Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Leu

Horoscop lunar

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Leu

Pe măsură ce începe anul, vei constata că viața este în construcție și se află într-o stare de revizuire totală. S-ar putea să ai un nou loc de muncă, să deprinzi o rutină nouă sau să începi o viață cu totul nouă. 

Pe măsură ce Luna Plină are loc în semnul tău, pe 9 februarie, încearcă să stai acasă pentru a te odihni, reîncărca, reumple și reflecta. Înveți despre lucruri pe care nu le bănuiai despre tine, despre modelele autodistructive subconștiente, unde trebuie să vindeci și despre ceea ce nu mai servește scopul tău principal. 

Cu Venus în Pești, relațiile tale se îndulcesc pentru a-ți oferi dragostea și sprijinul emoțional, material și chiar financiar de care ai nevoie. Fii deschis să o primești.

Marte în Săgetător sugerează că aceasta este o fază extrem de creativă, care aduce cu pasiune pentru ce faci la locul de muncă. Lucrează mai de grabă, mai inteligent decât mai greu. Ai nevoie de discernământ și smerenie pentru a recunoaște când ceva nu funcționează și harul de a da totul la spate, fără a-l lua ca un eșec personal.

Cu Luna Nouă în Pești din 23 februarie, intri într-un nou ciclu de relații sentimentale, pasionale. 

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Leu Relațional

 Există o energie fantastică venind dinspre conjuncția Jupiter – Saturn – Pluto, în Capricorn unde pe 17 februarie va intra și Marte care te ajută propulsându-ți viața amoroasă unde nici nu te gândești. Nu există presiune asupra ta, așa că poți să te deplasezi în ritm propriu urmărind propriul progres.

Conjuncția inspirată Mercur – Neptun în Pești și în Casa a 8-a, îți amintește de obiectivele pe termen lung și te încurajează să cobori în sufletul tău pentru a găsi răspunsuri. Este un moment bun pentru a-ți defini filozofia personală legată de dragoste.

Luna Nouă în Pești, pe 23 februarie, te ajută să întâlnești oameni noi și să renunți la o parte din inhibițiile tale. Ceea ce cred ceilalți nu este important ceea ce îți permite să te dezlipești și să te bucuri oriunde de iubire. 

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Leu Profesional

Marte este în Săgetător. Este un moment bun pentru a lua în considerare începerea unei afaceri sau lansarea unui nou produs dacă lucrezi într-o întreprindere. Ar trebui să iei în considerare și găsirea altui loc de muncă în următoarele luni, dar asigură-te că ai unde să mergi dacă îți dai demisia. 

Pe 4 februarie, Mercur se mută în Pești, în Casa a 8-a, a activelor partajabile, a moștenirilor, a investițiilor pe termen lung dar și a intimității, aruncând o anumită lumină asupra acestei zone. Poți găsi legături de afaceri în acest moment. Este bine să faci o rețea acum.

Pe 8 februarie, Venus va intra în Berbec, din casa resurselor provenind de la alții. Promisiunile ar putea dispărea dacă nu există ceva scris în acest sens.

Luna Plină din Leu de pe 9 februarie, aduce energie intensă a lui Jupiter care se apropie de conjuncția Pluto – Saturn în Casa a 6-a, a muncii. Încearcă să nu reacționezi prea mult dacă managementul aduce unele modificări în modul de lucru. Lasă praful să se așeze înainte de a te plânge.

Luna Nouă din 23 februarie, în Pești vine cu acțiunea îndrăzneață de a-ți aduce cele mai bune rezultate în acest an.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Leu Financiar

Unele tensiuni mentale sau dificultăți financiare provoacă un stres mai mare decât ți-ai dori în această perioadă. Plățile amânate sau întârziate, verificările, beneficiile sau salariile vor face ca aproape toată lumea implicată să fie ostilă. Nu întârzia să efectuezi plățile către alții dacă vrei să ți se plătească la timp pentru serviciile prestate. Prin ușurarea vieții celorlalți, făcând ceea ce este potrivit pentru tine, de obicei, oamenii vor face la rândul lor ceva pentru a-ți face viața mai ușoară. Nu trebuie să aștepți recunoștința imediată, deoarece aceasta va veni atunci când va fi momentul. Asta nu înseamnă că trebui să îngreunezi viața persoanelor care depind de tine sau a altora, mai mult decât trebuie.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Leu Sănătate

Cu o atenție majoră asupra Casei a 6-a, sectorul sănătății și a nutriției, a rutinei cotidiene șia muncii, în această lună, o idee bună ar fi să îți simplifici programul. Jupiter, Saturn și Pluto sunt în această zonă, iar prezența lor îți poate atrage atenția asupra stilului de viață și a modului în care contribuie la starea de sănătate actuală.

Este posibil să ai parte de provocări la locul de muncă pe care nu îl poți ignora, iar aceste probleme pot aduce stres și anxietate, în combinație. S-ar putea să descoperi că tăierea anumitor activități sau poate optarea pentru o schimbare completă a modului de viață este răspunsul. Orice ar fi, bunăstarea ta este pe primul loc.

Citește Horoscopul lunii FEBRUARIE 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top