Connect with us
Horoscop Minerva Februarie 2021 LEU

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Februarie 2021 LEU

Privire generală. Februarie începe cu Soarele în Casa a 7-a, în sectorul partenerial, încurajându-te să îți simplifici relațiile de muncă, să te organizezi și să înlocuiești obiceiurile proaste cu cele care îți îmbunătățesc viața. Rămâne aici până pe 18 februarie, așa că ai câteva zile pentru a te pune la curent cu termenele limită și pentru a renunța la acele activități care tind să îți irosească timpul.

Intempestivul Marte este în Taur și în Casa a 10-a a carierei și a imaginii sociale, unde va sta până pe 5 martie. Cu această planetă dinamică înrădăcinată în casa carierei este o mare oportunitate de a depune eforturi ca să-ți consolidezi poziția la locul de muncă și în ierarhia organizatorică a instituției.

Inspirat, Uranus se află în acest sector de ceva timp, așa că s-ar putea să cauți idei de ultimă generație care te vor duce pe căi noi și incitante. De fapt, această lună ar putea aduce o evoluție pozitivă a situației profesionale. 

Luna nouă din Vărsător de pe 11 februarie încurajează un nou început, așa că s-ar putea să dorești să te pregătești cu succes o etapă care te duce mai departe, creând o strategie detaliată. Nu neglija acest lucru. Un plan solid înseamnă că ești pregătit să câștigi și să fii puternic.

Soarele intră în Pești și în asa a 8-a, a veniturilor realizate pe seama banilor altora, pe 18 februarie, depărtându-se de Saturn, Jupiter, Venus și Mercur retrograd și rămâne aici timp de patru săptămâni. Acesta este un moment în care va trebui să lași deoparte orice sentiment de mândrie și să fii dispus să lucrezi ca parte a unei echipe. De fapt, aceasta ar putea fi o temă pentru viitor.

Pe 21 februarie, Mercur revine în mers direct după prima rerogradare din acest an, iar pe 27 februarie, Luna Plină din Fecioară poate evidenția probleme într-o legătură importantă și poate fi cauză ultimatumurilor de moment. Păstrează-ți calmul și fă ceea ce este mai bine pentru cei interesați, deoarece acest lucru te poate ajuta să împrospătezi atmosfera.

Horoscop Minerva Februarie 2021 LEU Relațional

 Luna aceasta îți va aduce mulțumire în viața ta personală. Vei putea petrece câteva momente minunate cu partenerul, care vă vor aduce mai aproape ca niciodată. Acest lucru va compensa cu siguranță programul agitat din ultimele zile în care nu ai putut să-i acorzi partenerului tău, suficient timp. Și cuplurile căsătorite vor scăpa de multe neînțelegeri și își vor recupera relația. Cu alte cuvinte, viața personală va fi stabilă. 

Horoscop Minerva Februarie 2021 LEU Profesional

 Vei avea succes în a-ți croi o nișă, pe măsură ce vei lua niște decizii înțelepte. Viața profesională va atinge înălțimi mari dacă eviți metodele încercate și testate și începi să gândești singur. Acceptă orice ofertă de promovare, deoarece va fi în interesul tău. De asemenea, gândește-te bine înainte de a lua orice decizie pripită și gândește-te la carieră dintr-o perspectivă pe termen lung. Nu lăsa neîncrederea să te învingă, deoarece va împiedica evoluția personală. 

Horoscop Minerva Februarie 2021 LEU Financiar

Luna aceasta va fi mai mult sau mai puțin stabilă financiar și nu vei întâmpina probleme în ce privește banii. Totuși, o problemă juridică care te frământă de ceva vreme va fi în cele din urmă rezolvată, deschizând noi surse de venit pentru tine. Și investițiile din trecut vor atrage profituri majore. Acesta este momentul potrivit pentru a cumpăra un nou autoturism. Ai putea să faci o mulțime de achiziții, în special, bunuri de uz casnic. 

Horoscop Minerva Februarie 2021 LEU Sănătate

Statul până noaptea târziu și socializarea intensă nu ar trebui să fie ceva ce faci în fiecare zi. Sănătatea are cu siguranță nevoie de mai multă atenție, mai ales pentru cei care sunt supraponderali sau care suferă de afecțiuni cronice. Ferește-te de răceala obișnuită, o iritație a ochilor sau posibile probleme legate de stres care ar putea pune probleme în muncă. S-ar putea să fii frustrat din cauza acțiunilor iresponsabile ale unei persoane apropiate.

Citește și Horoscop Minerva Februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top