Connect with us
Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020

Horoscop lunar

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020

Berbec. Jupiter în Capricorn și recenta eclipsă parțială de Lună au marcat începutul unui nou ciclu profesional profund. Ai fost întotdeauna ambițios însă acum, apar oportunități uriașe pentru ca să duci lucrurile la un alt nivel.

Taur. Luna plină din 9 februarie din Leu, aduce conversații și informații, care te provoacă că dai deoparte ceea ce crezi că știi și să îți deschizi mintea pentru a descoperi un adevăruri mai mari, deoarece comunicarea este evidențiată.

Gemeni. Ești în fața unui nou Început. Viața se schimbă, iar o căsătorie, o relație sau o situație financiară evoluează rapid. Eclipsa de luna trecută, din Rac, ți-a dat șansa să te eliberezi de orice lupte de putere și a făcut să preiei controlul într-o situație pe care ai simțit că scapă controlului tău

Rac. Te afli într-un nou ciclu de relații în timp ce intri în februarie. Vorbește cu sinceritate despre cum te simți și ce vrei. Fii sincer cu privire la modelele din trecut pe care vrei să le abandonezi, ca să poți aprofunda legăturile pe care le ai, în mod egal.

Leu. Pe măsură ce începe anul, vei constata că viața este în construcție și se află într-o stare de revizuire totală. S-ar putea să ai un nou loc de muncă, să deprinzi o rutină nouă sau să începi o viață cu totul nouă. 

Fecioară. Pe măsură ce intri în februarie, Mercur, stăpânul tău planetar, este încă în Vărsător, ca de pe 4 februarie să treacă în Pești. Este partea din tema natală care se referă la parteneriate, terapii alternative, avocați și decizii ale instanțelor.

Balanță. Există adevărate schimbări tectonice în lumea ta când intri în februarie. Cu stăpâna ta planetară în Vărsător până pe 8 februarie când va trece în Pești, februarie marchează o fază extrem de creativă în care înveți să folosești puterea prezentului.

Scorpion. Pe măsură ce intri în februarie, stăpânul tău Marte îți va dirija atenția asupra problemelor care înconjoară finanțele, angajamentele și respectul de sine.

Săgetător. Stăpâniul tău planetar, Jupiter, este în Capricorn, sugerând că te afli într-un ciclu nou puternic, care îți sporește sentimentul de siguranță emoțională și materială și stima de sine și adâncirea angajamentelor semnificative. 

Capricorn. Bine ai intrat într-o lună are ar putea să-ți schimbe drumul în viață. Cine ești sau cine vrei să fii sunt întrebări care îți vor reveni frecvent în minte.

Vărsător. S-ar putea să fie un moment bun pentru a face o examinare situației reale, în acest moment, o evaluare sinceră a felului cum arați, a sănătății și a bunurilor tale și să încerci să cosmetizezi  acolo unde este necesar.

Pești. Ai sentimentul conștientizării propriilor limitări în februarie, și care va duce până la faza de regenerare, fie ea fizică, emoțională sau chiar financiară, precum și sentimentul că ești restrâns și restricționat.

Citește Horoscopul lunii FEBRUARIE 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top