Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Berbec

Horoscop lunar

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Berbec

Jupiter în Capricorn și recenta eclipsă parțială de Lună au marcat începutul unui nou ciclu profesional profund. Ai fost întotdeauna ambițios însă acum, apar oportunități uriașe pentru ca să duci lucrurile la un alt nivel. Cu stăpânul tău planetar, Marte, aflat în Săgetător, ar putea fi vorba despre șansele de a călători, de a-ți extinde afacerea la nivel global și de a explora oportunitățile din străinătate. Urmărește imaginea de ansamblu, analizează-ți viziunea pe termen lung care o ai, apoi poți face alegeri înțelepte pentru a merge mai departe.

Pe măsură ce se apropie Luna plină din Leu, pe 9 februarie, iese la iveală o situație internă posibil legată de schimbarea locului de muncă. Ridică-te deasupra nesiguranței și ai încredere în tine. Ai șansa de a clarifica o afacere neterminată și de te elibera de trecut în timp ce pășești cu îndrăzneală în viitor. 

Pe măsură ce are loc luna nouă în Pești, se deschid noi uși, care îți vor extinde legăturile și cercul social. Ai prieteni, dar Universul și îngerii muncesc din greu în spatele scenei, pentru a face ca visele să devină realitate, nu trebuie decât să îndrăznești să visezi!

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Berbec Relațional

Poți simți că ai încredere în tine, când Luna va trece pe 3 februrie prin Gemeni.  

Pătratul în formare dintre Saturn și Uranus aduce câteva schimbări surprinzătoare în viața ta sentimentală și, sincer, multe dintre ele ar putea fi din cele nedorite. Dar cum nu ai de gând să lași să scape nimic de sub control, cauți și găsești o soluție viabilă.

Există un pătrat tensionat între conjuncția Lilith – Chiron și Marte, care ar putea provoca haos în viața ta amoroasă, pe măsură ce timpul trece. Primul răspuns este să te enervezi, dar acum nu îți va fi de folos. Acceptă lucrurile pe care nu le poți schimba și te vei liniști. 

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Berbec Profesional

Până pe 16 februarie, Marte este în casa a 9-a, casa călătoriilor lungi și  studiilor aprofundate și poți folosi această energie determinată pentru a găsi oportunități de formare care să îți stimuleze cariera, moment numai bun pentru a contacta colegi cu care ai mai lucrat, să vezi unde lucrează acum. 

Luna plină din Leu, din 9 februarie, va aduce o anumită energie perturbatoare care te-ar putea costa ceva bani pentru reparații în casă.

Jupiter se apropie cu pași repezi de conjuncția Saturn – Pluto ca și Marte, de altfel, care va intra în Capricorn pe 17 februarie, în Casa a 10-a, casa carierei. Ai putea afla despre planurile și reorganizarea direcțiilor din instituția sau întreprinderea în care lucrezi și îți poți face propriile planuri. Dacă ai o afacere, gândește-te la creșterea prețurilor.

Energia Lunii noi din 23 februarie în Pești te poate ajuta să te deplasezi rapid pentru a câștiga un avantaj competitiv în ceea ce faci.

Pătratul lui Venus cu Saturn, de la sfârșitul lunii aduce confuzie vis-à-vis de tine, de ce vrei tu și cum exprimi aceste nevoi. Atenție, în special la greșelile financiare și repară rapid erorile.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Berbec Financiar

Colegii din jur tău știu că faci lucrurile repede și eficient, și prin aceasta, probabil ești într-o legătură mai strânsă cu șefii. Nu trebuie să îți faci griji, deoarece, probabil, te vor lăuda pentru performanța excelentă. Indiferent dacă o cauți sau nu, o responsabilitate suplimentară poate veni ca urmare a recunoașterii eforturilor tale. Acesta este modul în care funcționează relațiile de muncă, dar unii oameni ar prefera să nu mai facă față nevoilor singuri ci ajutați. Nu este o atitudine egoistă, dar dacă vrei să ajungi mai departe decât ești acum, trebuie să fii dispus să oferi mai mult de la tine.

Nu îți fă griji dacă toată activitatea bruscă din jurul te poate face să te simți confuz. Fă ceea ce simți că este corect. Obține financiar cam tot ce se poate obține și valorifiă tot ce crezi că trebuie valorificat, fără teama că iei ceva ce ți se cuvine de drept.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Berbec Sănătate

Cu Jupiter și din 17 februarie și cu Marte, în Capricorn și cu Mercur, stăpânul Casei a 6-a a sănătății în Pești, ar fi bine să fii la curent cu tot ce este nou în materie de sănătate. Ține cont de acest lucru, știind că o alimentație suplimentară poate face diferența.

Mișcarea este esențială pentru a canaliza orice frustrări și resentimente pe care le-ai putea avea din cauza evenimentelor din jurul tău. Dacă poți să o faci zilnic, nu cred că vei mai avea de ce să îți faci probleme.

Fii pregătit să mănânci bine și să dormi suficient. Cu un astfel de fundament pozitiv, ai putea să te descurci în următoarele săptămâni și lucrurile vor fi mai ușor de gestionat. Nu uita de  mineralele și vitaminele care îți pot susține sistemul imunitar.

Citește Horoscopul lunii FEBRUARIE 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top