Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Săgetător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Săgetător

Stăpâniul tău planetar, Jupiter, este în Capricorn, sugerând că te afli într-un ciclu nou puternic, care îți sporește sentimentul de siguranță emoțională și materială și stima de sine și adâncirea angajamentelor semnificative. 

Cu Marte în semnul tău în această lună, te simți pasionat dar și preocupat de anumite probleme dar poți face progrese reale și tangibile. Înveți să te valorizezi ceea ce este foarte important pentru tine.

Indiferent dacă lucrezi în negocieri financiare sau personale, cu Venus în Pești, detașarea va fi esențială. Investește-ți timpul, banii, energia, dragostea și resursele cu înțelepciune în în ceea ce sunt valorile tale și renunță la perlele de înțelepciune.

Ai șansa de a-ți revendica puterea într-o situație financiară sau emoțională, astfel încât să poți lua înapoi egal și să valorifici pentru tine. 

Pe 23 februarie, luna nouă în Pești marchează un nou ciclu de comunicare și negocieri, cerându-ți să îți deschizi mintea către noi posibilități. Ești binecuvântat cu înțelepciune infinită. Ai mai multe opțiuni decât crezi.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Săgetător Relațional

 Marte face echipă bună cu propriul tău semn, așa că sunt puține lucruri pe care nu ești dispus să le faci în numele iubirii. Spiritul tău aventuros face ușor să găsești un partener de iubire. Cu cât sugestiile tale sunt mai îndrăznețe, cu atât mai bine.

Luna plină din 9 februarie în Leu, va scoate la suprafață toate emoțiile. Dacă a trecut ceva timp de când ai uitat să recunoști unele dintre aceste sentimente, fii pregătit ca apele să curgă. Plânsul poate fi extrem de terapeutic atunci când luna trece într-un semn de apă.

Există o mulțime de decizii de luat când Venus trece în Berbec,  pe 8 februarie, dar cine spune că totul trebuie decis într-un fel sau altul? Există încă mult spațiu pentru creștere, pe măsură ce cântărești pro și contra unele situații romantice. Intuitia ta este extraordinară acum.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Săgetător Profesional

 Marte este în semnul tău până pe 16 februarie, oferindu-ți o explozie de energie care va dura toată luna. Acum poți să îți îndeplinești speranțele cu privire la obiectivele pe care le ai de ceva timp.

Luna plină din 9 februarie are loc în Leu, lucru care poate semnala o schimbare a finanțării pe care mizezi. Ca întotdeauna ai un plan de rezervă. În schimb, evită întâlnirea cu un bancher săptămâna aceasta.

La mijlocul lunii, Soarele, Pluto și Saturn se întâlnesc în Casa a 2-a, casa banilor proveniți din muncă proprie. Este o energie foarte puternică, care sugerează că asumarea unor riscuri calculate ar putea fi profitabilă. Mergi mai departe cu planurile de afaceri.

Pe 23 februarie, Luna Nouă în Pești, aduce o schimbare pe care această energie rapidă, emoționantă, și destul de armonioasă o va stimula rapid cu accent pe mental și pe stilul de viață activ. Contractele semnate în acest moment vor fi foarte avantajoase pentru tine pe termen lung.

Acestea fiind spuse, conjuncția separantă dintre Venus și Neptun, în Casa a 4-a, sectorul imobiliarelor, ar putea denota o judecată mai bună, deci evită să cumperi o casă sau o proprietate în ultimele zilele ale lunii.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Săgetător Financiar

 Ai multe lucruri de rezolvat înaintea ta, iar cea mai mare parte a timpului te vei ocupa de bani; achiziționând cât mai mult și cheltuind cât mai puțin, poți scăpa de cheltuieli fără a-ți compromite locul de muncă sau pe tine. Dacă ești în căutarea unui nou mod de a face publicitate despre afacerea sau industria în care lucrezi, nu te feri de rețelele sociale populare deoarece sunt publicitate gratuită pentru tine. Evită sumele lichide sau alte scheme de câștig financiar. Știi că aceste metode nu funcționează niciodată așa cum se presupune și nu îți dorești să trăiești un fals sentiment de securitate care să te facă să te plângi.

Nu te întoarce înapoi, nu îți dorești să calci în picioare propriile hotărâri, ci mergi mai departe cu precauție. Știi deja ce funcționează cel mai bine, acum este momentul să îți pui în acțiune cunoștințele. Continuă și ghidează-te după ceea ce îți dorești.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Săgetător Sănătate

 Energicul Uranus își continuă călătoria prin Casa a 6-a, sectorul stilului de viață, mai ales după ce a revenit în mers direct, luna trecută. Prezența lui aici poate fi un apel pentru adoptarea modificărilor din viața ta, treptat.

Poți avea tendința să fii neliniștit, ceea ce face dificilă stabilirea pe orice dietă sau formă de exercițiu prea mult timp. Rotirea periodică a antrenamentelor și a exercițiilor fizice poate fi folositoare, precum și ieșirea în natură ca să te bucuri de drumeții și plimbări în aer curat.

S-ar putea să găsești anumite aplicații și gadgeturi utile pentru a-ți monitoriza starea de sănătate, mai ales dacă ești dornic să urmărești câtă mișcare faci în fiecare zi. Înceară însă să îți faci timp să mănânci bine și încet. Evitați să te grăbești la masă.

Citește Horoscopul lunii FEBRUARIE 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Continue Reading
You may also like...

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top