Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Capricorn

Horoscop lunar

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Capricorn

Bine ai intrat într-o lună are ar putea să-ți schimbe drumul în viață. Cine ești sau cine vrei să fii sunt întrebări care îți vor reveni frecvent în minte. Te afli într-un ciclu profund de renaștere interioară și încă nu ai văzut decât suprafața potențialului tău. Amintește-ți lecțiile de anul trecut și conștientizează că poți evita capcanele și comportamentul autodistructiv.

Venus este în Vărsător la început de februarie, deci fii detașat și fidel valorilor tale și poți atrage sprijin financiar, emoțional dar și iubirea pe care ți-o dorești. Unele relații se termină, altele dezvăluie adâncimi neexplorate încă. Aceasta este, de asemenea, și sfârșitul unei faze de 18 luni de transformare a relațiilor și sinelui tău. Fii sincer despre cum te simți, ce vrei și ce trebuie să eliberezi pentru a permite să primești ceea ce ai nevoie. Adâncirea relațiilor cu egalii tăi, are loc acolo unde există respect reciproc, dragoste și sprijin.

Pe 23 februarie, luna nouă în Pești marchează începutul unui nou ciclu pasional care te va duce la creșterea siguranței emoționale, financiară și bunăstare. Ai mari speranțe. Clarifică-ți ideile, ai încredere în tine și îți poți investi energia cu înțelepciune.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Capricorn Relațional

Ești un spirit liber atunci când luna trece prin independentul Vărsător la mijlocul lunii februarie. Curios, te interesează romantismul, dar într-un mod foarte detașat.

Există detalii neașteptate cu care să te confrunți în timpul pătratului separant Soare -Uranus la începutul săptămânii, însă a rămâne calm este cheia reușitei. Dacă ai planificată o întâlnire, nu te supăra dacă se anulează. Poți să o reprogramezi dacă dorești.

Când Luna tranzitează semnele de apă – Rac, Scorpion, Pești ea aduce o atmosferă idealistă, așa că s-ar putea să speri la mai mult decât știi că în sufletul tău te aștepți la altceva. Nu este nimic rău în a fi optimist, dar realitatea ar putea fii mai dură.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Capricorn Profesional

Cu Marte în Casa a 12-a și în Săgetător, este timpul să lucrezi din culise și să închei un proiect mare din trecut.

Luna în Rac, pe 6 și 7 februarie, poate semnala că un parteneriat de afaceri pe termen lung se apropie de final. Dar pe măsură ce o ușă se închide, se deschide o alta. În câteva luni, vei vedea că acest lucru a fost cel mai bun pentru tine.

Pe 25 februarie, Soarele în conjuncție cu Mercur, face un sextil cu Uranus în Pești. Fă pași pentru materializarea celor mai mari obiective ale tale și încearcă să ajungi la oameni influenți, pentru a obține sprijin și sponsorizări. Nu rata această oportunitate. Nu de alta dar un pic de ajutor și cu axa financiară susținută, ai putea să primești o nouă sursă de venit sau să observi o creștere a propriilor venituri. Poți vinde articole cu preț ridicat în acest moment.

Pe 27 februarie, Venus intră în pătrat cu Pluto, iar optimismul tău se poate dovedi puțin nerealist. Fii prudent în privința ofertelor susținute doar de o strângere de mână Citește cu atenție contractele înainte de a le semna. Încearcă să vezi dezavantajul, precum și profitul potențial.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Capricorn Financiar

 Identifică funcțiile financiare specifice postului în care ți-ai putea îmbunătăți performanța, apoi treci la acțiunile necesare pentru a face ce este mai bun pentru tine. Îmbunătățirea propriei performanțe, va avea un efect indirect asupra performanței acelor persoane cu care ai o relație de muncă. Colegii, șefii mai mari și mai mici din întreprinderea sau instituția în care lucrezi, se pot îmbuna prin tine, deoarece orice organizație sau colectiv este la fel de puternic ca și cel mai slab membru al său. Nu interpreta acest lucru ca pe un apel pentru a contesta sistemul! Fă doar ceea ce trebuie pentru a remedia orice diferențe în relațiile de afaceri. Ai grijă să nu te stresezi și nu neglija să îți faci timp pentru tine atunci când ai nevoie. Impozitul pe prietenie sau parteneriat nu are nimic mai mult decât ca unul dintre membri să fie prea obosit ca să te întâlnească.

Este un moment pentru a te evalua și trebuie să fii sincer în acest sens; chiar dacă ești nerăbdător să recunoști ceva anume cuiva, trebuie să te confrunți cu faptele când ai de-a face cu tine. Aceasta este singura cale sigură de satisfacție și succes.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Capricorn Sănătate

Cu o atenție majoră asupra ta din această lună, precum și cu aspecte potențial stresante, cu siguranță vei avea grijă de tine. Dacă îți poți reduce programul chiar și puțin, acest lucru poate îmbunătăți nivelul de energie și îți va oferi mai multă vitalitate pentru a face față oricăror provocări.

În ceea ce privește sănătatea, prioritatea numărul unu este că poți plăti în multe feluri. Iar atunci când te concentrezi în altă parte, faci mișcare regulat, mănânci bine și dormi atât cât trebuie, poți stabili o bază care să îți permită să rămâi puternic, indiferent de situație.

În plus, să te distrezi suficient este, de asemenea, esențial. Timpul petrecut râzând cu prietenii, îți poate stimula sistemul imunitar.

Citește Horoscopul lunii FEBRUARIE 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop lunar

To Top