în contact cu cineva este prin mesaj SMS, mai degrabă, decât să vorbești la telefon sau față în față. Nu ascunde nimic, dar este de preferat camai întâi să îți aduni gândurile înainte de a te exprima.

Luna nouă din Leu în noaptea de 31 iulie spre  1 august, îți dă curajul să îți asumi un risc romantic, așa că nu te gândi prea mult la asta ci fă-o. Te pot îngrijora consecințele ulterioare.

Horoscop Minerva August 2019 Rac Profesional

Datorită lunii noi de care aminteam anterior, este posibil să ai o oportunitate de aur de a intra în lumina reflectoarelor. Preluarea cârmei unei companii de startup sau una de hightech este o posibilitate. Ar putea fi dificil să negociezi termenii unui acord financiar pe 7 august. Încearcă să rezolvi lucrurile înainte de această zi confuză.

Pe 15 august, luna plină din Vărsător te va surprinde despărțindu-te de un coleg care suferă de pe urma problemelor personale pe car le are. Nu te simți vinovat că ai părăsit această alianță tulbure.

Horoscop Minerva August 2019 Rac Financiar

Luna nouă din 30 august din Fecioară ar putea aduce o ocazie de a face bani, care pare prea bună pentru a fi adevărată, dar tu fii pe fază! 

Nu interpreta lucrurile ca pe un îndemn de a contesta sistemul actual! Doar fă ce trebuie pentru a elimina diferențele din relațiile de afaceri. Ai grijă să acorzi atenția cuvenită și să nu neglijezi să îți faci timp și pentru tine atunci când ai nevoie de el. Nu există ceva mai habotnic pentru o prietenie sau un parteneriat decât ca unul dintre parteneri să fie prea obosit să meargă la întâlniri.

Este un moment pentru a te evalua pe tine însuți/însăți și trebuie să fii cinstit în legătură cu aceasta; chiar dacă unii te-ar numi nebun să recunoști un anumit lucru în fața cuiva care trebuie să se confrunte cu faptele atunci când se ocupă de tine. Este singura cale sigură de mulțumire și de succes.

Horoscop Minerva August 2019 Rac Sănătate

 Cu un Jupiter plin de viață care continuă să se contreze cu Neptun, în această lună, ar putea să fie necesară o abordare nouă a rutinei penrsonale pentru sănătate. Când vine vorba de menținerea unei discipline, este posibil să alegi să mergi la sală și să începi. S-ar putea să nu te simți bine și să nu gândești pozitiv câteva zile, dar apoi, încet încet te vei încadra în ritm. 

Modul de a gestiona acest lucru poate fi să îți reduceți așteptările și să nu îți asumi obiective care necesită o determinare și o concentrare enormă. Mai degrabă, setează-te pe câteva ținte mai ușor de gestionat. În acest caz, este mai bine să faci ceva regulat, decât nimic.

Horoscop Minerva August 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top