Connect with us
Horoscop Minerva August 2019 SĂGETĂTOR. Îți place să atragi atenția

Horoscop lunar

Horoscop Minerva August 2019 SĂGETĂTOR. Îți place să atragi atenția

Horoscop Minerva August 2019 Săgetător. August va aduce la lumină schimbări adânc înrădăcinate în inconștientul tău. Fluxul de evenimente te va duce, în siguranță, de cealaltă parte a jocului.

Luna nouă de pe 1 august din Leu îți oferă o șansă pentru o renaștera totală și revenirea în ce privește relațiile intime dar și cele financiare pe care ai să le simți ca pe o bătălie pe viață sau pe moarte. 

Deoarece Mercur a revenit și el din retrogradare trăiești acut senzația că partenerul te trage înapoi, ai încredere că va vedea și el, în cele din urmă lumina sau că nu mai are rost să lupte cu morile de vânt. Pentru tine este o întoarcere norocoasă a evenimentelor, deschizând ușa pentru a renegocia unele aranjamentele, astfel încât să câștigați reciproc.

Luna plină din Vărsător, în sector financiar, pe 15 august îți cere să îți asumi necondiționat propriile valorile dar și să  consolidezi stima de sine. Fii clar, taie pierderile acolo unde este necesar și poți deschide un nou flux de abundență. Este șansa ta de a stopa orice scurgere necontrolată. Chiar dacă simți că îți atingi visele, nu merită să îți compromiți valorile sau integritatea.

Soarele va intra în Fecioară pe 23 august. A fost un drum lung pentru a ajunge aici, dar ai credință. Ești eliberat și vei fi pregătit să începi o nouă călătorie interioară până pe 31 august.

Horoscop Minerva August 2019 Săgetător Relaţional

Pentru că Jupiter, stăpânul tău planetar, se pregăteșteși el de revenire din retrogradare pe 10 august, ești gata să beneficiezi de oportunitățile pe care alte persoane le-au pierdut. Dacă nu ai reguli împotriva întâlnirii cu un fost prieten/ă poți să realizezi acum potrivirea pe care o tot căutai!

Luna plină 15 august te-ar putea destabiliza un pic, dar maleabilitatea aerului, te ajută să fiți mențineți împreună. Concentrează-te pe lucrurile pe care le puteți controla și nu pe celelalte.

Mercur ajunge în Leu pe 12 august, așa că ești gata să faci declarații mari și îndrăznețe. Îți place să atragi atenția pe rețelelor sociale și acum este momentul potrivit pentru a face un anunț care să îi uimească pe toți.

Horoscop Minerva August 2019 Săgetător Profesional

Este stresant să ții contul problemeleor cu care te confrunți toată ziua bună ziua la birou până undeva către mijlocul lunii, când cineva care nu este un bun meneger al resurselor încearcă să se comporte iresponsabil iar ție îți sare muștarul. Luna plină din 15 august, îți va cere să îți asumi anumite responsabilități financiare, ceea ce va face pe toată lumea să respire ușurat.

Într-o călătorie de afaceri sau întâlnire de afaceri care are legătură cu străinătatea s-ar putea petrece pr 25 august, când îți va fi imposibil să te opui farmecului cuiva. Luna nouă de pe 30 august are un aspect conflictual datorită unor probleme generate de unele aspecte de legalitate. 

Horoscop Minerva August 2019 Săgetător Financiar

 Luna nouă de pe 1 august ar putea aduce o oportunitate de investiție interesantă. Finanțarea unei afaceri de familie ar putea fi foarte profitabilă în acest moment. Obține contractul, semnează-l înainte de a depune partea ta de bani. 

Deși știi cum să-ți bugetezi banii și să îi faci să funcționeze pentru tine, sănătatea este altceva. Pentru aceste lucruri te adresezi medicului imediat și să nu te sfiești nicio clipă, să folosești asigurarea companiei. Ia legătura imediat cu medicul de familie. Cu siguranță, problemele lăsate în așteptare pot ajunge la un moment paroxistic. O moștenire care îți va provoca emoții mixte și durere și ușurare, se poate ivi în timpul acestei faze. 

Horoscop Minerva August 2019 Săgetător Sănătate

Indiferent de planurile pe care trebuie să le îmbunătățești, ia în considerare ideea să te înscrii într-un club de fitness sau întreabă-ți prietenii de un mijloc prin care să poți face mișcare iar ei îți vor acorda imediat sprijinul. Indiferent dacă ții o dieta sau faci orice altă activitate menită să îți îmbunătățească vitalitatea, în ansamblu, trebuie să găsești ceva care să îți sporească motivația. Când ceva merge greu pentru tine sau pentru amicul tău, veți fi acolo să vă îndemnați unul pe altul.

Chiar și așa, cu Jupiter plin de viață zbenguindu-se prin semnul său, abordarea ta în ce privește felul în care te simți poate fi sporadică. Ar putea fi momente când vei fi dornic să îmbrățișezi discipline noi și momente când ai prefera să nu faci nimic. Fă doar ce poți.

Horoscop Minerva August 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top