Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Scorpion

Horoscop lunar

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Scorpion

Pe măsură ce intri în februarie, stăpânul tău Marte îți va dirija atenția asupra problemelor care înconjoară finanțele, angajamentele și respectul de sine. Amintește-ți de lecțiile din anul trecut pe măsură ce parcurgi următoarele săptămâni.

De asemenea, ești atent la toate formele de comunicările în această lună. Ai putea negocia contracte importante de afaceri sau relații personale. Spui că ceva contează la fel de mult și atunci când nu vorbești într-una despre respectiva problemă. De asemenea, ceea ce se desfășoară cere o defalcare conștientă a percepțiilor mai întunecate, astfel încât să poți începe să recunoști și să descoperi un adevăr mai mare și o realitate mai cuprinzătoare.

Pe măsură ce Luna Plină are loc în Leu, pe 9 februarie, vei avea o perspectivă nouă și un nou drum se deschide în fața ta. Sunt uși care se închid și altele care se deschid. Drumurile vechi rămân în urmă tocmai pentru a dezvălui noi căi. Ajungi la o viziune optimistă despre viitorul tău.

Luna nouă în Pești pe 23 februarie sugerează să fii sincer despre ce vrei și pe cine vrei și ce anume te valorizează, dar mai ales ce trebuie să faci ca să te simți în siguranță emoțional, financiar și în relațiile tale. Aceasta este ca o gură de aer curat și o șansă de a lăsa trecutul în urmă.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Scorpion Relațional

 Stăpânul tău planetar, Marte este în Săgetător, luminându-ți oarecum starea de spirit. Dragostea nu trebuie să fie întotdeauna intensă, spune Săgetătorul și este o lecție bună pentru tine acum. Să râzi de tine nu a fost niciodată lucrul tău preferat, dar ajută la ușurarea tensiunii la prima întâlnire.

Luna petrece câteva zile în semnul tău secret0s, pe 14 și pe 15 februarie, și s-ar putea să iei lucrurile misterioase un pic prea de departe. Da, îți place că ai reputația că îți place sp realizezi lucrurile cele mai grele, aproape imposibile, dar nu toată lumea caută un puzzle complicat de rezolvat.

Soarele trece în sensibilii Pești pe 18 februarie, moment în care ar trebui să fiți mai deschiși decât de obicei. Când dragostea ia o întorsătură neașteptată, ești fericit să pătrunzi mai adânc în tainele ei. Cu cât este o relație mai neconvențională, cu atât ești mai interesat de urmărirea acesteia.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Scorpion Profesional

Marte este în Săgetător și în Casa 1 a personalității. Simți multă energie și motivație pentru a câștiga bani, iar această explozie de activitate va dura toată luna.

Luna Plină din 9 februarie, în Leu, ar putea afecta contractele sau documentele pentru licențiere. Fii pregătit înainte de a intra în negocieri. Persoana care este cea mai pregătită se va îndepărta de ceea ce ați discutat.

Soarele, Saturn și Pluto evidențiază comunicarea. În acest timp, puterea de negociere este excepțional de puternică. Poți primi o majorare, o promovare sau o cerere pentru o ofertă mai mare.

Luna Nouă de pe 23 februarie, din Pești, face să simți noul val de energie aproape imediat. Dacă lucrezi în domeniul bunurilor de consum – produse de utilitate familială, ai putea avea un an foarte bun.

Venus într-o conjuncție separantă cu Neptun în Casa a 4-a, a familiei te obligă să îți asumi niște riscuri. Această combinație ar putea să-ți întunece judecata și să facă o ofertă să pară mult mai bună decât este în ​​realitate. Evită semnarea contractelor până după 10 februarie.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Scorpion Financiar

Este crucial să nu ignori corespondența vitală sau alte mesaje. Dacă dorești să atingi obiectivele financiare pe care le-ai stabilit, nu îți poți permite să fii nepăsător. Asta înseamnă că, dacă ajungi să contactezi prietenii sau familia prin intermediul unui site de social media, asigură-te că nu postezi nimic care să te facă să te simți stânjenit. Știi că sunr oamenii care văd ce scrii și nu ești atât de necunoscut pe cât ai crede. Responsabilitățile pentru întocmirea documentelor ar trebui să dureze mult timp acum, așa că așteaptă-te să fie bine și să fii ocupat.

Vei consum energie pentru a înțelege ce se întâmplă, apoi ca să te adaptezi mediului tău imediat.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Scorpion Sănătate

 Cu Chiron în zona bunăstării tale, de ceva timp, poți conștientiza acele părți ale corpului tău care au nevoie de o atenție suplimentară. Dacă da, acesta poate fi un moment excelent pentru a lucra cu un antrenor, care te poate ajuta să fortifici aceste locuri și să le lucrezi mai bine, în general. Există un accent intens pe sectorul minții și al gândirii, astfel încât să poți beneficia de suplimente care alimentează creierul. În următoarele săptămâni ar putea exista momente în care te simți istovit, iar administrarea unor suplimente de minerale și vitamine poate evita epuizarea mentală.

În general, deleagă sarcini acolo unde poți și asigură-te că vei beneficia de suficientă odihnă și relaxare.

Citește Horoscopul lunii FEBRUARIE 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top