Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Taur

Horoscop lunar

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Taur

Odată cu începutul lunii februarie orizonturile tale profesionale și sentimentale se extind.

Luna plină din 9 februarie din Leu, aduce conversații și informații, care te provoacă că dai deoparte ceea ce crezi că știi și să îți deschizi mintea pentru a descoperi un adevăruri mai mari, deoarece comunicarea este evidențiată. Ai putea semna contracte importante de publicitate sau de afaceri și ai putea lua în considerare o idee legată de învățământul superior. Nu uita, totul este negociabil. Rămâi detașat și conștientizează că tu ești autoritatea supremă din viața ta.

Evoluează și o relație personală. Ai conversații susținute cu sensibilitate, onestitate și maturitate și astfel să aprofundezi o legătură. Venus este în Pești până pe 8 februarie iar tu continui să fii într-o fază socială glamour, oferindu-ți șansa crea o rețea și de a face legături.

Pe 23 februarie, pe măsură ce Luna nouă are loc în Pești în Casa a 11-a, în sectorul prietenilor, ar putea exista o ocazie de. Visele pot deveni realitate, dar nu tot ce strălucește este aur. Fii fidel valorilor tale și îndrăznește să ajungi la stele!

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Taur Relațional

 Luna în semnul tău, la începutul lui februarie, sugerează că îți vei duce nevoile afective la un nivel cu totul nou. Viața sentimentală este vie cu contemplații, sunete și alte plăceri senzoriale care te încântă. Mesajul este unul înălțător, iar mirosul unei parfum de vis este amețitor.

Luna plină din 9 februarie, în Leu, scoate în evidență latura ta emoțională, mai plină de compasiune, dar ai grijă să nu fii luat de o poveste care nu este deloc ceea ce ți-ai dori. Este minunat ce dai acum, dar să profiți de asta poate ruina toată energia benefică a acestei lunații.

Un pătrat intens dintre conjuncția Lilith – Chiron și Nodul Nord, pe 23 februarie oferă și o cheie unui plan romantic. Care sunt obstacolele majore și cum poți să te ocolesti cu cele mai mici daune emoționale ar putea să te blocheze deoarece neoile sexuale sunt ridicate acum, iar complicațiile care apar pot face ca plăcerea de moment să nu merite potențiala suferință.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Taur Profesional

Pe 17 februarie, Marte intră în Capricorn. Dispui de energia necesară pentru crearea de strategii care să determine ca banii să muncească mai mult pentru tine. Vă poți baza pe oamenii cunoscuți în această lună.

Luna plină din Leu însă, ar putea aduce o comunicare greșită, în special în legătură cu un e-mail-ul primit la birou sau cu o propunere venită din partea unui client. Verifică materialele de două ori pentru a vedea unde este greșeala. 

Există o energie intensă în jurul datei de 13 februarie, în timp ce Jupiter se apropie de conjuncția Pluto – Saturn. Lansările de proiecte din această perioadă fie se vor vinde foarte bine fie vor fi pline de erori. Nu există o cale de mijloc cu acest aspect.

La mijlocul săptămânii, Soarele intră în Pești unde se află și Mercur, în Casa a 11-a, casa prietenilor, a speranțelor și a lucrului în comun. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, este posibil să primești o ofertă sau să fii chemat la un interviu.

23 februarie, marchează luna nouă în Pești. Este timpul să schimbi lucrurile. Fă ceea ce știi, dar fă-o într-un mod nou.

Pe 27 februarie, Venus formează un pătrat cu conjuncția Saturn – Pluto aflați în Casa a 9-a, casa drumurilor lungi și a studiilor aprofundate și s-ar putea să afli că un curs pe care îl credeai gratuit, trebuie plătit. 

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Taur Financiar

O anumită deziluzie legată de semeni, de superiorii sau de altcineva apropiat, poate face să pierzi niște bani. Nu lăsa ca aceste lucruri să te distragă de la ceea ce ar trebui să fie o lună bunp! Crește intelectual și moral pentru că asta trebuia să se întâmple. Este ca și cum Universul te ajută dar într-un fel nediferențiat. 

Dacă în ianuarie ai avut o mulțime de valori maxime și minime, luna aceasta va fi diferită. Prioritățile tale financiare vor fi stabilite direct, ca urmare a înțelegeroo de ce au nevoie de voi cei din jur, zi de zi.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Taur Sănătate

Deși sectorul de sănătate nu este unul sufocat, prezența neliniștitului Uranus în semnul tău, poate fi un apel pentru a-ți menaja sistemul nervos. Ia suplimente de vitamina B, de ulei de in și consumă pește gras, vei sesiza diferența în scurt timp. Dacă ai o muncă stresantă și căreia simți că nu îi mai poți face față curând, acest lucru este mai mult decât mai necesar.

În plus, ai putea fi predispus la stări gripale, tuse și răceli. Un motiv ca să adaugi și vitamina C și zinc pentru stimularea imunității, acest lucru te ajută în lupta împotriva infecțiilor ușoare.

Citește Horoscopul lunii FEBRUARIE 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top