Connect with us
Horoscop Minerva Februarie 2021 TAUR

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Februarie 2021 TAUR

Privire generală. Accentul se va pune luna aceasta pe sectorul de oportunități și legăturile la distanță care te încurajează să faci față la noi provocări și să explorezi noi posibilități.

Marte a ajuns în semnul tău, astfel încât vitalitatea și încrederea în sine vor crește. Vei fi gata să îmbrățișezi cu entuziasm toate obiectivele, care îți vor permite să faci pași uriași. Cu Marte aici aproximativ șase săptămâni, vei avea mai mult control asupra vieții și vei putea fi mult mai productiv.

În același timp, Mercur care este în Casa a 10-a a carierei, te încurajează să te conectezi cu cei care sunt în poziții profesionale care pe tine te pot ajuta. Acest lucru ar putea fi foarte important și de succes în acest moment.

Pe 1 februarie, Venus, la rândul ei a ajuns în Vărsător, încă în Casa a 9-a a călătoriilor și a aventurii. Ai putea întâlni pe cineva special atunci când ești dispus să ieși din zona de confort și să încerci experiențe noi.

Dacă vrei să profiți de o ocazie de aur, luna nouă din Vărsător de pe data de 11 februarie, în Casa a 10-a, face un trigon cu Nodul Nord din Gemeni, în Casa a 2-a a banilor munciți. Este momentul perfect pentru a face mișcarea dorită.

Jupiter este încă în pătrat cu Uranus pe 17 februarie, ceea ce poate aduce oportunități interesante care să te catapulteze într-o situație nouă.

Pe măsură ce Soarele intră în Pești pe data de 18 februarie, în Casa a 10-a a carierei, îl transformă într-un moment în care îți poți prezenta cele mai bune calități și îți asumi noi responsabilități.

Dacă lucrezi ore suplimentare, ai putea intra în clenciuri cu familia, iar lucrurile ar putea ajunge să răbufnească, în jurul Lunii Pline din Fecioară, pe 27 feruarie. Un program mai echilibrat poate fi un câștig pentru toți.

În cele din urmă, Mercur care este retrograd din 30 ianuarie, revine în mers direct pe 21 februarie, iar acest lucru ar putea duce la bulversări în ceea ce privește planurile cele mai bine stabilite. Fă o copie de siguranță tuturor fișierelor și documentelor importante și acordă-ți suficient timp în ceea ce privește eventualele termene.

Horoscop Minerva Februarie 2021 TAUR Relaţional

Luna aceasta se va dovedi excelentă pentru viața sentimentală, pe măsură ce vei vedea că armonia revine la relație. Orice neînțelegeri între cuplurile căsătorite vor fi rezolvate și vei experimenta o nouă apropiere. Unii dintre voi ar putea fi plăcut surprinși când au parte de o propunere romantică neașteptată. Fă tot posibilul și acceptă. Nu fă chiar totoce îți cere partenerul / iubitul fără a lua în considerare consecințele. 

Horoscop Minerva Februarie 2021 TAUR Profesional

Dacă urmează să mergi la un nou loc de muncă, gândește-te la toate avantajele și dezavantajele acestuia, înainte de a părăsi locul de muncă actual. Deprinde noi abilități și tehnici. Cineva de la locul de muncă să îți împărtășește din experiența sa pentru a te motiva. Există indicii că această persoană îți va împărtăși experiențele pentru a te duce pe calea succesului profesional. Încearcă să nu ratezi această oportunitate și învață din ea. 

Horoscop Minerva Februarie 2021 TAUR Financiar

Eforturile neobosite te vor conduce la câștiguri financiare serioase, care îți vor  îmbunătății poziția, permițându-ți să aduci la zi toate datoriile pe care le ai. Depune banii în depăzite pe termen mediu pentru a genera venituri în viitor. De asemenea, înainte de a investi, fă-ți câteva strategii și apoi pune-le în aplicare. Să ai tot timpul în minte ideea că succesul finaniar va depinde mereu de strategiile pe care le pui în aplicare. 

Horoscop Minerva Februarie 2021 TAUR Sănătate

Te poți confrunta cu o problemă emoțională – meditează și vezi ce fel de schimbări aduce în viața ta. Fii vesel! Respiră ușurat după ce te recuperezi după o boală enervantă care necesită însă, o monitorizare strictă. Dacă porți ochelari, trebuie să mergi la un oftalmolog. Protejați-vă ochii de tensiune. Trebuie să te liniștești și să te relaxezi. Evită călătoriile lungi, deoarece este posibil să te îmbolnăvești din cauza epuizării excesive.

Citește și Horoscop Minerva Februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top