Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Balanță

Horoscop lunar

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Balanță

Există adevărate schimbări tectonice în lumea ta când intri în februarie. Cu stăpâna ta planetară în Vărsător până pe 8 februarie când va trece în Pești, februarie marchează o fază extrem de creativă în care înveți să folosești puterea prezentului. Este nevoie de o detașare conștientă de tiparele toxice de familie pentru a descoperi ce merită păstrat, pe măsură ce plantezi semințele pentru o viață nouă și pui bazele a ceea ce ar putea fi moștenirea ta pentru generații. 

Cum spuneam, Venus intră în Pești pe 8 februarie, mutând accentul de pe muncă, mod de viață și sănătate, pe parteneriate. Fii atent la calitatea vieții și unde îți reverși energia de fiecare zi.

Luna Plină din Leu, de pe 9 februarie, aduce la lumină o situație profesională. Te afli la sfârșitul unei faze mai lungi, de 18 luni de transformare, a carierei. Eliberează-te conștient de ambiții și responsabilitățile pe care le-ai depășit pentru a putea intra în plinătatea a ceea ce ai devenit. Clarifică-ți ambițiile și viziunea profesională. Asumă-ți responsabilitatea pentru rolul din trecut. Învață-ți lecțiile, fără însă să continui să suporți alte sarcini. Rămâi în prezent în timp ce creezi o viață nouă.

Pe 23 februarie, Luna Nouă în Pești marchează un nou început pasional într-o situație creativă sau romantică sau o chestiune apropiată inimii tale. Ceva ce s-ar putea resimți asemenea unui risc, ar fi trecerea pe lângă șansa de a fi fericit. Fii sincer cu tine însuți și ai încredere în inima ta.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Balanță Relațional

Luna plină în Vărsător, în Casa a 5-s, insistă să îți expui sentimentele, dar este posibil să nu fii încă pregătit pentru asta. Dacă ai vorbit sau ai văzut pe cineva, dar nu ești sigur unde va duce relația, deci nu există niciun motiv să faci totul acum.

Pătratul stresant dintre Marte și Chiron din Berbec, în Casa a 7-a a parteneriatelor, aduce o anume tensiune nervoasă în interacțiunile personale, așa că nu te aștepta să fii un artizan al vorbelor. Ai multe de spus, dar nu iese întotdeauna așa cum intenționezi să o faci în timpul acestui tranzit.

Pe 26 februarie, un alt pătrat, de data aceasta între Venus și Jupiter, poate scoate la iveală sentimente pasionale, pe care le-ai mai trăit odată dar a trecut ceva timp de când ai simțit acest lucru. Fii conștient de problemele de bază care ar putea face să crezi că această relație este o idee proastă. Doar pentru că te simți bine nu înseamnă că trebuie să o faci.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Balanță Profesional

Marte este în Casa a 3-a, a comunicării și a contactelor de fiecare zi. Ar putea exista chiar un contract de angajare sau un contract de afaceri care trebuie semnat.

Luna Plină din 9 februarie, în Leu, trebuie să faci o evaluare ca să înțelegi cum îți vor afecta viață aceste modificări. Gândește-te la viitorul pe termen lung și imaginează-ți unde vei fi peste zece ani, așa că ar fi bine să îți actualizezi CV-ul și să începi să privești în jur.

Există o energie intensă la începutul lunii, când influxurile conjuncției Pluto-Saturn sunt încă foarte puternice. Dacă ai o proprietate imobiliară sau ești implicat într-o afacere care implică partea imobiliară, apar oportunități mari pentru tine. Nu respinge nicio idee fără să o analizezi cu adevărat.

Luna Nouă din 23 februarie, în Pești are loc în Casa a 6-a, a stilului de viață. Începe prin a-ți asuma riscuri și este posibil să îți dorești să iei în considerare un nou tip de investiție sau o altă sursă de venit pasivă.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Balanță Financiar

 Vrei un mediu de muncă stimulant care să te satisfacă financiar iar satisfacția fizică și tehnică sunt părți importante ale locului de muncă pentru tine. Faci planuri pentru a atinge acel statut dorit și pentru a fi cu adevărat fericit cu munca pe care o faci. Dispozitivele sau instrumentele pentru economisirea forței de muncă pot spori eficiența acasă sau la birou. Pentru a-ți ușura munca, ia în considerare și Facebook -ul pentru a găsi oameni calificați la care nu te-ai gândit niciodată. În același timp, dorință puternică de a lua legătura cu rădăcinile și originile tale, ar putea să te copleșească. 

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Balanță Sănătate

 Deoarece Neptunul în calitate de stăpân al semnului care ocupă Casa a 6-a, continuă să influențeze sectorul stilului de viață, te poate ajuta să îți stabilești anumite obiective pentru care să lupți. Dacă nu, s-ar putea să descoperi că ești în derivă și așa nu ajungi nicăieri. Energia maleabilă a lui Neptun poate fi influențată de gândirea ta. Prin urmare, te ajută să vizualizezi exact cum dorești să arate corpul tău. Te bucuri de mișcare și cauți să consumi alimente potrivite. Totuși către sfârșitul lunii, fii atent la sextilul aplicant dintre Marte și Neptun. S-ar putea să fii predispus la infecții și răceli, în acel moment. Mineralele și vitaminele pot ajuta în această situație.

Citește Horoscopul lunii FEBRUARIE 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top