Connect with us
Horoscop Minerva Februarie 2021

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Februarie 2021 CAPRICORN

Privire generală. Soarele își continuă călătoria prin Vărsător până pe 18 februarie, susținându-ți obiectivele și planurile și evidențiindu-ți potențialul. Dacă ai proiecte amânate, este momentul să te apuci de ele și să le termini. 

Marte, este în semnul Taurului, semn de pământ, în Casa a 5-a, a copiilor, a creativității și a relaxării unde va sta aproximativ șase săptămâni. Dacă te simți îmboldit să te apuci de artă și să faci din manualitate un hobby, începe să frecventezi un cerc artistic unde să te bucuri de ceea ce ești capabil să faci. 

Mercur este și el în Vărsător, în Casa a 2-a a banilor munciți, încurajându-te să pui la punct un plan strategic și un buget solid. Și cu Venus în acest semn, vei radia farmec și căldură și poate vei fi dornic să socializezi mai mult.

Luna Nouă din Vărsător, de pe 11 februarie, are loc în aceeași Casa a 2-a, și este cea mai bună zi a anului și un moment excelent pentru a pune în practică o idee, un parteneriat, o relație romantică sau pentru o nouă provocare. Lunația îți poate spori entuziasmul și impulsul creator.

Pe măsură ce Soarele tranzitează semnul Vărsătorului alături de Saturn și de Jupiter, de Venus și de Mercur, gestionarea înțeleaptă a finanțelor poate contribui la succesul general din acest an. Soarele face lumină în acele sectoare care necesită mare atenție, așa că este timpul să înțelegi și să rezolvi orice problemă încâlcită.

Luna Plină din 27 februarie din Fecioară, pe axa studiilor și comunicării, te-ar putea încuraja să te apleci mai atent asupra acestor două aspecte. Dacă dorești ceva, este posibil să nu eziți să obții, dar ar putea să-și piardă farmecul destul de repede. Investiția în elemente de care ai cu adevărat nevoie ar putea fi mai degrabă un câștig decât o pierdere.

În cele din urmă, pe 21 februarie, Mercur revine în mers direct în Casa a 2-a a banilor proprii după aproximativ trei săptămânide retrogradare, astfel încât de acum să îți urmărești tranzacțiile și informațiile personale și să ai grijă de posibilele tentative de excrocherie din partea persoanelor care încearcă să scoată bani de la tine.

Horoscop Minerva Februarie 2021 CAPRICORN Relaţional

Ai putea avea blocaje și neînțelegeri cu partenerul în această lună. Fie încetezi să-ți mai pese ce spune lumea despre ea/el, fie reușești să pui o distanță între tine și ceilalți. Este o perioadă bună pentru aceia dintre voi care v-ați îndrăgostit recent, să vă distrați și să discutați despre căsătorie. Pentru cei singuri, vestea bună este că, dacă își doresc un partener romantic, îl vor găsi undeva pe la mijlocul lunii. 

Horoscop Minerva Februarie 2021 CAPRICORN Profesional

Ai putea fii ademenit cu un loc de muncă mai bun și mai bine plătit. S-ar putea chiar să te gândești serios să îți părăsești poziția actuală pentru acest nou loc de muncă. Nu te amăgi. Asigură-te că, înainte de a-ți schimba locul de muncă, că acolo unde mergi este mai bine decât la locul de muncă de la care pleci. Abține-te să iei o decizie pripită nu de alta dar sunt semne că  ai avea o promovare aici, de unde vrei să pleci.

Horoscop Minerva Februarie 2021 CAPRICORN Financiar

Poți beneficia de unele surse neașteptate care să îți îmbunătățească situația financiară. Banii pe care îi câștigi luna aceasta te vor ajuta să faci față obigațiilor administrative. Este un moment bun pentru a investi în terenuri ținând cont de interesele pe termen lung. De asemenea, este posibil să fii confuz cu privire la cele mai bune căi de investiții. Discută cu un expert financiar și nu risca banii aiurea. 

Horoscop Minerva Februarie 2021 CAPRICORN Sănătate

O problemă minoră de sănătate se va vindeca și vei realiza că sănătatea s-a îmbunătățit cu pași mari. Cu toate acestea, trebuie să fii prudent și atent cu sănătatea. Cultivarea hobby-urilor și petrecerea timpului cu cei dragi nu numai că îți vor aduce fericire, ci va accelera și procesul de recuperare. Situațiile ușor stresante la locul de muncă vă pot afecta sănătatea în a treia săptămână din februarie. Este posibil să te simți obosit și să tr plângi de dureri de cap.

Citește și Horoscop Minerva Februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top