Connect with us
Horoscop Minerva Februarie 2021 BALANȚĂ

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Februarie 2021 BALANȚĂ

Privire generală. Se simte prezența Soarelui în Vărsător până pe 18 februarie, în Casa a 5-a a copiilor și a creativității, așa că este un moment pentru a face o pauză și a lua în considerare ce este mai bine pentru tine. Sentimentele pot fi foarte relevante și îți pot oferi informații valoroase despre direcția în care te îndrepți și dacă este sau nu potrivită pentru tine.

În plus, dinamicul Marte este în Taur, în Casa a 8-a, sectorul schimbării și transformării unde va sta șase săptămâni, iar acest lucru te-ar putea încuraja să renunți la ceea ce este vechi și să îmbrățișezi noul. Opțiunile de petrecere a timpului liber sunt, de asemenea, un accent major luna aceasta și vor fi și în viitorul apropiat. Și acesta este un moment foarte bun pentru a-ți prezenta abilitățile și talentele mai puțin cunoscute. Dacă vrei să rămâi cu capul și umeri și să te detașezi de ceilalți, perfecționează-ți tehnicile actuale sau învață altele noi pentru a-ți spori șansele de succes.

Luna Nouă din Vărsător de pe 11 februarie, în Casa a 5-a a creativității, te duce înapoi în sectorul iubirii, copiilor și divertismentului și s-ar putea să fii gata să iei o decizie sau să să pui pe picioare un proiect de gospodărie sau de familie. Dacă da, acesta este un moment bun pentru a merge mai departe. Cu foarte multă energie adusă de Vărsător și influențând romantismul, creativitatea și timpul liber, lunile și anii următori pot fi foarte interesanți în ceea ce privește exprimarea de sine. Poți să aduci la lumină talente unice și să le împărtășești lumii.

Mutarea soarelui în Pești pe 18 februarie, poate aduce lumină în acele zone în care ai putea fi fie prea conștient de sine, fie prea optimist. Calea de mijloc între aceste două dispoziții este echilibrul perfect.

Pe 21 februarie, Mercur revine în mers direct așa că fii atent la mesajele mixte. O întâlnire poate aduce șansa de a-ți aminti sau de a vindeca răni vechi.

Luna Plină din Fecioară, în Casa a 12-a a abilităților psihice din 27 februarie, poate fi un apel pentru a ieși în lume și a te amesteca cu ea. Conectarea cu alții care au aceleași idei poate oferi un feedback valoros și te poate ajuta să te relaxezi.

Horoscop Minerva Februarie 2021 BALANȚĂ Relațional

O cină mult așteptată la lumina lumânărilor cu iubita ta este în cărți. Profită și transmite-i adevăratele sentimente partenerei/lui. S-ar putea să apară mai multe lucruri sociale în primul weekend al lunii; participarea la acest lucru pare a fi o idee bună, deoarece planetele spun că ești obligat să întâlniți pe cineva special. Această adunare socială la care participi se poate dovedi a fi cea mai mare lovitură din viața ta, deoarece ai putea întâlni sufletul pereche. 

Horoscop Minerva Februarie 2021 BALANȚĂ Profesional

Profită la maxim de această perioadă și încearcă să îți îmbunătățești abilitățile profesionale. Această lună este foarte bună în ceea ce privește profesia pentru șomeri, deoarece în sfârșit primesc un telefon ca să se prezinte la un interviu cu rezultate bune. Acordă o atenție specială abilităților de comunicare și nu lăsa ca nivelul de încredere să scadă. Dacă lucrezi, vei fi foarte ocupat, deoarece ți se încredințează câteva sarcini provocatoare. Vizați – graficienii și web-designerii.

Horoscop Minerva Februarie 2021 BALANȚĂ Financiar

Este o perioadă pentru a face noi investiții și a pune în aplicare noi planuri. Totuși, deciziile grăbite trebuie evitate. Vei cheltui ceva bani pentru soluționarea litigiilor și amenzilor. Noile conexiuni vor fi punctul culminant al acestei perioade. Se pare că vei câștiga o licitație importantă pentru proiectele în desfășurare. Sinceritatea și devotamentul față de muncă aduc un anumit renume. Hobby-urile pot aduce venituri suplimentare. 

Horoscop Minerva Februarie 2021 BALANȚĂ Sănătate

Luna aceas nu va trebui să te ocupi de probleme majore de sănătate. Persoanele în vârstă se vor ușura de durerile articulare care le-au tulburat în ultimele zile. Tinerii să nu mănânce doar fast food dacă vor să evite uele probleme dermatologice. Este foarte important să te odihnești suficient, deoarece programul tău este destul de agitat. A face mai multă muncă decât te poți îți va afecta sănătatea.

Citește și Horoscop Minerva Februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top