Connect with us
Horoscop Minerva Februarie 2021 PEȘTI

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Februarie 2021 PEȘTI

Privire generală. Odată cu începerea acestei luni, vei avea parte de un moment foarte expus social în care te vei bucura de șansa de a fi alături de familie și prieteni. Soarele este în Vărsător în Casa a 12-a a lucrurilor neștiute și a abilităților psihice până pe 18 februarie și aduce multe oportunități pentru a face noi conexiuni care să îți îmbunătățească viața personală și profesională. Este o șansă să cunoți oamenii care să te ajute să te muți, mai mult să te ajute să îți atingi obiectivele.

Dacă ești în căutarea iubirii, intrarea lui Venus în Vărsător, pe 2 februarie, în aceeași Casă a 12-a  poate aduce întâlniri reconfortante și potențialul unei legături romantice. 

Dacă ești gata să te deplasezi în cercuri noi, Luna Nouă din Vărsător de pe 11 februarie sugerează că aderarea la un grup sau participarea la un proiect de echipă ar putea duce la unele evoluții pozitive. Folosește fiecare ocazie pentru a-ți transmite mesajul în lume. 

Pe măsură ce Marte a luat-o la trap prin Taur, în Casa a 3-a a comunicării și gândirii, energia lui de foc te poate ajuta să îți extinzi producția. Fie că faci blogging, podcast sau folosești alte  platforme media, acesta este un moment excelent pentru a împărtăși ideile cu lumea și să îți extinzi lista de adepți. Cu toate acestea, oricât de mult îți place ideea de a ieși și a te întâlni cu alții, vei fi, atras să îți îmbunătățești jocul interior și să găsești modalități de a-ți trăi pe deplin potențialul. 

Pe măsură ce Mercur tranzitează semnul vecin, Vărsător fiind rerograd până pe 21 februarie, te-ar putea face să iei în serios ideea de dezvoltare personală. Dacă ai nevoie de un profesor sau de un consilier, acesta este unul dintre momentele mai bune pentru a apela la sfaturile lor.

Îndemnul de a găsi un final problemelor năucitoare ar putea crește pe măsură ce Soarele se mută în Casa 1 a personalității pe 18 februarie. Cred că este timpul să renunți la activități care cer prea mult și îți oferă prea puțin în schimb. Te vei simți mult mai bine dacă faci acest lucru.

Horoscop Minerva Februarie 2021 PEȘTI Relaţional

 Viața intimă aduce bucurie neașteptată pentru mulți dintre voi. În ceea ce privește intrarea într-o nouă relație, este recomandabil să te gândești înainte de a face pasul. Lucrurile se schimbă în a doua săptămână a lunii. Vei transmite adevăratele tale sentimente celui pe care îl iubești. Este posibil ca lucrurile să se miște mult mai ușor atunci când o mare parte din așteptările tale se împlinesc. Cu toate acestea, ai grijă în adoua parte a lunii la cineva care încearcă doar să cocheteze cu tine. 

Horoscop Minerva Februarie 2021 PEȘTI Profesional

Blocajele din trecut dispar, deoarece acum poți vedea luminița de la capătul  tunelului. Orice nouă inițiativă pe care o vei avea luna aceasta, va fii una de succes. Oamenii de artă vor avea suficiente ocazii să-și afișeze talentele, ceea ce îți va aduce multă muncă. De asemenea,îți va aduce laude din toate părțile, fie că vorbim despre colegi, fie despre șefi. Coordonează-te cu colegii pentru o eficiență maximă la locul de muncă. 

Horoscop Minerva Februarie 2021 PEȘTI Financiar

Surprize plăcute luna aceasta. Vei avea profituri bune prin speculații sau din surse neașteptate. Acum este momentul pentru a investi în depozite pe termen scurt care să asigure rentabilități rapide. Ia însă toate deciziile cu mare atenție și nu vei avea nicio pierdere. Poziția financiară este una solidă și te va ajuta să faci investiții care îți vor aduce randamente mai mari. Unele riscuri pe care ți le asumi în această lună îți vor aduce câștiguri bănești importante. 

Horoscop Minerva Februarie 2021 PEȘTI Sănătate

 Luna aceasta te vei simți mult mai bine dacă te angajezi într-un nou program de exerciții fizice, deoarece te va ajuta să rămâi în formă pentru o perioadă mai lungă de timp. Păstrează-ți nivelul colesterolului sub control. Poți dade cap unor probleme ușoare de sănătate care te-au tot sâcâit. S-ar putea să te îngrijoreze durerile de stomac, care pot fi mai frecvente decât de obicei. Evitați consumul de alimente grase și condimentate.

Citește și Horoscop Minerva Februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top