Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Fecioară

Horoscop lunar

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Fecioară

Pe măsură ce intri în februarie, Mercur, stăpânul tău planetar, este încă în Vărsător, ca de pe 4 februarie să treacă în Pești. Este partea din tema natală care se referă la parteneriate, terapii alternative, avocați și decizii ale instanțelor. Pe de altă parte, te reconectezi cu o parte acea parte din tine care te face să conștientizezi dorințele pe care le-ai uitat sau ai crezut că au dispărut.

Pe 9 februarie, Luna Plină din Leu, are loc în Casa 1, a personalității, a vitalității și a felului cum te percepi tu pe tine, evidențiind acest lucru și închizând un capitol mai lung, de 18 luni, care te-a dus către viitor. 

Nu trebuie să faci pe plac nimănui și nici să joci teatru. Aceasta este o șansă de a te elibera de așteptările, dorințele și aspirațiile pe care le-ai depășit și orice lucru care a cântărit foarte mult pentru tine. Apelează la gândirea matură și la sensibilitate și poți ajunge la ceva care a fost mult timp un vis.

Pe 23 februarie, Luna Nouă în Pești te duce pe un teren curat și un început cu totul nou, indiferent că este vorba despre serviciu sau de viața ta, și aduce o șansă pentru vindecare profundă dar și pentru un nou început pasional. 

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Fecioară Relațional

 Conjuncția optimistă Soare-Mercur în Pești orientată spre obiective precise, este, curios, un tranzit foarte logic. Te interesează să afli cum bifează oamenii anumite lucruri chiar dacă tu nu ai o investiție emoțională mare. Ai grijă să nu te ambalezi prea tare când ești la o întâlnire.

Luna Plină din 9 februarie, în Leu, arată că vei fi concentrat pe a-ți arăta abilitățile, oricare ar fi acestea. Aveți o mulțime de calități excelente, dar a fi un adevărat romantic s-ar putea să nu fie una dintre acestea. Ceea ce este în regulă, atât timp cât știi unde se află celelalte puncte forte ale tale.

Luna Nouă are loc în Pești, pe 23 februarie și ar trebui să te ajute să fii mai interesant de potențiale întâlniri, mai ales că îți deschizi mintea către noi moduri de a face lucrurile.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Fecioară Profesional

Există fericire la locul de muncă, deoarece vei constata că lucrezi cu o mulțime de oameni care te apreciază. Dar, chiar dacă te bucuri de camaraderie, o opțiune de a lucra la domiciliu ar putea deveni disponibilă după 3 februarie.

Pe 8 februarie, când Venus va intra în Berbec, este posibil să constați că o persoană care ți-a promis sprijinul, nu poate să ți-l dea. Nu conteaza. Există și alte persoane cărora să te adresezi și poți găsi ceea ce ai nevoie dacă cauți cu atenție.

Luna Plină din 9 februarie, din Leu, arată că veniturile pot crește prin schimbarea locului de muncă. Există mai multe recompense financiare dacă îți extinzi gândirea despre ceea ce poți face.

Luna Nouă din 23 februarie, tot în Pești, pune accent pe investiții și venituri pasive. Nu te eschiva de acest subiect, deoarece ai multă energie pentru a obține un rezultat pozitiv.

Pe 26 februarie, Soarele face conjuncție cu Mercur, în Pești, casa a 7-a a parteneriatelor, care sugerează că îți asumi riscuri, deci ai putea să lansezi ceva al tău, după această dată.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Fecioară Financiar

După o perioadă în care ai fost foarte conservator, această nouă spontaneitate și disponibilitate de a-ți asuma riscuri financiare te surprinde nu doar pe tine ci și pe ceilalți. Dacă ai dorit să soliciți o majorare de salariu sau să inviți un coleg la cină sau la un eveniment, pregătește-te și fă cererea. Există multe lucruri diferite în viață de care te-ai putea bucura și acum ai acces la ele; oameni, locuri și lucruri care te interesează sunt la îndemână. Nu trebuie să ignori sentimentele puternice pe care le ai în acest timp, dar nici să sari calul. Nu uita că supra estimarea a stricat mulți oameni buni și chiar și în această perioadă de spirit înalt nu ești imun.

Doar pentru a fi clar, ar trebui să eviți orice comportament cu risc financiar ridicat, pe care în mod normal l-ai evita. Nu ești superman chiar dacă te simți invincibil acum.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Fecioară Sănătate

Cu Venus în Pești și Mercur care va intra în același semn pe 4 februarie, s-ar putea să dorești să experimentezi diferite diete până când vei găsi una care ți se potrivește. Iar implicarea prietenilor te poate determina să nu te abați din cale și îți vor oferi un sprijin esențial. 

Sectorul stilului de viață continuă să fie accentuat pe măsură ce Soarele va tranzita semnul Vărsătorului și Casa a 6-a. Acest lucru te poate încuraja să explorezi cele mai recente informații și cercetări privind sănătatea și consumul de alimente sănătoase.

Citește Horoscopul lunii FEBRUARIE 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop lunar

To Top