Connect with us
Horoscop Minerva August 2019 PEȘTI - Viața îți va înflori

Horoscop lunar

Horoscop Minerva August 2019 PEȘTI – Viața îți va înflori

Horoscop Minerva August 2019 Pești. Ca și luna precedentă, și luna august va aduce două faze de Lună nouă și una de Lună plină, dezvăluind puterea de creator al propriei vieți.

La 1 august, o nouă lună în Leu, marchează renașterea la nivelul inimii. Îngrijește-te de creativitate, intimitatea si copii. Iubește-te, fii tu însuți, pune inimă în tot ceea ce faci și viața îți va înflori.

Deoarece Mercur a reveit în mers normal, dar ciclul retrogradării se încheie abia peste două săptămâni, trebuie să mai ai răbdare cu întârzierile sau stagnările profesionale. Cauți soluții creative iar comunicarea clară poate vindeca orice neînțelegere.

Luna plină în Vărsător pe 15 august, poate marca un moment de schimbare socială. Ușile se deschid și se închid, aspirațiile tale evoluează și înveți să îți cunoști prietenii. Poate că unii oameni au o latură mai închisă și este posibil să fie nevoie să trasezi o linie între situații, să schimbi polul discuției în altele, dar întotdeauna să ai încredere că acest lucru te eliberează să trăiți și să te iubești. 

Soarele în Leo schimbă accentul pe sănătate, vindecare, muncă și rutina zilnică. Reevaluează-ți obiectivele și eliberează-te de ceea ce nu mai funcționează pentru tine. Pe 31 august, o nouă lună…nouă, de astă dată în Fecioară, îți oferă șansa de a începe ceva nou. 

Horoscop Minerva August 2019 Pești Relațional

 Stăpânul tău planetar, Neptun este retrograd toată luna, ceea ce ar putea duce la momente de îndoială. De ce lucrurile sunt întotdeauna mult mai bine în mintea noastră? Bună întrebare. Efectuarea unui pas către confruntarea cu realitatea este o mișcare bună, deși nu pare așa.

Bucură-te de energia confortabilă produsă de trigonul Marte – Jupiter, mai ales dacă ai întâlnit recent cineva care ți-a plăcut foarte mult. Dacă puteți petrece bine împreună fără a face nimic, să știi că este real ce simți.

Venus în Leu aduce pasiune aprinsă între tine și persoana care ar putea fi în afara modelului pe care ți l-ai format despre persoana pe care să o iubești. Ce faci atunci când te confrunți cu o dilemă morală? Lasă-ți intuiția si îți fie ghid.

Horoscop Minerva August 2019 Pești Profesional

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, competiția va fi rigidă la începutul lunii și conservatoare. O rudă te-ar putea ajuta cu un interviu pe 8 august, este vorba despre o slujbă amuzantă. Lasă Luna nouă de pe 1 august să te propulseze în plin divertisment. Vei face o impresie minunată pe 10 august când este un moment minunat să faci o prezentare frumoasă, să mergi la o audiție sau să mergi la un interviu.

Luna plină din 15 august, te poate provoca să abandonezi un grup profesional cu care tu nu mai empatizezi.

Luna nouă de pe 31 august s-ar putea să te forțeze să îți asumi responsabilități nedorite. Fii calm și săritor dacă se pune problema să îți acoperi un coleg aflat în suferință.

Horoscop Minerva August 2019 Pești Financiar

După o perioadă în care ai fost foarte conservator, această nouă spontaneitate și dorința de a-ți asuma riscuri te poate surprinde. Dacă vrei să soliciți o majorare de salariu sau vrei să-ți inviți un coleg la o cină ori la un eveniment, pregătește-te să faci cererea. Există multe lucruri diferite în viața de care te poți bucura și acum ai acces la ele; oamenii, locurile și lucrurile care te interesează sunt toate la îndemână. Nu trebuie să ignori sentimentele puternice pe care le ai în acest timp, dar amintește-ți, de asemenea, că nu ești buricul pământului și nici măcar cel mai bun. Supra-aprecierea a distrus mulți oameni buni și chiar dacă parcurigi o perioadă spirituală profună nu ești imun.

Horoscop Minerva August 2019 Pești Sănătate

Cu Marte care se aventurează prin sectorul de sănătate, s-ar putea să te simți motivat să grăbești ritmul. Poți face acest lucru prin creșterea numărului de ore de antrenament dar și intensitatea lor, însă eu te-aș sfătui, să nu forțezi ritmul. Mișcarea poate fi o modalitate excelentă de a elimina tensiunile din corp și de a-ți îmbunătăți starea de spirit, ceea ce poate face diferența. 

Dacă resimți un exces de energie, aceasta este cu siguranță o modalitate bună de a o canaliza în ceva constructiv. S-ar putea să dorești să îți faci un abonament la o sală de fitness, dacă nu ai unul sau cumpără echipament pentru exerciții de făcut acasă, dacă preferi această opțiune.

Horoscop Minerva August 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top